logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 163. Bölüm izle

Özet: Alp’in t-ehdidi altındaki Aslı ile Özge’nin t-ehdidi altındaki Mine’nin hayatları t-ehlikeye giriyor. Özge, Mine ile Deniz’in peşindedir. Mine, Özge t-ehlikesinin farkındadır ve yurtdışına gitmek ister. Lerzan’ın Mine’ye oldukça cazip bir teklifi vardır. Öte yandan Deniz buna razı gelmez. Zira, t-ehlikenin tam olarak farkında değildir. Özge, Mine’yi kaçırmaya kalkar. Deniz, yurtdışına gitmediğine çok pişman olur ve dört bir yanda Mine’yi arar. Özge h-ain planlarını uygulamaya koyar. Alp, Aslı’dan i-ntikam almak için fırsat kollamaktadır. Güven ise Aslı’yı İzmir’e döndürmek için uğraşır. Aslı kararsızdır. Alp kontrolsüzce s-aldırır. Güven’in köfteci dükkanını yerle bir eder. Alp çığırından çıkarak konağı da basar. Aslı, büyük bir fedakarlık yaparak Alp’le birlikte gitmeyi kabul eder. Aslı ö-lüme giden bir yolculuğa çıkar. Güven ikilinin peşine düşer. Mine ıssız bir yerde t-utsak edilmişken doğum sancıları başlar. Özge, Mine’yi kurtarması için Deniz’e bir teklifte bulunur. Deniz için bu teklifi kabul etmek çok zordur. Öte yandan Güven, Aslı’yı bulmak için canını dişine takar. Alp’in şakası yoktur. Herkes için bir dönüm noktasına yaklaşmaktadır.
Savas demiş ki;
163 ile 164 bolum arasinda kopukluk var
09.08.2017 - 16:39
0   0

sader demiş ki;
cunku tatıl yapıyorlar ızmrde yazları o yuzden bırden 5 sene ılerıye gıttı bunlar omurlerınıı bıtıtrrler bu dızıyle )))

0   0

cemre demiş ki;
OFFF ya yeter artık kavak yelleri kabak tadı vermeye başladı... bence en kısa sürede bu diziyi bitirmeliler. Hele o gıcık aslı nın triplerinden bıktım usım ya lütfen şu katil aslıyı öldürsünde bizde kurtulakkkk

0   0

dicle demiş ki;
Bu Efe konusu da sikici olmaya basladi artik. Efe öldü. Diger oyunculara haksizlik oluyor. Sizin icin tek kisilik bir Efe filmi cekilsin ister misiniz.

0   0

aslý efe demiş ki;
youtubeden 164. bölüm fragmanını izledim şaka gibi 5 sene geçmiş 5 sene boyunca hiç görüşmemişler şimdi tekrar buluşacaklar son 7 bölüm herşeyin başladığı yerde izmirde urlada seferihisarda sanki efe hiç yokmuş en başından beri güven varmış gibi çekmişler fragmanı son 7 bölüm ve efesiz hiç bitmesini istemiyorum galiba mine ile denizde ayrılmış allahım inanılmayacak kadar kötü son 7 bölüm ve efesiz dayanamaadım ve ağladım 3

0   0

rüzgar demiş ki;
Of ya bu ne heyecan böyle ) kalpten gitcektim ..

0   0

gamze demiş ki;
Allahım diziyi nasıl uzatcaklarını bilemiolar. karnıma ağrılar girdi sıkıntıdan. bitsede kurtulsak be..

0   0

aslý demiş ki;
of yha bu ne. eğer kurtulurlarsa bu ekip ayrılcakmı. birileri istanbulda. birileri seferihisarda. birileri romada . ya da onlar yakalanırsa çok sıkıcı olacak. aman allahım ilk bölümleri izlerken bunların olabileceği aklımın ucunun ucunun ucundan bile geçmezdi. inanlıcak gibi değil. gerçek hayatta olabilecek bazı şeyler var bu filmde. bazılarıda sadece filmlerde olabileceğine inığımız ama gerçek hayatta olabilecek şeyler. bu film bu yüzden seviliyor.

0   0

ela demiş ki;
evt ya bunlar böle bölüm çekmemişlerdi hep fasa fisoyla geçmişti bölümler. sezon finali değil dimi

0   0

Melisa demiş ki;
Ne bölümdü ya...Reytingleri yükseltmek içindir

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler