logo

Tövbeler Tövbesi 23. Bölüm izle

Özet: Fidan ve Mahir, arkadaşları tarafından kaçırılmış ve bir bağ evine götürülmüştür. Kendilerine geldiklerinde, önce birbirilerini s-uçlasalar da işin içinde Nuri, Çeto, Gültekin ve Meliha’nın olduğunu öğrenirler. Nuri, Mahir ve Fidan’ın oradan kurtulabilmesinin tek şartının, aşklarını artık birbirlerinden g-izlememeleri olduğunu söyler. H-esaplaşsınlar, problemlerini çözsünler ve yeniden eskisi gibi olsunlar… Mahir ve Fidan önce bunu kabul etmeseler de bir odada kapalı kaldıkları için, h-esaplaşma süreçleri doğal olarak gelişir. Birbirlerini hala çok sevdiklerini yeniden anlarlar. Oktay ve Pelin ise düğünden hemen önce terk edildiklerini sanmakta ve bunun a-cısını yaşamaktadırlar. Üstelik bu olay gazetelere yansımış, yapılan haberlerle daha çok rencide edilmişlerdir. Pelin perişan bir haldedir ama Mahir’in kendi isteğiyle gitmediğine emindir. Oktay ise çok ö-fkelidir. Olayın tek s-uçlusu olarak Mahir’i görülür. Pelin’in ailesi, Fatma ve Oktay Mahir’lere gelmişlerdir. Hasan da dahil olmak üzere herkes Mahir’e s-aldırırken Zahide, oğlunu s-avunur. Pelin ve Oktay; iki aşk kırgını Mahir’in evinin önünde sabahlar. Herkes, Mahir’lerin nerede olduğunu merak ederken Hasan, Sabriye sayesinde bu yeri öğrenir. Mahir ve Fidan, kaçırıldıkları dağ evinde bulunur. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır
eli demiş ki;
bende oktay bey ve ece hanimin fikirlerine katiliyorum ben azeriyim turkcem iyi deyil o yuzden yanlishim olursa kusura bakmayin hadi deyelim pelin mahirle fidani ayirmaya calishti peki fidan ne yapdi ashki icin savashdim sanki dunden raziymish kimi geri cekildi sonra gedib oktaya ashik olndu ve ne olduysa mahiri sevdiyini anladi bence bu dizide fidan fazladi en saf olan ise oktaydi hatirlarsaniz fidanla mahirin arasi kotu olanda nishanlina bir shans daha ver demishdir oktay bezi arkadashlar oktayida yuva yikan kimi gosteriyorlar oktay mahirle fidanin arasina girmedi her sheyin suclusu fidandi kimi ashiq oldugu belli deyil ne melum birde gordun oktaya ashik oldu bellimi olur)))

0   0

oktay demiş ki;
Birde burdan senaristlere seslenmek istiyorum dizi komedi agirlikli bir diziydi ve bu sayede insan sitresini atiyordu izlerken senarist arkadaslar rica ediyorum ortalikda zaten bi sürü diram entrika bunalim hic izlemeyi tercih etmedigimiz diziler var bu dizininde gidisati suanda onlara benzemeye basladi bu gidisadla cok izleyici kaybina ugrarsiniz basda ben kendim olmakla beraber eminim cok arkadasda benim bu fikrime katilacaktir.Artik su sacma sapan pembe dizi modundan cikiniz lütfen ortalikda zaten o sekil cok dizi var sahsen ben izlemeyi tercih etmiorum genel bayanlar izlior ki onlari bile baydi eminim yahsi cazibe ve tövbeler tövbesi kaliteli komedi dizilerdi yahsi cazibe cizgisini bozmadi sizde bozmayin.

0   0

Ece demiş ki;
sana yüzde yüz katılıyorum oktayy nefret ediyoruz çıkarsınlar şu bencil iğrenç rezil insanları dizidenn off

0   0

oktay demiş ki;
he bide kübra hanim hadi sizin dediniz gibi var sayalim pelin ayirdi fidan bunun üsdünne gidip hemen oktayami adlamasi gerekiodu ki ece haniminda dedigi gibi fidan kendi kaybetmisdi mahiri peline yiten fidandi siz ikide bir kendi esinizi örnek verionuz sizi ayiramadiklarina göre siz fidaan gibi degilsiniz demekki; fidanida örnek almayiniz yoksa hic bi erkek tahammül edemez fidan gibi bi kiza dis görünüsünden seven cok olur ama disindan baktim yesil türbe icine girdim tövbe Allahim tövbe der:)

0   0

oktay demiş ki;
Helal ece senin hafizan bendende kuvvetli asil mantik ecenin mantigidir mantikliyim diyenlere duyrulur.ayrica fidan tek mahirle pelinin yuvasini degil oktayla kendi yuvasinida yikti hadi pelin yuva yikdi dielim pelin 1 yuva yikmisdi fidan 2 yikdi :))

0   0

ece demiş ki;
Kübra hanım ona bakarsan fidanda yuva yıktı pelin ile mahir evleniceklerdi o fidan ise mahiri pelinin elinden aldı çok iğrenç bi kız nefret ediyoruz ondan pelin çok saf yuva fln yıkmadı bunu anlamak istemıyorsun çünkü işine gelmiyor bak kübra pelinle alakası yok mahirle fidanın ayrılma olayı şöle oldu fidan hava olsun die nişanlım öğretmen dedi utandı mahirden öle ayrıldılar mahirde pelinin yanına gitti ona umut verdi mahir ve fidan her dim bencilin önünde gidenidir bunu bilmemezlikten gelmeyiniz

0   0

Kübra demiş ki;
Kim ne derse desin: Ben pelinin saf ve temiz biri oldugunu düsünmüyorum. Bakin ben pelinin de iyi yanlari oldugunu kabul ediyorum, sevimli olabilir ama yuva yikan bir insan benim gözümde saf, temiz biri olamaz asla. Ya tamam sen birinden hoslanabilirsin, ona asik olabilirsin - gönül bu - ama gercekten temiz kalpli bir insan isen o kisinin bir nisanlisi (veya bir esi) oldugunu görünce cekilirsin - ama o ne yapti? Benim yuvami yikmaya cabalayan da bircok insan oldugu icin benim gözümde öyle insanlar bes para etmezler. Öyle seyler yasamayan insanlar pelinin yaptigi seyleri cok masum bir yanlis olarak görebilirler. Sonucta benim esimle arami bozmaya calisanlar da esime "asik" olduklari icin aramizi bozmaya cabaladilar - sizin deyiminizle: masum oyunlar oynadilar. Ama benim gözümde o oyunlar hic de masum degildi ve ben öyle bir insani - sizin yaptiginiz gibi - saf ve temiz göremiyorum. Tekrar söylüyorum: yuva yikanin yuvasi olmaz - o yüzden de pelin mahire kavusamadi - olmasi gereken de buydu.

0   0

Ece demiş ki;
Ayse hanım haklısın pelinde yan lıslar yaptı ama masum olduğunu biliyoruz tek yanlısı mahirin peşinde dolanmasıydı onunda bedelini fazlasıyla ödüyo ya fidan ? o sevdiği adam ile gününü gün ediyor o oktay ile peline onca sey yaptıktan sonra mutlu olmaya hakları yok ve pelin gayet saf biri ayse hanım ..

0   0

Ayse demiş ki;
bence herkes yaptigi yorumlarinin bir kisminda hakli. Ama bence herkes olaylari sadece kendi bakis acilarindan degerlendiriyor. Fidanla mahiri savunanlar da, pelinle oktayi savunanlar da sadece o kisilerin yaptigi fedakarliklari, digerinin yanlislarini görüyor, veya sadece o detaylari görmekte direniyor. Bence ece hanim yaptigi yorumlarda hakli olsa da, kübra hanimin da bazi konularda hakli oldugunu gözardi etmemek gerekir. Her ikisi de bence o savunduklari kisileri masum göstermekte direniyor. Ama bence ne fidan kübra hanimin savundugu kadar masum nede pelin ece hanimin savundugu kadar masum. Her ikisinin de yaptigi cok büyük yanlislar var.

0   0

eli demiş ki;
arkadashlar herkes yorumlarinin bir yerlerinde hakli sedece suc bu diziyi senaristinde yazaninda yoneteninde ne bilim eee onlardadir cekerdiniz iyi bir ashk dizisi cekseydiniz anlamsiz o buna ashik yo bu ona ashik sacmalayirlar iyice

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler