logo

Aşk Bir Hayal 71. Bölüm izle

Özet: Şahinin tuttuğu dedektif Miranın izini sürmektedir. Mirana ulaşabilmek için her yolu dener. Hapisteki bir adamdan yardım alarak Miranın yaşadığı yere ait bilgi alır ve araştırmak için oraya gider. Dildarın son tetkikleri yapılmaktadır. Akşama taburcu edilecektir. Miran, Dildarın taburcu edileceğini öğrenir, Asmini almak için hastaneye gitmeye karar verir. Şahin karısının mezarını ziyaret eder. Oğlu Reşoyu Miranın elinden alıp ona sahip çıkacağına dair söz verir. Miranın adamları dedektif Fikriyi yakalarlar ve Miranın karşısına getirirler. Miran dedektife de kendince gereken cezayı verir. Barbaranın ablası Karolin Mardine gelmiştir. Baranla karşılaşırlar ve evlerine yemeğe davet ederler. Baran başına geleceklerden habersiz, Maryama yalan söyleyerek Barbaranın evine yemeğe gider. Dildar hastaneden çıkmak için hazırdır. Altayı beklerler. Tam o sırada Miran hastaneye Dildarın odasına girer. Memoyu rehin alır. Altayın gelmesi ile birlikte kovalamaca başlar.
Cagla demiş ki;
kesinlikle Ferdi Beye katiliyorum. . ufak tefek hatalar olmus busefer. .yinede ddizi güzeldir. . ama artik Miran aga yakalanmasi gerek ya. . bukadar kolay kurtulmasina dayanamiyorum,ya bizim Türk Polisimiz bukadar mi beceriksiz,her defasinda elinden kacira biliyorlar. . yavas yavas kabak tatdi vermeye basladi dizi.. Miran Hasip öldü diye yirtiniyorsun ama gözünden 1 damla yas süsüldügünü göremedik. . artik Asminide Altayida rahat birak. .

0   0

ferdi demiş ki;
Dizi neyazikki daha birinci partta takilip kaliyor ve devam etmiyor.Ddizide pek böyle hataylan karsilasmamistim.Ben genelliklen bütün dizilerimizi sadece bu siteden seyrediyorum.Tabiiki yine burdan seyretmeye devam edecegim,bir hatada terk edilecek bir Site degil burasi.Bu diziyi baska bir siteden izlemek zorunda kaldik.Ama yorumumu yine buraya yapmak istiyorum.Bu bölümde herseferki gibi mükemmeldi,hasip öldü,hak ettigi yeri yani cehennemi boyladi,darasi Miran aganin basina ama dizide ozaman biter diye düsünüyorum.Esasinda artik vaktide geldide gecti,güvenlik güclerini dizi bile olsa bukadar gülünc ve beceriksiz duruma düsürmek yeter,miran nerde ise,bir köyün nüfusu kadar insan öldürdü,budurum böyle devam ederse adam tüm Türkiyeyi götürecek.Ddizi,ufak tefek hatalarda olsa yinede hersey icin tesekkürler ve kolay gelsin...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler