logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 158. Bölüm izle

Özet: Güven, Aslı’nın gidişi yüzünden dağılmış haldedir. Oyunculuk yeteneği keşfedilince, Güven bir nebze de olsa toparlanır. Çekim gününde Güven’in başına gelmeyen kalmaz. Aslı’nın ne yaptığı merak eden Güven soluğu onun yeni evinde alır. Karşılaştığı manzara Güven’i şaşkına çevirir. Deniz, reklam işini almasında Özge’nin parmağı olduğunu öğrenir. Büyük hayal kırıklığına uğrar. Deniz her şeyi açıklayacakken, Mine’nin sürprizi yüzünden gerçeği saklamak zorunda kalır ve para için hiç yapmayacağı bir işe kalkışır. Mine ise Deniz’in bir şeyler sakladığının farkındadır. Deniz’i takip eden Mine’yi acaba nasıl bir sürpriz bekliyor? Aslı, arkadaşlarından ayrılmaya karar verir. Bu kararından onu kimse döndüremez. Aslı bambaşka bir dünyanın içine girer. Bu dünyada, farklı biriyle, Ayhan’la karşılaşır. Aslı ayakta durmaya çalışırken, Ayhan onun en büyük destekçisi haline gelir. Aslı’nın konaktan ayrılışı ise büyük bir hüzne neden olur.
efe külegeç demiş ki;
çok iyi bir diziydi ama yönetmeninden tut oyuncularına kadar budiziyi mahvettiler önce aslı resmen ortalık malı oldu aslıyı resmen birbirlerine tepside ikram ettiler o da yetmedi dizinin en sevilen oyuncusunu bir kez daha öldürdüler yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

0   0

zeko demiş ki;
efe geri donsun ya,dizini tadi tuzu yok ya,izlemem artik ben

0   0

fey 35 demiş ki;
beğenmeyen izlemesin.bence yeni oyuncularla dizi güzelleşti.bir kişi diziden ayrıldı diye koskaca dizi bitecek değilya hiç kimsenin yeri doldurulamaz değildir.

0   0

mine demiş ki;
Allah rahmet eylesinnnn bozuk plak gibi hep basdan aliyor ne buyaaa simdi bu dizimi oynayanlar bu diziyi hic izlemiyorlarmii sacma sacmaaa

0   0

Temel Doðan demiş ki;
Yeter bitirin artık bu diziyi. Efeden sonra Güven çekilmiyor. Bu çocuk dram oynarken arap bacıya benziyor. Çok başarısız.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler