logo

Nuri 14. Bölüm izle

Özet: Nuri Palas’a konaklamak için gelen sörfçü kızlar, Nuri’nin aklını başından alır. Kızların turizm ve otelcilik mezunu olduklarını öğrenen Nuri, onları otelde işe almaya karar verir. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Reyna, kızlara kök söktürür. Leyla Cafe’de işe başlayan Mevcut, Balçiçek’ten kurtulduğunu düşünürken Balçiçek’in yeni tuzağından kurtulamaz. Kıvrak bir manevrayla Nuri Palas’tan ayrılan Balçiçek’te artık Leyla Cafe’nin bir çalışanıdır. Kendi cafesine bir türlü müşteri gelmeyen Reyna çok üzgündür. Müşterileri otele çekmek için çılgın bir karar alan Reyna, Nuri’yi iyice iflasın eşiğine sürükler. Alaçatı Disco’da sahne alacak olan Zafo ve Cengo’ya eşleri Halime ile Emine öyle bir oyun oynarlar ki, ikili sahneye çıktıklarına bin pişman olur. Beyza’nın işten kovulmasını fırsat bilen Leyla, Beyza ile birlikte Mesut’u da işe alınca Nuri büyük bir şok yaşar. Can’ın ceketinin cebinden düşen gizemli yüzük kutusu Leyla’nın hayatını allak bullak eder. Leyla hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.
Cansu demiş ki;
5.Part 14:21 de çalan sarkinin ismini merak edenler sarkinin ismi : Eksik (Mustafa Ceceli Elvan Günaydın) Ddizi ve Yazan : Tayfun Güneyere çok tsk bu dizi için D

0   0

erhan demiş ki;
dizi bitmedi başlıyor tekrardan cuma saat 20.00de

0   0

Jazzy demiş ki;
Bitmistir umarim

0   0

Seda demiş ki;
Sizce filmleri tvden degilde netten izledigimiz icin bitiyor olabilirmi ? Bakin bir siteden izlenmeler , 1000 lerce site yayinliyor. Sonuc ? Yapimcilar ciddi manada el atmaz ise bu surup gidecektir. KVP neden yayinlanamiyor ? : ))

0   0

hülya demiş ki;
selamlar .kac günlerdir bakiyorum 14 düncü bölüm de kaldi acabaa bilen duyan vamidir ne oldu bitdimi yoksa sezon a mi girdiler ama bitmesin benim cok ho$uma gidiyordu .neden öyle pat diye dizileri kesip atiyorlar bilmem yanii.hep öyle oluyor .

0   0

merve yaðmur demiş ki;
bu diziyi çok seviyorum.Bazen bu diziyi kaçırıyorum.ama yinede bilgisayardan izliyorum.gerçekten çok güzel bir dizi.

0   0

beyza demiş ki;
melek yaz... nuri dizisi bitmedi.. ve bitemez bi dizi 14 bolumden sonra bitmez ve neden sen bulamadin cunku daha cok erken bazende televisyonda oynamadan bi kac gun once koyuyorlar. Dizi cok komik ben bu diziye bayiliyorum:)

0   0

Melek Yaz demiş ki;
Nuri dizisi en sevdigim dizi. Ama 15. Bölümünü bulamiyorum, neden?? Insallah bitmemistir bu dizi. yoksa cok üzülürüm vallah. Dünyada beni en cok güldüren sey bu dizi - NURI D :) 3

0   0

kamil demiş ki;
inşallah senarist bu yorumu okur...çünkü ailecek baştan çok severek izlediğimiz diziyi resmen katletti...mesutun komşu tezgahtar kızla olan konuşmaları ve sonrasında savunmalarını tekrar tekrar aynı kahkahayla izliyorduk...ailenenin ve etrafta diziyi izleyen dostlarımızın dizideki en beğendikleri tiradlar bunlarken,senarist tamamen yoketti bu bölümleri ve yerine çok itici ve komik olmayan anadolu doğu tiplemelrini soktu diziye...mesutu canlıran aktörüde çok sevimsiz alman kırması bir hizmetçi rolüyle harcıyor...eğer ilk bölümlerdeki senaryo formatına dönmezse çok yakında bu güzelim dizi çöplüğe atılır...

0   0

hülya demiş ki;
bence beyza yi daha fazla görüntülerseniz daha süper olacak onun öyle §a§kin §a§kin baki$lari gözlerini patlatinca cok yaki$iyor.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler