logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 40. Bölüm izle

Özet: Kerim’in işlemediği bir s-uçun tek z-anlısı olarak g-öza-ltına alınmasıyla kararan gün, Kerim ve Fatmagül’ün hayatlarını tamamen değiştiren yeni bir dönemi başlatır. Kerim çaresizlik içinde h-apishanede m-ahkemeye çıkacağı günü beklerken, s-uçsuzluğuna inandırmak istediği ilk kişi de Fatmagül’dür. Öte yandan Fatmagül’ü dışarıda Mustafa’ya ve Yaşaranlar’a karşı s-avunmasız bırakmış olmak, Kerim’in içinde bulunduğu durumu daha da ağırlaştırır. Mustafa’nın gölgesini sürekli üstünde hisseden Fatmagül ise, kurulu düzenini bir kez daha değiştirmek zorunda kalır. Bu dönemi bir fırsata dönüştürmeye çalışan Mustafa’nın izlediği yol, Kerim’i k-orkularında haklı çıkarır. Yaşaranlar adına her geçen gün şirketin geleceğine dair umutlar biraz daha azalırken, Erdoğan da eli kolu bağlı bir şekilde Reşat Yaşaran’ın kararlarına boyun eğer. Reşat Yaşaran’a karşı aldığı her y-enilgi, Erdoğan’ın h-ırsını biler. Bu sırada Selim ise, ailesinin yaşadığı s-ıkıntıların çok uzağında, Meltem’den i-ntikamını alacağı günü beklemektedir. Yeni evlerinde ilk kez kendisine ait bir odası olan Fatmagül, Kerim’e de elleriyle küçük bir “yer” açar. Bu sırada Mukaddes de Fatmagül’ün hayatında kendisine bir yer bulmuştur. Ancak bu kez aralarında esen soğuk rüzgar çok daha ş-iddetlidir. Kadir ve Ömer, Kerim’in s-uçsuzluğunu ispat etmek için yollar ararken, tüm d-eliller Kerim’in Vural’ı ö-ldürdüğüne işaret etmektedir. Oysa o geceye dair tüm sis perdesini ortadan kaldıracak bir t-anık vardır. Mustafa bu kişiye herkesten önce ulaşırsa, Kerim’in kaderini değiştirebileceğinin farkındadır. Günler sonra h-apishanede ilk kez ayarlanan görüş günü, Kerim ve Fatmagül’ün yüzünü güldüren tek gelişme olur. Etraflarını saran tüm o-lumsuzluklara rağmen, Fatmagül ve Kerim’in sevgisi, tüm karanlıkların üstesinden gelecek kadar umut doludur.
gülten demiş ki;
çok güzel bir dizi,nihayet fatmagülün yüzü gülüyor ama bu fazla sürmüceğe benziyor....

0   0

Anar Baku demiş ki;
Benim hayla umudum var cok guzel music,ve sonunda sarilmalar beni duyqulandirdi,ama wu mukaddes benim sinirlerimle oynuyor rahminin ise ona hayla bu qadar iyi davranmasi hic hoshuma qitmedi bu kadar

0   0

Feride demiş ki;
42 demisim 41 olcakti

0   0

Feride demiş ki;
Evet Berrancim dogru,Rahmi cok yanlis yapiyo,hem de Mukaddesin yapdigi onca seyden sonra susmasi beni cok kizdiriyor.Neyse,bakalim 42.bolumde neler olacak?iyi seyirler....

0   0

Berran demiş ki;
Evet Feridecigim haklisin ve bana katildigin icin tesekkürler.Zaten Mukaddesin bu denli pervasiz olmasinda aptal Kocasinin rolü cok büyük. Bu SEVGI filan degil.Bu düpedüz zayiflik ve aptallik O cadi kadinda herkesi cileden cikariyor.Sonra Rahmide ne bicim mideki? Hadi disarda bulusup yemek yemesini affetti.Peki günlerce Adamla sanki BALAYI gecirir gibi beraber oldu.Ve Rahmi kabul etti onu.Sanki hicbirsey olmamis gibi. Ve yine susturmuyor eskisi gibi anlayisli davraniyor.Cok affedersiniz ama Pfuiiii...denir buna.IGRENCHalada cenesini kisip susmuyor.Kendine bakmadan ona buna camur atiyor PES...Hosca kal;))

0   0

Berran demiş ki;
Gunaycigim, belki haklisin.Sahsiyetinede karsi antipatim var belki o yüzden.Ama dedigim gibi kendinde var olan bir seyi oynuyor. Ne makyaj yapilmis ne birsey..Yani zaten cirkin yüzlü.Bak san bir örnek vereyim.Kötü karakteri iyi oynayan kim biliyormusun YGAdaki SULTAN Onu ben daha önce bir kez MAFYA Hanimagasi olarak bir defada sakat sandalyesinde sakat olark izlemistim.O zaman arastirdim.Zira cok begenmistim.Megersem, 25 senelik Oyuncu ve Uninin Oyunculuk bölümünde Hocaymis. Onun iste mimikleri,vücut dili, vede uzun dialoglari fevkalädeÖGZ da yorumunu okuyacagim canim Arkadasim.Hosca kal.Sevgiler:)

0   0

Feride demiş ki;
Berrancim Mukaddesle ilgili yorumlarina katiliyorum.En igrencliyi dedikoducu olmasi.Ama bazen kocasi Rahmiyede kiziyorum ben o niye hep Mukaddese tamam,tamam diyo?

0   0

gunay demiş ki;
Berrancigim,hic sorun diyil.Ben anlamadim,Sen Mukaddes karakterinimi,yoksa oyuncunumu sevmiyorsun?Zaten o Mukaddes suratsiz,acimasiz,ikiyuzlu,paragoz,arsiz,namussuz bir kadin.Allah bana kizmasin, amma oyuncu da bu karakterlere yakisiyor.Evet,VAR olan durum konusunda da cok haklisin.Amma bence haraketli oldukda hic de fena olmuyor.Yani bence oyle.amma Fatmagul,Meryem sanat camiyanin Oskarli oyunculari.Mukaddesi ilk kez goruyorum dizide.Belki ilk icin fena diyil.Bas rollulerle kiyaslanmaz.... Guzel ruhlu dostum,OGZ yorum yazdim nihayet....iyi seyrler.

0   0

Berran demiş ki;
Gunaycigim seninle ayni fikirde degilim dostum:) Zira Mukaddesin oyunculugu mükemmel degil.Zaten sadece oyunculuk kursu görmüs.Yani ocaktan degil alayli:))Herneyse simasinin cirkin görünüslü olmasini kullaniyor.Yani zaten "varolan"durumu kullaniyor.Ne yapiyor uzun-uzun diloglarami giriyor?Mimiklerimnimi iyi kullandi Meryem veya Beren gibi veya kocasi gibi??? Kesinlikle hayir. Onun bizim sinirlerimizi bozan tarafi igrenc bir sekilde dedikoduculugu ,iftira ve acimasizligi.Yani oynadigi karakterin cesidi yoksa oyunculugu degil.Bu benim fikrim sevgili arkadasim.Hosca kal sevgiyle kal....IYI PAZARLAR:)

0   0

Feride demiş ki;
Ugur ben saniyodum ki Kerim cabuk cikcak hapisden,dugunleri olmali cunku.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler