logo

Tövbeler Tövbesi 26. Bölüm izle

Özet: Zahide, iki evladı arasında zorlu bir seçim yaparak Bahtiyarı e-mniyete teslim eder. Mahirin serbest bırakılması an meselesiyken olaylardan habersiz olan Fidan, Oktayın teklifini kabul eder ve e-mniyete giderek Mahirden ayrılır. Ancak Fidan, Bahtiyarın s-uçunu i-tiraf etmesiyle Mahirin serbest kaldığını öğrenecektir. Batuhan tarafından k-açırılan Pelin yardım istemek için Oktayı arar ama ulaşamaz. Pelinin mesajına geç de olsa ulaşan Oktay p-olislerle birlikte Batuhanın evine gider ve onu kurtarır. Oktay ve Pelin bir araya gelerek Mahir ve Fidandan i-ntikam almak konusunda karar verirler. Herkes yaptığının bedelini ödemelidir. Fidan, Mahire gerçeği anlatmak ister ancak konuşmak için yaptığı bütün girişimler sonuçsuz kalır. Fidanı artık bu şehre bağlayan bir şey kalmamıştır. Mahire bir mektup yazar, bavulunu hazırlar ve yola çıkar.
karþýyakalý demiş ki;
fidanın aşkı gerçek olsaydı oktayın teklifini kabul etmezdi hem suçsuz diyor hemde mahir suçu üstlenince oktaya koşuyor madem suçsuzluğuna inanıyor ne olursa olsun mahiri bırakmayacaktı mahirin dediği gibi yine sınavdan kaldı..Okyayım sen bir tanesin.. Oktayla pelin arasında bir aşk kıvılcımları oluşacak sanırım duman kokuları gelmeye başladı hadi hayırlısı ben çok beğeniyorum ikisini. özellikle zahide hanımın tohum bahçıvan benzetmesine bayıldım çok doğru bunun için ayrıca senaristi tebrik ediyorum

0   0

SELCUK demiş ki;
Genelde yorum yapmam ama verdiğiniz emege ve zekanıza şapka çıkarıyorum.Bu tarzınızı ve tutumunuzu devam etirmenizi beklerim sonsuz teşekkürler, NoT: bu steyi başka sitelerde rastladıgım çalışmalarınızdan aldım. siz zekisiniz.:) :

0   0

ece demiş ki;
fidan sonunda sesimizi duydu abisinin yanına gidicek sonunda yani , ondanda çillerindende bıktık bide güzel kız zor kız havaları yapıyo ya ona bitiyorum. :D Yaa önceki bölümlerde pelini dövdüğünden beri nefret ediyodum zaten fidandan sırf mahire asık olduğu için dayak yedi pelin resmen yaa bide pelini sevmeyenler olabilir buna son derece saygı duyuyorum ama bazı insanların bi kaç yazısını gördüm facede pelin mahirden ayrılınca oktaya atlamıs hemen fidancılar artık ipin ucunu kaçırdı sırf fidanı savunucaklar diye peline demedklerini bırakmıyorlar ayip ya resmen fidanın yaptığı şeyi pelin yapmış gibi anlatıyolar sinir oldum gerçekten . Merakla bekliyorum diziyi o fidan almanyaya gitsin ve birdaha asla dönmesin... Buarada komedi dizisini dramatikleştirdiler ama her dizide böyle zamanlar olucaktır bu drumuda kısa zamanda toparlıyıcaklarını umuyorum. pelin ve oktayın biarada olmasını merakla bekliorum :)

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler