logo

Anneler ile Kızları 4. Bölüm izle

Özet: Defne, kızını Sacit Çakırcalının kaçırdığından emindir. Ancak Sacitin hiçbir şeyden haberi olmadığını görünce ne düşüneceğini şaşırır. Yağmurun nerede olduğuna dair en ufak bir ipucu yoktur. Yağmuru eve getiren Hamdi, Gülizar ve Ferideye kızı birkaç gün misafir edeceklerini söyler. Yağmurun annesinden zorla koparıldığını anlayan Gülizar, çaresizdir. Bir yandan Yağmuru avuturken diğer yandan Ferideyi çocuğu annesine götürmek konusunda ikna etmeye çalışır. Bu iş karşılığı alacağı parayla iyice keyiflenen Hamdi ise, Gülizara niyetini açıkça belli eder. Öte yandan İstanbulda Gülizarın izini süren Ömer, sonunda Hamdinin adresini bulur. Yağmur için istenen fideyi ödemeyi kabul eden Sacit Çakırcalının bir tek şartı vardır. Defne Sacitin şartını kabul edecek mi? Ömer, Hamdiden Gülizarı alabilecek mi? Gülizar, Yağmuru Hamdiden kaçırabilecek mi, yoksa Ömer her şeyi altüst mü edecek?
hati demiş ki;
gercekten cok süper dizi oyuncularida harika süper oynuyorlar herkes bu diziyi izlemelerini tavsiye ederim.izlesinler harika cok begenerek izliyorum.

0   0

burçak demiş ki;
pınarın kapıyı açtığında çalan şarkının adını bilen varsa yardım etsin çok beğendim ama bulamıyorum

0   0

nuran demiş ki;
yusufa dayanamiyorum hungur hungur agliyorum onun sahnelerinde, o yuzden hep ileri aliyorum o cikinca. son sahneyede dayanamadim.. bi kere benim oglumda kapinin onunde oynarken birden kayboldu 3 saat sonra geldi o uc saat icinde neler cektigimi anlatamam, buldugumda öyle bi sarildimki kemiklerini kiracaktim :( Allah kimseyi evladindan yoksun etmesin AMIN.

0   0

merih demiş ki;
Cok güzel bir dizi,insallah hep böyle devam etsin,cogunlukla böyle iyi diziler hep reyting kurbani oluyor.Hepinize iyi calismalar dilerim.

0   0

Turane demiş ki;
malesev dizi totalda 5 sirada yer almis, ab deyse 7 sirada yer almis, bu iymi kotmu bilmiyorum,

0   0

hayal demiş ki;
süperdi son kavuşma sahnesi

0   0

Hüseyin Yiðit demiş ki;
bu dizi 3 haftadır reytinglerde 1 çıkıyor muş bunu nerden bildiğimi hemen söyliyim dizinin bir kaç sahnesi benim çalıştığım hastanede çekildi 5 bölümde hastaneyi görürsünüz...

0   0

Turane demiş ki;
ya gercekden guzel bir dizi,insallah reytink qurbani olmaz,

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler