logo

Mazi Kalbimde Yaradır 15. Bölüm izle

Özet: Hazin bir aşk hikâyesi… 1974 yılının kışında, bahriyeli Ferit İstanbul’a ayak basar… Müjgan, Ferit, Selim ve Nalan’ın hayatları kesişir… O yıllar ilk görüşte aşk, mümkündür hâlâ. Göz göze gelmek bile bir büyük yangın sebebidir… Ve 1974 İstanbul’u, Boğaziçi, martılar, sahil boyu döşeli Arnavut kaldırımlar, Müjgan ve Ferit’e aşk neymiş öğretecekler… Ve sonra aşkla birlikte gelen diğer tüm duyguları öğretecekler; hasreti, vefayı, sadakati, ihtirası, i-haneti, tutkuyu ama illaki susmayı. Kalbe söz geçirebilmeyi… Selim ve Nalan…İki kardeş… Yıllarca büyütmüşler içlerinde aşkın en karasını… Selim, Müjgan’a sevdalı… Nalan, bahriyeliye yaralı… Birbirine bağlı bu dört genç, dile getirilmesi bile büyük günah sayılan bir aşk yüzünden, ömürlerinin baharını kışa çevirirler… Mazi Kalbimde Yaradır, Her Perşembe TRT 1’de
ece demiş ki;
Arkadaşlar bayağı coşmuşsunuz biraz sakin olmayı deneyin.Nalan ve Selim hikayede anlatıldığı kadarıyla çok harika insanlar . Ama dünya kendileri etrafında dönüyormuş gibi. Selim müjganı seviyormuş nalan da feriti...Peki ya müjganla feritin duygulauarı? Bunlar sırf onlar çok seviyor diye feritle müjgana sahip olmaya onların duygularına ambargo koymaya çalıştılar...Kendilerinden en ufak bir ödün vermek akıllarına bile gelmedi oysa müjganla ferit sırf onlar üzülmesin diye kendilerini inkar ettiler.Sevmek demek sevdiğin insanı kendinden önce koymak demek.Feritle müjgan nalanla selimi kendilerinin önüne koymaya çalıştılar oysa nalan ve selim için öncelik hep kendi duygularıydı,kendi çektikleri acılardı.bu uğurda psikolojik baskı adam yaralama iftira vb. herşey mübah öyle mi?bu nasıl bir haksızlıktır.evet çok zor bir durum ve nalanla selim gibi iyi insanların başına gelmese daha iyi olurdu müjganla ferit çok sevgi dolu çok vefalı insanlarmış.artık böylelerine ancak filmlerde dizilerde rastlıyoruz maalesef.çok güzel bir diziydi keşe devam etseydi.
18.05.2013 - 01:15
0   0

tuncay demiş ki;
cok güzel

0   0

bilge demiş ki;
nalan feritin kendisini sevmediğini müjganla feritin birbirlerini sevdiklerini sahildeki kızın müjgan olduğunu bile bile türlü oyunlar yapmaya devam ediyor ve müjgan kendisine engel olmaya çalıştığı için suçlu mu oluyor haha. bence mantıksız olan müjganla feritin en başından herşeyi anlatmamış olmaları. şimdi de kaçıp gitmezlerse büyük aptallık olur. suzan yılanına gün doğar.

0   0

yükselce demiş ki;
Bir insana sahip çıkıldı diye onun bütün hayatına sahip çıkılması anlamına gelmiyor.Hak ve vicdan sadece besleme adı verilen kişi için geçerli değildir.

0   0

mizan demiş ki;
bende sizin gibi düsünüyorum ayse hanim. hic adeletli olmayan bir iliski bu.resmen ihanet kokuyor.selimin ne kadar cok sevdigini bile, bile geliyor nisaninda hava atiyor.kardesim benim o.onu üzersen karsinda beni bulursun gibi laflar ediyor.müjgansa,nalanin askini dinleyerek ferite asik olmaya devam ediyor.2 kardese yapilan haksizligi,masum bir ask hikayesine cevirip kendilerinde hakymis gibi davraniyorlar ve vicdanlarida hic sizlamiyor.bir aile mutsuz ediliyor ve onlar bukadar mutsuzlugun üzerine mutluluk insa etmeye calisiyorlar.hersey ask demek degil.ask icin facialar yasatiliyorsa bunun adi bencilliktir.

0   0

ayse demiş ki;
Ben rauf bey olsaydim ferit ve mujagani bi kalmede silerdim....Mujgan hem selimi hem nalani mutsuz etti kendi mutlulugu icin...Rauf bey ikisinin birlikteliklerine izin vermedi ama mujgan gitti feritle birlikte oldu...Eski zamanlarda hani oyle seyler yoktu bence biraz hayal birakmayi bi kanera birakip gercek hayata donse mujgan iyi olur...Ilk baslarda iki kiz rolunu vermissler ama gittikce dusuncesiz herkesi kiran ailesi olmayan halde ona ailesi armis gibi hissetiren insanlari aci veriyo yazik mujgana ama acimiyorum ona ben tek nalan selim ve ailesine uzuluyorum yoksa ferit ve mujgan hic bi seyi hak etmiyorlar

0   0

zuzu demiş ki;
cok guzel dizi izleyin

0   0

ruhid demiş ki;
son donemlerin en iyi dizilerinden biri.

0   0

Ruslan demiş ki;
Coooooox gozel dizidir.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler