logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 31. Bölüm izle

Özet: Selim ve Erdoğan’ın t-ut-uklu y-arg-ılanmalarına karar verilmesi, Yaşaranlar c-ep-hesinde büyük bir sarsıntıya yol açar. En küçük bir hatanın bile geri dönüşü olmayan sonuçlar doğuracağının farkında olan Yaşaranlar için, artık Mustafanın s-or-uşturmanın seyrini değiştirebilecek i-fa-desi daha kıymetli bir hal alır. Bu durumu bir fırsata dönüştürmek isteyen Mustafa, tarafını belirlemek için tek şart olarak Erdoğan’ın sakladığı s-il-ahını geri ister. Gerekli incelemelerin yapılabilmesi için birkaç günlüğüne de olsa Kerim ve Fatmagül kasabada kalmak zorundadır. Fatmagül bir zamanlar tüm dünyası olan kasabasında şimdi kendisini bir yabancı gibi hissederken, baktığı her yerde aldığı yaraları yeniden kanatacak anlarla da yüzleşir. Ancak her şeye rağmen bu süreç, Kerim ve Fatmagül’ün geleceklerine dair umut dolu işaretleri de beraberinde getirir. Henüz i-fa-desi alınamayan Vural’ın ağzından çıkacaklar her iki taraf için de çok önemli bir t-an-ıklık halini alır. H-ap-ishanenin zor koşulları karşısında şaşkına dönen Selim ve Erdoğan ise, yargılandıkları s-uç-un ortaya çıkışıyla k-oğ-uşlarında çok daha zor günler yaşarlar. Fatmagül ve Kerim’in kasabada kaldığını öğrenen Mustafa gizli takibine başlar. Bu sırada s-or-uşturma ilerledikçe, sıranın kendisine de gelmesinden korkan Mukaddes, önce Kerim’i, sonra da Fatmagül’ü ş-ik-ayetinden vazgeçirmek için farklı bir yol izler. Aylardan sonra, Mustafa’nın bir kibrit aleviyle küle çevirdiği evlerinin önünde, Fatmagül ve Mustafa bambaşka iki insan olarak rastlaşırlar. Fatmagül’deki değişimi kabullenmek istemeyen Mustafa, hatalarının sorumlusu olarak da Kerimi görünce, öfkesine teslim olur ve geri dönülmez adımlar atar. Fatmagülün Mustafanın elinde olduğu öğrenen Kerim için Mustafa’nın karşısına çıkmaktan başka bir yol kalmaz. Kerim ve Mustafa karşı karşıya geldiğinde, Fatmagül ilk kez hayatının tercihini kendisi yapacaktır.
büþra demiş ki;
fragma mustafaya küfür edecem dedim ama iyi işe yaradı :) onun sayesinde tuttu elini fatmagül :) çok güzeldi çok çok fatmagülün koyunlu kızı gördüğü ve üzüldüğü sahne içimi parçaladı :) teşekkürler admin sayende tekrar tekrar izliyorum :)

0   0

Yasemin demiş ki;
Ay bayılıyorum bu diziye son sahnesi 10 kere izledim..

0   0

Meltem demiş ki;
Harika bir bölümdü yeni fragmanı sabırsızlıkla beliyorum..

0   0

canan demiş ki;
Hrika bir bölümdü sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyorum

0   0

irem demiş ki;
admin ellerine sağlık ama ses hem az geliyor hem de sonradan cıkıyor hiç güzel değil öyle bi bakıverebilir misin aslan admin))))

Admin Notu: Hangi parçada var bu sorun ? Süre verin bakayım

0   0

ferda demiş ki;
Cok güzel bölümdü:)) En cok Mukaddesin yine yaptigi salakliga ragmen(Ikisinide birbirine düsürmek icin yalanlar söyledi daha dogrusu iftira attiGüya Fatmagül Kerime kiziyormus falan-filan)Hickimse onu takmadi yani eski efeligini kimse sallamiyor artik Sinek kadar degeri yok artik o evde.Ancak yinede dikkat etmek lazim.Saniyede yalan söyleyip iftira atabilirAyrica su siralarda foyasi meydana cikacak diye PANIKTE

0   0

aþk acýsý demiş ki;
kıyamam ama yaaaa harikaaaa sonunda fatma gül kerimin elini tutabildi kerime inı kerim vuruldu ama fatmagül yanında olduğundan canının acısını bile hissetmiyor mükemmel.....

0   0

sevda demiş ki;
ya su fatmagulde hep ayni kiyafeti giyiyor baska yokmu)).

0   0

sevda demiş ki;
Sonu super bitmis umarim byle devam eder..

0   0

pelin demiş ki;
vallahi bayildim bu bolume,bolumun sonu cok mukemmel,emeyi kecenlere tesekkurler.haftayi merakla bekliyoruz

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler