logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kavak Yelleri 167. Bölüm izle

Özet: Mine, Derya’yı Deniz’in yanında bulur ve Deniz’in, Derya’yı kaçırdığı düşünür. Fakat Derya, Deniz’in yanında çok mutludur. Mine, baba-kızın bu kadar yakınlaşmasından rahatsız olur ve Derya’yı kaybetmekten korkmaya başlar. Telefonla ulaştığı isim Mine’nin niyetini açık eder. Öykü balıkçıda kalırken dışarıdan gelen bir takım seslerle tedirgin olur. Güven, Öykü’nün yardımına koşar. İkili, seslerin kaynağını bulunca çok şaşırır. Artık barınakta bir misafirleri daha vardır. Aslı’yı, Efe’nin sünnet telaşı sarar. Sünnet olmaktan korkan Efe, soluğu bir ağacın tepesinde alınca Aslı panikler. Güven’in Efe’yi indirmek için bir fikri vardır. Mine, Güven, Deniz ve diğerleri Efe’nin sünneti için bir araya geldiklerinde keyifli anlar yaşanır. Aslı ile Güven, Deniz ve Mine arasındaki buzları eritmek için bir plan yapar. Deniz, fırsatını bulduğunda Mine’den son bir şans ister. Mine ise Derya’yla birlikte gitmeye kararlıdır. Derya’nın bulduğu geçmişten kalan bir fotoğraf, Mine’nin sırrını aralayacaktır. Güven, Öykü’ye dair tüm gerçekleri öğrenir. Güven ile Öykü hiç olmadıkları kadar yakınlaşır. Bu yakınlaşmanın şahidi ise sürpriz biri olur.
bekir duran demiş ki;
tüh filim bitio ya ya

0   0

Ahmet demiş ki;
Oh be iyi oldu Aslıya Efe diriliyo geri ona dönersin hee çocugu yalnız bırakırsın yaptığın ayıptı sene hayata döndüren Güvendi inş. dizinin sonunda Güvenle Aslı bir araya gelmez. Öykü ile evlensin.

0   0

Ahmet demiş ki;
Oh be iyi oldu Aslıya Efe diriliyo geri ona dönersin hee çocugu yalnız bırakırsın yaptığın ayıptı sene hayata döndüren Güvendi inş. dizinin sonunda Güvenle Aslı bir araya gelmez. Öykü ile evlensin.

0   0

karþýyakalý demiş ki;
küçük Efenin sünnetinde babanesi ile dedesi niye yok hem izmirdeler hem çocuk sünnet oluyor yani ayrıca kaç bölüm geçti Su ile Atakandan hala bir ses yok ben senelerdir seyrediyorum diziyi ilk bölümünden beri çok seviyorum hepsini o yüzden soruyorum ölüyü diriltiyorsunuz da dirileri ne yapıyorsunuz

0   0

görkem demiş ki;
Çokkk güzel bi diziydi yaa keşke hiç bitmese ona çokk alışmıştık yokluğu boşluk yaratacakk:((((

0   0

Can demiş ki;
Hicde yakismiyorlar yeni gelen kiz hic ama hic yakismiyor bu diziyie... rolunu rolunu robot gibi yapiyor...

0   0

selin demiş ki;
ohhhhhhhh aslı hanım ne oldu hayırdır bir taraflarınız morardı sanırım ne oldu haaa ohhhhh güven iyi yaptı ohhhh alevcim salaklığı kes lütfen cnm aslı güveni hak etmiyoooooooooooo

0   0

ipek demiş ki;
asli ve guven evlensin

0   0

hakan demiş ki;
öyküde ateş yanlız ama aslıya ii oldu efe yönünden birazda o sürünsün :)

0   0

Turane demiş ki;
bence asli denize birlikde olacaq, her seyin basladigi yerde,

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler