logo

Bizim Yenge 4. Bölüm izle

Özet: Oylama işi iyice ciddiye biner. Bir yanda “biricik oğlu’’nun evden gitmesini istemeyen Mehpare Hanım, diğer yanda ‘’biricik kocası’’yla kendi evine taşınmak isteyen Filiz. İkisi de ellerinden geleni yaparlar. Bu büyük karar için oy verecek her bir çocuğun ise iyice kafaları karışır. Karısına yardım etmek isteyen Bahri, kardeşlerini elinden geldiğince Filiz’den yana oy vermeleri için ikna etmeye çalışır. Adem’i ikna etme görevi de Zeyno’ya verilir. Bahri’nin denediği yollardan biri keskin virajlı, toz duman bir yol olacaktır ama asıl eğlence de orada kopacaktır. Mehpare Hanım, Filiz, Bahri, Adem, Zeyno derken bütün mahallede bir yarış havası eser. Peki kim kazanacak bu büyük yarışı?
derya demiş ki;
çok güzel bir dizi

0   0

sacide demiş ki;
Bence komik dizi: Istanbulun altinlari Bu dizi sacmalik ve KAOStan baska bir sey degil.Birde su bitmez tükenmez KAYNANA saltanatina sinir oluyorumSize iyi seyirler

1   0

ebru demiş ki;
çok güzel bir dizi ailecek beğenerek ve severek izliyoruz bütün oyuncular süper inşallah dizinin başarısı katlanarak devam eder çok uzun bir zaman daha izleriz onları

0   0

ferda demiş ki;
Bu kadin bu kadar cocugu ne kadar zaman diliminde dogurmuski???? Yokucu koruyucu Ebebeynmi? Yani kimsesiz cocuklari koruyan ve bakimi karsiliginda para alan.Ama onu evli olanlara veriyorlar. Yani kocasi olmayan Kadinlar üstlenemiyorlarKayinvalideyi tutmadim.

0   0

seva demiş ki;
selam.diziyi cok beyenerek izliyorum.cunku benim yasadiklarima benziyor. ya anlamiyorum su kayin valideler neden hep boyleler.yani ayse nil cok guzel kaynanayi oynuyo.diziye basarilar.

0   0

osman demiş ki;
çok güzel bir dizi tam bir aile dizisi :))

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler