logo

Ay Tutulması 6. Bölüm izle

Özet: Kenan, Aylayı bir kez daha hayal kırıklığına uğratmıştır. Göz yaşlarına ve ö-fkesine hakim olamayan Ayla, Şevketi arar ve sonradan çok p-işman olacağı bir hamle yapar. Aliye ise oğlu Şevketi sıkıştırır ve yıllarca herkesten saklanan aile s-ırrıyla sarsılır. Bu gerçek yaşlı kadını derinden etkiler. Şebnem, Kenan ile arasındaki duvarları yıkmaya kararlıdır, pes etmez ve onu erteledikleri balayına çıkarmak için harekete geçer. Sokaklarda çaresizce dolaşan Leyla ise Sevginin peşini bırakmamaya kararlıdır, onu takip eder. Kızını bulmaya çok yaklaşmıştır. Fakat her iki anne de kızından vazgeçmeye niyetli değildir. Biri doğurduğu, diğeri de sevgisini vererek büyüttüğü kızları için tüm kozlarını paylaşırlar. Leylanın s-ır gibi gidişini araştıran Şebnem de Leylanın geçmişindeki s-ırrı öğrenmesiyle ş-ok olur. Aylayı düşünmekten vazgeçemeyen Kenan y-anlış bir karar verdiğini kabul eder. Bunu düzeltmek için harekete geçer. Ancak bu kararın geri dönüşü yoktur. Evlilik işlemlerine hız veren Şevketin de Aylaya bir s-ürprizi vardır.
secil demiş ki;
Admin bence siz sürekli ;ne zaman? ne zaman? diye yazanlara cevap vermeyin Hatta o tip yorumlari yayinlamayin Emeklerinize saglik:)

0   0

Omer demiş ki;
admincim cok tesekkurler. elestirilere takma sen, para-pul vermiyoz, bilgisayara saldiri olmuyor, daha ne isteriz, acik da yavas oluversin. ha bi de seyler var senaryoyu begenmeyip burada admine elestiri gonderenler.. onlari ayrica tebrik ediyorum:))

0   0

sitare demiş ki;
Nurana sen galiba iyi takip etmedin?Is bulup ve ev bulup tekrar gelip kizini alacakti. Kucaginda Bebekle dolasana ne ismi verirler?? Ama aksilik olmus tecavüzr ugramis ve oda nefsi müdaafa olarak öldürmüs Adami(pesindeki Adamin Kardesi galiba) Sonra hapse atilmis.Iyi bir Avukati ve parasi olsaydi Fatmagüldeki Tecavüzcü Zengin züppeler gibi tutuksuz yargilanirdi:)) Ama Fakirligin gözü ciksin.Baskalarida böyle 23 yil hapiste yatirirlar .Zira arayani sorani olmadigi icin. Zaten bir Yavrusuna öldü deyip koynundan caldilar.Oda yine "PARA" nin kudreti.Bebek Anne kucaginda degistiriliyor ve sonradan kolaylikla"ÖLDÜ" deniyor:((( Söra biraktigi Kadin paragöz ve karaktersiz oldugu icin oda satti cocugu Cep telefonu olmadigi icin kimse haber veremedi.Zaten nasil verilsinki zira zavalli Kadin hapisteydi.Iste böyle Aylanin Annesini kimse suclayamaz.Buna ancak TECELLI ve SINIF FARKI denir.Parasi olanlara hersey mubah.Zira DÜZEN veya SISTEM öyle kurulmus ve öyle isliyor:(((((

0   0

nurana demiş ki;
Leyla shimdi mi anlamish kizi oldugunu? ya yillar once nicin birakdi? ben anlamam o laflari. hay nebilim birakmak zorunda kaldim, hay nebilim ne. ana yureyi- hic kendi canindan olan birini- evladini birakib gidermi? bende anneyim, icim sizliyo bu aylayi ve sebnemi gorduyumde. tamam sebnemi anladim , leylanin onun var oldugundan hic haberi bile olmamis, ama peki neden elinde olani- yani Aylayi vermish?

0   0

nurana demiş ki;
ya leylanin bavulu elinden hic dushmez mi?

0   0

ayse demiş ki;
veysel karekterinin, yani ogün kaptanoglu´nun sesi süper ya. rolünü süper yapiyor.

0   0

buse demiş ki;
tşk.ederim kendi adıma şakasına takılıyordum kolay gelsin size :) emeğinize sağlık

0   0

pakize demiş ki;
ya cekmek gibi olmasin ama bence admin hakli cünküü bize böyle güzel bedava hizmet sunuyor yinede yaranamiyor ya :)

Admin Notu: işin maddi kısmında değiliz ancak 7/24/365 gün hizmet verirken 1 gün gecikmeli oluyor diye sağolsun arkadaşlar iyi kalp kırıyorlar.

0   0

buse demiş ki;
kenan aylayı hayal kırıklığına uğratmış da sen de bizi hayal kırıklığına uğrattın admin :)

Admin Notu: arkadaşlar bizde insanız hergün 7/24 pc başında oturuyoruz biraz insaf :)

0   0

. demiş ki;
bekleyin iste sanki okadar kolaydi yüklemek gelcekmis iste

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler