logo

Canan 18. Bölüm izle

Özet: Selim, Canan’ı kurtaracağı anda kafasına sert bir darbe alarak, saf dışı kalır. Selim kanlar içinde kıpırtısız yatmaktadır. Canan iyice paniğe kapılır. Sevdiği adamı kurtarmak için can havliyle bağırmaktadır. Carla, polisle yaptığı aramadan elleri boş dönmüştür. Ama şüpheleri tek bir isim üzerinde yoğunlaşmıştır, Abdullah… Nevin, bugüne dek çocuklarına zarar verdiğini düşünüp kızını Lami’yle bir kez daha konuşur. Gizemli işkenceci, Canan’ı başka bir yere götürerek hesaplaşmasını orada sürdürecektir. İşkencecinin kimliği ortaya çıktığında ise Canan için durum daha da karışık bir hal alır. Şakir ve Renknaz, kızları için endişelenmekteyken Perihan’ın vereceği bir haber onları daha da kederlere sürükleyecektir. Canan’ın yıllarca peşinde koştuğu sırlar aydınlanmıştır. Ancak öte yandan, hayatının büyük bir dönüm noktasına gelmiştir. Canan ile yıllar önce ona en büyük kötülüğü yapan kişi, şimdi büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedirler.
Ada demiş ki;
naptın gamze nerelere gittinnnn sn dizi battı battı snsn hiç olmuor bu dizi geri dön nolur bu kadın beceremior uff...

0   0

gunay demiş ki;
Arkadaslar,her kes eski Canan,yeni Canan deyip,durur.Aksine eskisi ameliyyat olunarak, yenisine donusmus.Amma yenisinin konusmasi daha dogal.Gamze daha sert ve kabaydi.Yenisi ise zarif ve politik gorunuyor.Amma ameliyyat ederken beden olculerini unutmuslar.Eski Canan cok buyuk,yeni Canan cok kucukdur.

0   0

Ece demiş ki;
Yeni canan eski cananı taklit etmeye çalısıyor rol gereneği ama çok gülünç hale geliyor olay yenı cananın bakışı poz vermesi herşeyi taklıt olmaya baslıyor ama taklıtte pek basarılı değil malesef ne kdar uğraşsada eski canan kadar asil ve rolünü bu kdr iyi yapan birisi olamaz ama kendiside güzel ve yetenekli sadece taklıtı bırakıp kendisi gibi davranmalı çünkü yeni canan geldi eski canan ne kdar mükemmel olsada alışmamız lazım bide şemsinin ölmesi çok kötü oldu insallah eski canan geri döner çünkü yeni canan cananı taklıt etmeye çalısırken gülünç hale geliyor eski cananımızı çooom seviyoruz yenı cananada başarılar diliyoruz...

0   0

Almanyali demiş ki;
Ben Gamze´yi hic sevmedigimden izlemiyordum.Ama gördümki Özlem´i getirmisler.Artik bende izlemeye basladim.Özlem daha hos bi kadin.Bu rolede cok güzel yakismis bence.

0   0

semra demiş ki;
bence dizi süper olmuş özlem conker eski canana taş çıkartıyo dizinin reytingleri artmalı

0   0

melinda demiş ki;
Herkes takilmis eski Canana... :))) alisirsiniz merak etmeyin......

0   0

MSFiGO demiş ki;
gamzeyi bende cok begeniyordum. tam ona göre bir karakterdi. yinede yeni oyuncuya sans verilmeli bence. birde degisik karakterler girdi diziye. buda ilginc oldu bence. yeni oyuncuda hem iyi hemde kötü rolü oynayacak kapazitede. ask ve cezada oynuyordu. cok hos bir bayan. üstelik gamzeden birkac yas büyük oldugu halde sanki daha genc duruyor.

0   0

Ebru demiş ki;
Ne dicemi sasirdim acikca... ama bi diziden herseyi beklersin ne güzel bende yüzümü degstirim ;) bide ses tonumu hadi bakalim merakla devam izlicem...ama iyi bi yönü var eski canan her durursda pos veriyordu yeni cananda öyle ama abartmio .....

0   0

sevinc demiş ki;
Özlem Conker iyi bir oyuncu. Kendisini çok severim. Ama Gamze Özşelik Pektaşın yeri başka. Özellikle bu dizide. Bence o hiç değişmemeliydi. Eski Cananın geri dönmesini çok istiyorum.

0   0

belkýz demiş ki;
admin 4. part neden izleyemiyoruz lütfen ilgilenirmisiniz

Admin Notu: açılıyor sorun yok.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler