logo

Kalbim Seni Seçti 13. Bölüm izle

Özet: Emrenin m-ezarını boş bulan Handan oğlunun yaşadığından emin olur. Kendisine y-alan söylediği için Ömere ö-fkesi daha da artar. Emreyi arayan Handan, Kaanın hapishanede yaşadığı sorunları öğrenir. Ancak Kaan kesinlikle yardım kabul etmez. İçerdeki sorunlarını kendi başına halletmeye kararlıdır. Ömer oteldeki dedikoduları duyar. Aylini takip eder. Karısının Ümitle aldattığına inanır. Emir, hastaneden çıkar. Aylin hala yanına gelmemiştir. Adayla annesinin konuştuğunu duyan Emir, hasta haliyle evden çıkar. Emir annesini geri kazanmak için hayatını ortaya koyar. Kaanın hapisteki belalıları Handanın hayatını da tehdit ederler. Handan gizlice oğlunun sorununu çözmek için çırpınmaktadır. Ömer, Handana yardım etmek istese de Onurun kendisiyle ilgili planları onu bir uçurumun kenarına getirir. Ömer yeni bir ölüm kalım savaşının ortasındadır. Murat hastaneden kaçar. Soluğu Derinin evinde alır. Derin için yeni bir kabus başlar. Onur, Handanın Emreyi bulmak için yaşadığı çırpınışa son verecek bir karar alır. Böylece Handanı sonsuza kadar kendine bağlayacaktır. Handanın hayatında yepyeni bir sayfa açacak bu karar Onurun beklediği sonuçları doğuracak mıdır?
azeri demiş ki;
iyi dizi ailevi dizisi bakuda sevdiler
18.09.2012 12:40:44
0   0

secil demiş ki;
Kivilcim Arkadasa katiliyorum,Ömerin devamli kanli gözlerle yarali-bereli ortalarda dolasip sürekli dövmeye öldürmeye hazir dolasmasi hem itici hemde sinir bozucu.Sanki kafese kapatilmis heran saldirmaya hazir "vahsi kedi"görüntüsü veriyor. Aylininde OGLUM..OGLUM..diye aglamasi abartili.Herseyin bir SINIRI vardir. Tamam sen büyütmüs olabilirsin ama o Handanin canindan kopmus ve onun kanindan bir varlik.Dikkat edin tüm aksiliklere Aylinin kaprisleri ve keci gibi inadi sebep oldu. Vede Handani kiskanmasiIkincisi EMIR Oda daha rüstünü ispat etmemis cocuklar gibi ANNE..ANNE diye aglamai ve onunda inadi. Ayrica katiliyorum. Hem görünüsü ve hemde oyunculugu zayif:(( Bu hafta yok galiba?

0   0

Kivilcim demiş ki;
Guzel dizi evet. Ancak Omerin surekli kan canagi gozleri ve yara bere icinde olmasi rahatsiz edici. Ayni zamanda bu Emirde ne varki boyle guzel guzel kizlar ona pesinde? Bence cok cocuksu bir erkek, oynadigi karaktere uyumsuz olarak.

0   0

ayþe demiş ki;
bugün yeni bölüm yok mu? yoksa neden? bilen var mı?

0   0

sahile demiş ki;
cok harika bolum oldu sabirsizlaniyorum diyer bolum icin...derini hic sevmiyorum...TESEKKURLER

0   0

hülya t. demiş ki;
süper bir bölümdü. yavas yavas olaylar cözülsün, uzatilip seyircinin sinirleri gerilmesin, bir cok dizide oldugu gibi yola böyle devam.

0   0

iklim demiş ki;
helesükür ögrendi dizi süper gidiyor simdi heyecanla diger bölümleri bekliyorum süper ama bu hafta gec oynadi tv de cok fil hareketler bunlar vardi insallah yine eski saati olur yoksa cook gec oluyor okul var

0   0

Nida demiş ki;
siteye emegı gecen herkese teşekkurler gercekten tvde takıp edemedıgım severek ızledıgım bolumlerı burda ve reklamsız temız bır yayınla izlemek keyif verici. bendece tek kelıme DDİZİ BAŞARILI BİR SİTE

0   0

ezel demiş ki;
dizi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.hele bu bölüm bomba ghibiydi.

0   0

ipek demiş ki;
esas kiz ada olmaliydi derin beni gerio :S

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler