logo

Nuri 16. Bölüm izle

Özet: Can’ın Alaçatı’ya dönmesi Nuri’nin sinirini çok bozmuştur. Aynı zamanda Reyna’nın da geri dönüp Nuri’ye boşanacağını söylemesi Nuri’nin iyice kafasını karıştırmıştır. Ancak Reyna, henüz son kozunu kullanmamıştır. Kumru’nun İstanbul’dan gelen misafirleri Nuri’yi şüphelendirmiştir. Nuri de çözüm olarak Alican’ı Kumru’nun peşine takar. Nazlı ve Mutlu sonunda çocuklarının cinsiyetini öğrenmeye karar verirler ve doktora giderler. Ancak son anda Mutlu yine ikizlerin cinsiyetini öğrenmekten vazgeçer. Bundan sonra Nazlı sürekli bir sır saklamak zorunda kalır. Mevcut tekrar Nuri Palas’ta işe başlamıştır. Balçiçek de Nuri Palas’a geri dönmek ister ancak, bu sefer Nuri, Balçiçek’i işe almak istemez. Fakat Balçiçek’in Almanya’dan gelen kız kardeşi Gülçiçek, Alaçatı’da tüm dengeleri değiştirir.
erhan demiş ki;
bu bölüm son bölümmüş.sessiz sedasız ekranlara veda etti dizi.reyting canavarı kurbanlarına yenisini ekledi.nuri sevenlerine ve sevmeyenlerine duyurulur.

0   0

cansucuk7 demiş ki;
Nuri hangi gün TV de oynuyor ?

0   0

Cansu demiş ki;
Haklisin Salih,Ama valla balçiçek mi malçiçek mi bilmem ama o benim de gicigimi getirdi rolu ile :@ Zavarli Mevcuta yapmadigini birakmadi o deli adam -_- (deli adam Balçiçek "Sisman çirkin mirkin o kari aslin da o bir adam D")

0   0

salih demiş ki;
tek biri var oda mevcut harika yapiyor rolunu

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler