logo

Herşeye Rağmen 8. Bölüm izle

Özet: Memet şehir kulübüne gelerek i-sy-anı bastırır. Şehir kulübünde çıkan kargaşa şehirde duyulur. Mümtaz, Tahsin, Nusret hemen oraya gelirler. Leyla insanların aç kalmasına çok üzülmüştür. J-an-darma Tahsin beyin telefonuyla Zührenin evini basmış ve onu n-ez-arethaneye atmıştır. Elif okulda Zelihaya bu durumu anlatır. Zeliha Mümtazdan yardım ister ve Zührenin ne iş yaptığını öğrenir. Asuman, nişanda Leylanın Memetle buluştuğunu öğrenmiş, bu bilgiyi Nusretin belediye seçimlerinde aleyhinde kullanmayı düşünür ve bir gazeteye haberi verir. Gazetede çıkan haber gündeme b-om-ba gibi düşer. Nusretin politik itibarı zedelenir. S-av-cı, Mümtazın isteğiyle tüm şehirde anahtarın nereye ait olduğunu bulmak için bir arama başlatır. Anahtar eski bir dolabı açar. Anahtarın açtığı masa bir eskiciden alınmıştır. Asıl sahibine ulaşmaya az kalmıştır. Ne var ki gece eskici dükkanı a-te-şe verilir. Mümtaz eskici dükkanının y-an-masıyla s-uç-lunun Azizden başka biri olabileceği olasılığı büyür ve vicdan azabı daha da artar. Eskiciden bulduğu kayıt defterlerinin izini sürmeye başlar.
nihal demiş ki;
bu hafta final bölümü ne kadar saçma doğru dürüst bir dizi izliyorduk onuda kaldırdilar yayından neyi baz alarak yapıyorlar bunu o kadar saçma sapan diziler devam ederken finallll seyirciye saygısızlıkkkkk kınıyorum atv yı

0   0

duygu demiş ki;
Süpermen hiç kalır mehmetin yanında.bir bölümde üç olayı birden halletti.şehir kulübünde kadınları,yangında eskiciyi,ev baskınında da öğretmeni.valla bravo.hele uyduruk bir kasabadaki eskicinin ciltler dolusu defter tutması eşine az rastlanacak saçmalık.senaristleri kutluyorum bu kadar eblehçe şeyler yazabidikleri için.

0   0

Mr.NoboDy demiş ki;
su a turkıyenın en kalıtelı dızılerınden bır tanesı

0   0

zeký kýrdinli demiş ki;
süper bir dizi heyecanla bir dahaki bölümünü bekliyorum

0   0

veli demiş ki;
saol admin bu hafta erken yüklendi :D

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler