logo

istanbulun Altınları 8. Bölüm izle

Özet: İsmet (Demet Akbağ) evi satın almıştır ancak ödeyecek durumu yoktur. Sonunda kuzeni Uğurun(Günay Karacaoğlu) ısrarlı teklifini kabul etmek zorunda kalır. "Mihrap Yerinde" takma adıyla bir kulüpte şarkı söyleyecektir.İsmetin, üst katı satın aldığını öğrenen Reşat (Haluk Bilginer), yıkılmış durumdadır. Gençliğinde solistliğini yaptığı Anadolu Rock grubu "Sarı Kamışlar" dan arkadaşlarıyla buluşmak için sözleşir. Gittikleri kulüpte karşılarına şarkı söylemek için çıkan kişi İsmetten başkası değildir. Reşat bu Türk sanat müziğinin en ince kıvrımlarına girebilen büyülü sesten anında etkilenir. Bu gizemli kadının kim olduğunu öğrenmeye çalışır. İsmet de Reşata yakalanırsa gizlice yaptığı bu iş ortaya çıkacak, herkese rezil olacaktır. Bu kaçma kovalamacaya kulüp müşterisi "Haydar" da karışır.
derya demiş ki;
beni boyle guldurdukleri icin tesekkur ediyorum.dizi cok guzel cok komik. artik son iki bolumunu izlemistim. simdi ilk bastan son bolume kadar izliyorum izlicem. tesekkuler fahri harikasin.zor gunlerimde beni guldurdukleri icin tesekkurler ediyorum hepsine.

0   0

derya demiş ki;
super dizi.. cok guluyorum cok. emeginize saglik. tesekkur ederim.

0   0

funda demiş ki;
bu bölüm diğer bölümlerden daha güzeldi. şarkılar süperrr. oyuncular süper... beğenmeyende izlemesin ve buraya mesaj yazarak vakit harcamasın bence

0   0

Berran demiş ki;
cancan kardes tamamen katiliyorum.Hepsi birbirinden degerli Tiyatro sanatcilarimiz. Daha dogrusu gurur duyduklarimiz.Bilhassa Haluk Bilginer cevher adeta Iste onunla ilgili gurur duyulacak bir haber: Haluk Bilginer, İngilizlere Shakespeare oynayacak 29.09.2011 İngilterenin başkenti Londrada bulunan ve Shakespeare tiyatrosu olarak anılan Globe, 21 Nisan - 3 Haziran 2012 tarihleri arasında devam edecek 2012 sezonunun programını açıkladı. Globe Tiyatrosu, 2012de Shakespearein kaleminden çıkan 37 eseri, 37 farklı dilde sahneleyecek. Bu 37 farklı dil arasında Türkçe de var. Shakespearein Türkçe olarak sahnelenecek eseri Antonius ve Kleopatra olarak belirlendi. Antonius ve Kleopatranın Türkçe versiyonunda Haluk Bilginer rol alacak. Böylece Bilginer, Shakespearein ünlü eserini, Shakespeare tiyatrosunun kalbinde, Türkçe olarak sahnelemiş olacak. Aslında Haluk Bilginer, İngilizlerin yabancı olduğu bir isim değil. Bilginer, İngilterenin BBC kanalında yayınlanan EastEnders adlı dizide 1985 - 1989 yıllarında 14 bölümde rol almıştı. Shakespearein oyunlarının sahneleneceği diller arasında Türkçenin dışında, Rusça, Yunanca, Korece, İtalyanca, Arapça, İspanyolca, Ermenice, Portekizce, Farsça ve Afrika dilleri bulunuyor. Globeun sanat yönetmeni Dominic Dromgoole, yaptığı açıklamada "Bize katılan her sanatçı, Shakespearein eserlerini kendi dilinde, Globe tarzına uygun olarak sergileyecek. Üstelik oyunlar sırasında üst yazı da kullanılmayacak," dedi. Halun Bilginerin rol alacağı eser, 2-3 Mayısta izleyicilerle buluşacak. Kaynak SABAH GAZETESI

0   0

can demiş ki;
super bir dizi severek gulerek izliyoruz :)

0   0

miran demiş ki;
tebrikler cok guzel bir dizi Fahriyi daha cok gormek isteriz tesekurler

0   0

cancan demiş ki;
hepsi birbirinden değerli tiyatro oyuncuları. tabi ki güzel olacak. Gerçek anlamda "bayan" dizilere karşı çok iyi bir alternatif.BAYIYORSA İZLEMEYİN.

0   0

canan demiş ki;
harıkaydı ama ya günay duşe düşe yamulacak sonunda

0   0

metin demiş ki;
İsmet zaten catlakti birde kuzeni Uğur cene suyu geldi dizi baymaya basladi.tankut bu bolumde basarili oldu.

0   0

gulnaz demiş ki;
super ya hic gulecegim yoktu amaaaa guldum

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler