logo

Al Yazmalım 2. Bölüm izle

Özet: Her iki aile de çocuklarının başına k-ötü bir şey gelmesinden k-orkarak a-ramalarını sürdürürken, İlyas da Asiyeyi Helinin yazlık evine getirmiştir. İki genç gittikçe yakınlaşırken İlyas ile ilgili umutları olan Helinin aniden eve gelişi ve Asiyenin Helini k-ıskanması nedeni ile araları açılır. Dönüş yolunda onları arayan p-olislere ya-kalanmaları ve k-arakolda İlyasın Asiyenin abisi tarafından hırpalanması işleri iyice karıştıracaktır. Osman enişte de bu fırsattan istifade Asiyeyi baş göz etme çalışmalarını hızlandırmıştır. Ancak İlyasın eli kolu bağlı oturup Asiyenin ellerinden kayıp gitmesine izlemeye hiç niyeti yoktur. Talibiyle gittiği lokantada Asiyenin karşısına çıkar ve her şeyi göze alarak Asiyeyi çekip götürür.
yunus demiş ki;
çok güzel dizi bayıldım bitmesin :D

0   0

eylem demiş ki;
yha bayiliorum bu diziye yha süper valla

0   0

lala demiş ki;
bence cok gicik bir dizi orjinali daha ahlakli bi kere

0   0

Oguz demiş ki;
Bence şu kısım saçma olmuş dizinin başında HELİNİN EVİNE GİDİOR SONUNDA BAÐ EVİNE ... Sonradanmı çıktı bu ev... Ev yok deyip gittiler bide.

0   0

keti demiş ki;
gercekten mukemel bir dizi,ama anlamadim bisheiler var neden fragmanda oldugi olmadi zidide,yani fragmanda gordumi dizide goramedim.hep boile oliyor,onje cekiolar dizinin bazo saneleri sonraisa aliorlar ve gostermiolar,bazen dizinin heyejani da kacior boile.

0   0

snape demiş ki;
admin 4. part açılmıyor. bir çare bulabilir misin acaba?

Admin Notu: Düzeltilmiştir.

0   0

zeze demiş ki;
ya muhteşem bi dizi allahım diğer bölümlerini merakla bekliyorum inş. ilyasla asiye ayrılmaz 3. blm fragmanında araları bozuk gbi ama inş. öle değildir yaa ddizi ye çok tşk. :)

0   0

ozlem demiş ki;
coookkkkk guzel bir dizi 2. bolumune bayildim umarim boyle devam eder ....sonunda ayrilicaklarini bilmek kotu ama :(

0   0

ayy demiş ki;
bu part olmuyorrr:(

Admin Notu: olmayan nedir ?

0   0

aylin demiş ki;
cok guzel bir dizi resmen bayildim izlerken

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler