logo

Canan 19. Bölüm izle

Özet: Peyami Safa’nın Aynı Adlı Eserinden… Canan ile Mahir, Renknaz’a olmadık biçimde yakalanmıştır. Renknaz, az önce uğurladığı Canan’ın neden geri geldiğini öğrenmek için onu sıkıştırır. Selim hayattan elini ayağını çekmiştir. Ama yine de başta teyzesi olmak üzere Canan’ın ölümüne neden olduğunu düşündüğü herkese savaş açmıştır. Elif’in tek derdi ise babasının tekrar hayata karışmasıdır. Canan, kızı Elif’le yakınlaşmanın bir yolunu bulur. Hatta bu yolla Selim’e de ulaşmayı başaracaktır. Ancak Selim, Canan’ın ummadığı bir tepki verir. Mahir’in ise en büyük derdi Selim’in varlığıdır. Karahan’ların şirketi ele geçirme operasyonunun odağında Yeter ve Nalan’ın hisseleri vardır. Nalan, ablasının varlığını yeni öğrenmiştir. Yeter daha önce Nalan’a büyük kızından bahsetmemiştir bile. Anne-kız için hesaplaşmanın tam zamanıdır. Abdullah fırtına gibi esmektedir. Bu kez hedef tahtasında kendisine ve oğlu Şemsi’ye ihanet ettiğine inandığı kızı Bedia vardır. Ateş hattının arasında kalan Lami’nin sorunu ise daha büyüktür. Doktordan alacağı haber Lami’nin dünyasını başına yıkacaktır.
miku demiş ki;
harika dizi

0   0

maria demiş ki;
seni cok seviyorum Mahir....

0   0

Gunay demiş ki;
canani ilk bolumunden cok beyeniyorum bu dizniyi yapanlara tesekurler ederim

0   0

ece demiş ki;
Eski canan gitti herkez diziyi izlemeyi bıraktı çünkü yeni cananı sevmiyoruz eski cananı istiyoruz ve önceden 145 bin bu diziyi izliyordu şimdi ise 31 bin en fazla böyle olucağı belliydi açıkcası eski canan gelmesse bende izlemem valla bu cnan taklıtcinin teki aynı zamandada eski cananın yaptığı hareketleri yapmaya çalısıyor vee ben kahkaha atıyorum adeta bi komedi filmi oldu eski cananı istiyor ve seviyoruz .

0   0

nazif demiş ki;
boyle giderse bu dizi ye bakmam

0   0

nazif demiş ki;
cok sacma bir bolum du

0   0

turane demiş ki;
yaa nede buz dizi izlenilmiyor yaaaaa, 22ci sirada yer almis, reytinqi cok dusuk,

0   0

seda demiş ki;
Selamla iyi aksamlar canan dizisi nezaman yayinlanacak??? aceba hale ailece bekliyoruz lütfen yayinlayin simdiden cevap icin tesekkürler

Admin Notu: kayıt edemedik bekliyoruz.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler