logo

Gönülçelen 49. Bölüm izle

Özet: Hasret ve Muratın başbaşa geçirdikleri kısa tatil gelen bir telefonla son bulur. Murat İstanbulda kendisine yeni bir ev tutar. Nakiye gizemli aşığı Şevket ile sonunda tanışır. Nakiyeyi hemen istemeye geleceklerdir. Nakiye bu mutlu gününde Muratın da yanında olmasını ister. Murat yeniden Nesrin ile yüz yüze gelecektir... Levent ve Ceren her geçen gün daha fazla vakit geçirmeye başlar. Sonunda Levent Cerene bir teklifte bulunur! Esas sürpriz Hasret cephesinde yaşanacaktır. Bir gece vakti Hasretin kapısı ansızın çalınır. Gelen kişi Hasreti çok şaşırtacaktır! Caferin ardından Kobra da ortadan kaybolmuş, mahalle kadınlara kalmıştır. Ancak Kobranın yaptığı bir anlaşma yüzünden Gülnazın başı derde girer. İşin sonu sahnede bitecektir!
Deniz demiş ki;
Sizin xosunuza gelmir diye sanıyorsunuz her kes bu diziyi sevmir.Tuba ve Canselin reytingı sizlere gore dusmez unutmuyun ki onları seven sevmeyenlerden coxdur!!!!!!!!
16.05.2013 - 18:59
0   0

cemre demiş ki;
şimdi güzel olmaya başladı dizi hasretle murat tekrar beraberler

0   0

aysel demiş ki;
ben cok beyendim bu bolumu,cok eylendim ,cok guldum.ddizi.coma ve senaristlere tesekkurler

0   0

tulayyyyyyy demiş ki;
bu ne ya heyecan yok hic bisey yok ya su diziyi biraz heyecanli yapin yoksa izlenmelere karsiyim

0   0

Bahar demiş ki;
Ya dizi çokkk güzel.Hasretle Murat birbirine çok yakışıyor.KEŞKE BU DİZİ HİÇ BİTMESE

0   0

tatlianne demiş ki;
ay bir cekirdek yiyo gacilar insanin cani cekiyor:))ben bazen bazi seyleri anlayamiyorum,ask istiyorum diyosunuz.alin ask size. bundan da memnun degilsiniz bir senaryo da sizler yazin onlarda oynasin. kritikler yerinde güzeldir bence.tam bir tv dizisi kavga yok .yok biraz varda neyse .bir hayat öyküsü bu arkaniza yaslanin seyredin.sikayet etmeyin.heyecan istiyosanit behzat c yi seyredin, entrika istiyosaniz ask ve ceza emrinizde.aile dizisi istiyorsaniz halil ibrahim sofrasi sizi bekler bakin üsenmeden neler yazdim sizin icin.hosca kalin.

0   0

Shirin demiş ki;
Ben Levent ve Ceren icin izliyorum

0   0

terane demiş ki;
bunu beklemiyodum tessüf ederim bölüm sıkıcıydı

0   0

cavýd demiş ki;
zor

0   0

nura demiş ki;
cox zeif bir rol oldu. filizden asiden sonra hasret hec yarasmadi tubaya.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler