logo

Canan 24. Bölüm izle

Özet: Beklenen sergi iyice yaklaşmıştır. Bu sergi herkes için önemli olduğu kadar, Selim için yeniden doğuştur. Nalan, aşkına karşılık bulduğunu düşünerek, sergi gecesine özenle hazırlanır. Yeter, Mahir’den istediği hamlenin geciktiğini düşünerek, harekete geçer. Onun öfkesine tanık olan Canan ise, annesinin aklından geçenleri anlamaya çalışarak takibe başlar. Mahir’in değerini anlayan Canan, artık bir karar aşamasındadır. Öte yandan Selim’den vazgeçmesi sadece onun verebileceği bir karar değildir. Çünkü Nalan, ataklarında etkili olmuştur.
MSFIGO demiş ki;
canan nasil cok sevidigi selimi kardesi nalana yöneltebiliyor? yeni canan aslinda güzel oynuyor o ask ve cezada entrikaci birini oynuyordu. yani basariliydi. ama burda fazla kibar. öbür canan, yani gamze bayagi disli biriydi. hele hem cakiri tehdit ederken hemde o piskopat semsiyi halletigi zaman cok inandirici idi. yeni canan daha disli olmali.

0   0

elif demiş ki;
keşke renknaz daha ağır yaralansaydı.daha heycanlı olurdu. fragmanı izledim de 2 günde ayaklanmış. bence öyle olsa daha iyi olurdu.

0   0

elif demiş ki;
bu diziyi seviyorum.ama karekter olarak ben klasik olan herkes gibi cananı veya diğer iyi karekterleri değil renknaz I seviyorum. ayrıca bu bölüm de süper di. renknazın kurulması iyi oldu diziye heycan katti .diğer bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

0   0

lepadatujan demiş ki;
good

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler