logo

Papatyam 109. Bölüm izle

Özet: Yıllardır evinde ve kasap dükkanında görmeye alıştığımız Necati Usta, bu kez c-eza evinde. Kardeşi ile ortak kurduğu şirketin kanunsuz işlerde kullanılması nedeniyle demir parmaklıklar ardına düşen Necati Usta, çok sevdiği papatyasına ve çocuklarına tekrar kavuşabilecek mi? Feridenin aylardır süren hasreti son bulacak mı? Necati usta üç aydır ceza evindedir ve onun olmadığı zaman içerisinde, çarşıda ve çevrede bir sürü değişiklik olmuştur. Özge, dört aylık hamiledir ve Seyfo ile bebek heyecanını yaşamaktadırlar. Yusuf, sonunda aşkına kavuşmuş ancak, kayınpederinin zoru ile çok sevdiği çaycılık işini bırakmıştır. Artık çay ocağının yeni bir sahibi vardır. Büyük değişiklerle ve sürprizlerle Papatyam yeni sezondaki ilk bölümüyle sevenleri ile buluşuyor.
Murat demiş ki;
Part 4 10:40 ta soyledigi turku hakkinda bilgisi olan var mi? Merak ettim ama dedigi anlasilmiyor, anladigim kadariyla da arattim, bir sey cikmiyor??

0   0

metin,,,,,--- demiş ki;
109. blm cok güzeldi papatyamı özlemişik bazen hüzünlendik bazen güldük bazende duygusalaştık necati ustamın koguş arkadaşları bize gülerken düşündürdü ustam ne kuvvet varmış maşallah sende bir elinle karını üstünden attın bu romantik hallerinizi cilveleşmeleriniz özlemiştik cok güzeldi bayahıdır bunları görmüyorduk 11o .blmü sabırsızlıkla berkliyoruz

0   0

orhan demiş ki;
uzun bir aradan sonra yeni bölüm gercekten yapmacik olmus,samimiyet eksikligi ve dark2323 arkadasin degindigi gibi hatalar var. metin akpinar abiyi cocuklugumdan beri severek izlerim, o olsun yeter, demekki yönetmende metin akpinar var nasilsa izlenir hesabiyla bu bölümü yönetmis. admin kardesim emegine saygilar tesekkürler.

0   0

dark2323 demiş ki;
4.part 10.35 te hamit elinde sepetle kapıda konunuşmakta fakat kapı kapanınca hoop sepet yok oluyo :D saygılar :D

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler