logo

Ay Tutulması 8. Bölüm izle

Özet: AYLA, KENAN, ŞEBNEM VE ŞEVKET ARTIK AYNI ÇATI ALTINDA YAŞAMAYA BAŞLARLAR. KENAN YAPTIÐINDAN DOLAYI ÇOK PİŞMANDIR ANCAK ŞEBNEM BİR KARAR ALMIŞTIR. HASAN İSE ŞEVKETTEN İNTİKAM ALMAK İÇİN HAREKETE GEÇER. Kenan Şebneme yaptığından çok pişmandır. Karısının gönlünü almayı dener ama Şebnem bir karar almıştır. Yeni evlenen Ayla ile Şevket balayı telaşındayken, şirkette çok önemli sorun çıkar. Bu kriz Kenan ile Aylanın bir kez daha ters düşmelerine neden olur. Sevgiden, Aylanın evlendiğini öğrenen Leyla, Şevket ile karşılaşma pahasına kızının iş yerine gider. Sevgi ise Ayla hakkında bu güne kadar bilmediği bir gerçeği öğrenir. Şevkete olan öfkesine hakim olmakta zorlanan Hasan onu, konuşmak için buluşmaya çağırır. Hasanın bambaşka planları vardır; Fakat hesaplaşma planladığı gibi gelişmez ve her şey bir anda kontrolden çıkar. Aynı çatı altında yaşamaya başlayan Kenan ile Ayla ise hiç beklemedikleri bir anda çok zor bir durumla karşı karşıya kalırlar.
calikusu demiş ki;
tek bu diziyl ildili olmasada,hemen hemen her dizide yatak sahnesi öpüsme ve cpgu cinsellike ilgili.hani su müge anlidaki konularda evin yengesi evin enistesiyle birbirlerinin karisina kizina kocasina gözdikme konulari gibi.bende cogu diziyi takip ediyorum.ama hanibu sahneleri az yansitsalar.calikusunu cok seviyorum,onu da yeniden cekseler.fahriye evcen cekicek diye duydum ama baktim ki yalanci baharda.cok dizi var o yüzdende hic sanmamki dizilerin reyting rekoru kiracagina.hoscakalin arkadaslar türkiye öyle bi duruma gelmiski,herkez birbirinde´n süphelenir olmus.karsisindaki ,karsi cinsiyetine hemen farkli gözlerle bakiliyo,bi art niyet olmadan.karsisindakine bi abi kardes baci yenge gözüyle bakilmiyo.

0   0

ceren demiş ki;
Ben şebnemden tarafım ayla yaptıklarında kesinlikle haksız aylanın askinin pesinden kosması baska masum insanlara zarar vermesini gerektirmez ama kendinden baska kimseyi düşünmez o ayla.Şebnem ve kenan çook yakışıyorlar şebnem masumluğuyla güzelliğyle ve en önemlisi namusuyla gruruyla aylayı geçiyor.Buarada ayla neler neler yapıyo suçlu olmuyo haklı oluyo şebnem sırf masum olduğu için haksız eleştiriler alıyor bazılarından o kişilere sesleniyorum olaya biraz gerçekçi bakın kim haklı kim değil anlarsınızzz emeği geçenlere özelliklede bu harika siteyi yapana teşekkürler

0   0

özge demiş ki;
dizide artık birisinin seçilmesi lazım dizi hep böyle giderse çok sıkar.ben sebnem taraftarıyım.umarım kenan şebneme aşık olur.tecavüz olayına gelince ortada tecavüz yok.sadece tecavüze yelteniyor kısa sürede aklı başına geliyo kenanın.

0   0

neyda demiş ki;
Butun dizileri sizin sitede izliyorum. Goruntu ve kalite super...emeklerinize saglik, cok tesekkurler.

0   0

irem demiş ki;
bence şebnem ve kenan .ama kenan ın şebneme yaptıkları hiç hoş değil

0   0

MSFigo demiş ki;
ayla itici bir karakteri oynuyor. sözüm ama naz elmasa degil. haziran gecesinde cok zarif ve tatli idi. ayla hangi akila göre hareket ediyor, tam anlamis degilim. o igrenc sevketle ayni yataga girdi migdesi bulana bulana. sirf kenandan intikam almak icin. ayni evdeler. ve ayla herseyi göze alarak kenanin odasina girip, hatta banyoya giriyor. sevket bunu onun yaninda birakirmi acaba? babasini öldürdü. ayla aslinda cok büyük bir hata yapti sevketle evlenmekle. öyle bir insanin yaninda ömür gecmez. yazik. ayrica birseyi tam anliyamadim. kenan sebneme saldirdi. ama tecavüz olayi oldumu, göstermediler. göstermesindlerde. yani dizi böyle seylerle bozulmasin bence. sebnemde artik dislenecek bu gidisle.

0   0

Turane demiş ki;
dizi iyice sacmalamaga basladi vallah,

0   0

KAAN demiş ki;
AYLA ÇOK GÜEL BİR BAYAN KENAN İLE ÇOK YAKIŞIYORLAR BU BÖLÜM ŞEBNEME SİNİR OLDUM SAF SAF KONUŞMASI BÖN BÖN BAKMASI BENİ SİNİE ETTİ.UMARIM AYLA KENAN KAVUŞURLAR

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler