logo

Tövbeler Tövbesi 25. Bölüm izle

Özet: Fidan, Oktayın ahlaksız teklifini sert bir dille reddeder. Ne olursa olsun, Mahire olan aşkına sadık kalacaktır. Oktay ise, Fidanın bir süre sonra kendisine döneceğinden emindir. Bahtiyarın yüzünden hırsız damgası yemiş olan Mahir, Parrot soygununu Bahtiyarın yaptığını anlasa da kimseye bir şey söylemez. Kendisine verilecek cezayı çekmeye razıdır. Bahtiyar ise abisinin başını yaktığı için vicdan azabı duymakta ama gerçekleri saklamaya devam etmektedir. Mahire götürdüğü temiz çamaşırların içine, suçunun itirafı bir not bırakır ve kaçmaya karar verir. Mahir gözaltına alındıktan sonra Akdağ Ailesi bir çöküş sürecine girer. Sabriye işten atılır, Songül, tıp fakültesine kaydını yaptırabilmek için gereken harç parasını bulamaz. Olanları gören Fidan, Oktayın, Mahir lehine şahitlik yapması için Pelinden yardım ister ancak hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Mahir, Parrotu soyduğunu söyleyerek kendisi aleyhindeki tutanağı imzalar. Bu haber, Akdağ Ailesinin evine çığ gibi düşer. Fidan ise Mahirin durduk yerde hayatını mahvetmesini kabullenemez. Oktaya gidecek ve ahlaksız teklifini kabul edecek, Mahirden ayrılacaktır. Oktay da bunun karşılığında, Mahirin serbest kalmasını sağlayacaktır. Bu sırada, soygunu Bahtiyarın yaptığını anlayan Zahideyi de büyük bir sınav beklemektedir. Bahtiyar ve Mahir arasında seçim yapmak zorunda kalacaktır. İki kadını, Zahide ile Fidanı iki büyük seçim beklemektedir.
songül demiş ki;
off sahat kaca kadar izliyorum ama sonu hic ve hic güzel bitmiyor.Bide güzel bitse ne olur.
02.12.2012 - 20:00
0   0

;:..... demiş ki;
diziyi 3 bölümdür izlemiom baktım ki pek bişi kaçırmamışım yani gerçekten dizinin içine ......lmış senaristleri tebrik ederim

0   0

2merve2 demiş ki;
OKTAY çok iyi yazmışsın gerçekten hele şu süper fidan mahirle oktayı kuma alsın gerçekten süper olmuş hahaha...

0   0

dilek demiş ki;
amaaan yaa gerçekten katılıyorum size olayı pembe diziye çevirdiler..diziyi başından beri izlesemde yorum yapmayıp yapılan yorumları sürekli okuyorum ve ece ile oktayıda haklı buluyorum..Başta fidanı takdir ederdim yüz vermiyo sevgisinesahip çıkıyo diye ama aranını nasıl değiştirdiğinide izleyerek gördüm..Pelin iyimser ve özellikle de parasal ayrıma önem vermediği için fidandan kat ve kat değeri yüksek bir kız yorumlarınızın devamını bekliyorum iyi seyirler :)

0   0

busra demiş ki;
bahtiyar sucunu ihtiraf etsen birsey olacak sanki

0   0

oktay demiş ki;
efe kardes biz diziyi ilk tanitim fragmanlarindan beri izlioz bir bölüm bile kacirmadik herkesde kendince yorumunu yapior mesela fidan gibiler fidani savunuo (yani erkeklerden harem kurmak isdeyen kizlar:D) Pelin gibi masum nisanlisindan ayrilinca hemen önüne gelene atlamayacak kizlarda pelini savunuo biz beylerde kendimi örnek vereyim gercek seveni göre bilen ona göre yorum yapio bide nerden yorum yaptini yazmissin bizde yazalim almanya..

0   0

ece demiş ki;
zeynep düzgün konuş fidanın yaptıklarını görmemiş gibi konuşma fidan kılıklı seni oktay çoook haklısın yaa fidandan beklenir bide agresif kız havaları ben senın bildiğin kızlardan değilim namuslu kız ayakları yapmıyo mu en komik tarafıda bu oldu ayrıca efe biz gayet iyi izliyoruz gayette mantıklı yorumlar yapıoruz zeynep tekin saçma konuşan birisi varsa sensin oda , salak olan birisi varsa oda fidan ve pelinde gayet tatlı dizinin en güzel kizi o hatta dünyanın en güzel kızı o kıskanmayalim :) hhahahahahhahaahaha... :)

0   0

efe demiş ki;
simdiye kadar hep sizi okudum sacma sapan yaziyorsunuz once diziyi iyi seyrediniz lutfen ve butun emegi gecenlere saygilar holland

0   0

oktay demiş ki;
pelin salak dien salaktir tabi buzamanda iyi niyetlilik sevecenlik dürüstlük salaklik olmus fettanlik karaktersizlik cazgirlikda acik gözlülük olmus ve sunuda ekleyim fidan okdayi hic hak edmio ama kendini bi sey sanior hala sanioki oktay ona sevgisinden yapio :D oktay adam gibi adam anca fidan gibisini mahir gibi sümsük alir mahir güya kardesini koruo koruyacak bi kardesi olsa gam yemeyecem nede olsa mahirin kardesi isde karaktersiz olmasi normal mahir farkli sekilde karaktersiz artik kabul eden kardeside baska karaktersiz.(Zeynep eceye sacma konusuon demissin asil sacmalayan sensin)Ece ye katiliorum neseli oktayi istiyoruz bide ececim senin yorumundada sunu söylemek istiorum oktay o kizi sevdiginden degil süründürmek icin yapior bi hale düsmedi yani :))

0   0

oktay demiş ki;
zeynep istersen mahiride oktayida kuma alsin fidan ne dersin sen ve senin gibilerin zihniyeti bu isde ve fidan gibilerin herkes beni sevsin tüm erkekler harem kuracak kizlar bu zamanda masaallah. pelin hic degilse fidan gibi ayrildilar die önüne gelen ilk erkegin üstüne atlamadi ayrica oktay fidani geri almak icin degil fidani mahirdende ayirip ortada birakmak icin söyletti o sözleri sevgisinden degil intikam duygusundan yapior. oktay fidani böcek gibi görüor hahahahahaha.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler