logo

Ezel 62. Bölüm izle

Özet: Ezeli bir banka mıhlayıp bırakan olay… Bir kez daha aynı soruyu soracak ona. Kimsin sen Ezel? Asıl şimdi kimsin sen? Ramize ne olduğunu kimse bilmiyor. Kenan yeni bir teklifle geliyor. Ve Ramizin dedikleri kulağında, bir yola çıkıyor Ezel. Bu kez dönüşümünü tamamlamak üzere… Peşinde Kenanın katilleri... Peşinde geçmişin izleri, acıları... Nereye gideceğini, nereye kadar gideceğini kimse bilmiyor. Dostları Ali ve Tevfik bile. Ama sonunda herkes anlıyor. Ezel bir yere gitmiyor. Ezel aslında geri dönüyor.
ibo demiş ki;
valla ddiziye helal olsun benimde dizi sitem var ancak dizileri ddizi üzerinden izliyorum hem emeğe saygı hemde benim b fazla gitmesin :D

0   0

feyza demiş ki;
))evet lütfen yayından önce koyun bazı arkadaşların çok acilesi var )P Diğer sitelerin çoğunda reklamı geç, reklamı kapat linklerine tıklamak zorunda kalıyorsunuz sürekli, hem sinir bozucu hem de zaman kaybı ama burda öyle bir sorun yok ayrıca tvde izler gibi izleyebiliyorsunuz tek parça halinde. Gerçekten çok kaliteli bir site emeği geçen herkese çok teşekkürler...

0   0

BoshVer demiş ki;
Cok güzel bi izlenım keyfı vat tv den fark ı yok donma 0 tesekkur ediyorum admın ......

0   0

alpay demiş ki;
İsterseniz yayından önce koyalım ? hahaha :D admin süpersin :D

0   0

delpii demiş ki;
bugüne kadar 30 farklı adreste dizi izlemeye çalıştım biraz geçte olsa sizi keşfettim elinize sağlık çok kaliteli iş yapmışsınız artık donma sıkıntısına son..(sırada temmuzu war bide damlanın ölüm korkusu kenan için ;) )

0   0

Dynasty demiş ki;
Ezel dayı görev başı yaptı:)Dizi yeniden hareketlendi ve heyecanlı.Her bölüm ayrı bulmaca gibi.İzlememize imkan tanıdığınız için sonsuz teşekkürler.Ellerinize emeğinize sağlık.

0   0

ruki demiş ki;
Bir arkadasin tavsiyesiyle ekledim sitenizi gercekten süpersiniz bi sekilde katkim olsun isterim tesekürr niyetine mesela reklamlara falan tiklayarak ??

0   0

dogan kaynak demiş ki;
filmin bitmesin 7 hafta kalmış.. ve 6 süper bölüm ve mükemel 1 final beklıyoruz...

0   0

Efqan demiş ki;
Muhteşem

0   0

Tayfun demiş ki;
KvPden sonra en iyisi ezel diyebilirim çok akıcı gerçekten ama hala en iyisi KvP ;)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler