logo

Zehirli Sarmaşık 8. Bölüm izle

Özet: Öfkeye kapılan Ceyla Yakut’u işten kovar. Her şeyi bırakıp kızının izini sürmek için Mersin’e taşınmaya karar verir. Derin’i elde etmek isteyen Sinem,Derin’e Yakut’un Engin’le ilişkisi olduğunu söyler. Suzan, Ceyla’ya kızını bulduğunu açıklamaya hazırlanır.Önünde başka bir engel olduğunu farkeden Sinem, Suzan ve Orhan arasında çok önemli bir konuşmayı duyar. Engin’in Ceyla’yı sevdiğini öğrenen Yakut yıkılır ve fena halde hastalanır. Onun yardımına koşan kişi yine Engin olur. Ceyla ise, annesinin büyük bir sırrını öğrenir. Hakan, Sinem’e karşı büyük bir hata yapar.
Berran demiş ki;
Sonya Kardes, burda konu ASK, HATA ve AFFETMEK vesaire., degil Daha önce Annesiyle beraber olmus bir kimseye Kiziyla sevgili olmasini diliyorsun. Bunun hic ETIK olmadigini anlatmaya calistik Engin asikmis veya ceyla ile yatarak hata yapmis bunu elestirmedik.Zaten günün birinde Engin ögrense o kesinlikle reddederAnlatabildimmi??:)

0   0

zeynep demiş ki;
sonya cigim... öncelikle ariza kelimesi icin özür dilerim... Insallah kelimesi, Allahtan dilenen bir dilek akabinde söylenir... bir dizi icin böyle bir kelime kullanmis olmana, üstüne üstlük bir neticenin olusmus olmasindan sonra kullanmis olman biraz sabirsiz davranmama sebep oldu... sonra aks nedir, bu kadar takmayin bu ask kelimesine... ondan önce cok daha derin icerikli kelimeler var... örnegin hakiki ve has bir evlat, anne, baba, kardes... bu kelimelerin özü ask i iceren kelimeden cok daha kidemli ve üstün... ask biter, kardes bitmez, ask biter anne bitmez, baba bitmez... birde ilahi ask var, insallah hepimize vurur... helal eyle hakkini...

0   0

Sonya demiş ki;
Öncelikle beyninde zarar mı var fln bu laflar hoş değil ben sadece onların ikisini çok yakıştırıyorum engin iğrenç şeyler yapmış olabilir ama gerçekten aşk her hatayı affeder bana göre tabi bu aşk herşeyin üstüne çizgi çekebilicek kadar kuvvetliyse...

0   0

Berran demiş ki;
Zeynepcigim burcsdasim;) Iste budur Tam sana yakisir bir yorum ve analiz:))Ayrica daha öncekinede katiliyorum senin yorumuna.Nerdeyse ensest iliskileri bile desteleyeci diziler destekleyecekler:(( Evet bende aynen öyle düsünüyorum o Kanalin asiri uclarda yani aykiri projelere imza attiginiHer türlü PES..BU KADARDA OLMAZ... dedirtecek seyler Örnegin LD ve YGA dada ..Ben biraktim ikisinide izlemeyi.Buradada "hauptthema;Bir baskasinin hayatini calmak ve YALAN"OK orada devam ederiz.Ama basladigimiz sayfada ok? Zira eskiler DELETE yapilmiyor Kucak dolusu sevgiler ve bende tatli yanaklarindan öperim :)Einen schönen Tag noch:))

0   0

zeynep demiş ki;
berrancigim... bu dizinin ilk bölümünü izlemis birakmistim... FOX tv nin kafa ve karakter yapisi bana uymuyor... bütün yayinda olan dizileri insanlarin beynini sulandiracak bicimde, ve en kötüsü insanin vaktini caliyorlar... kanallarin icinde kötüllügü destekleyen tek kanal... kazanclarini böyle sagladiklarina inaniyorlar, fakat bu toplumun icersindeler ve toplum cürürse cürük toplumun icersinde yasayacaklarda yine onlar... beyin kirliligi yaratmaktan baska hedefleri yokmus karakterindeler benim gözümde... BY de yazismaya devam ederiz... bulusma noktamiz orasi olsun, hem cok yorum yazilan sayfa olmadigi icin samimi ortam olusturmusda oluruz... :-) öptüm pamuk yanaklarindan...

0   0

Berran demiş ki;
Zeynepcigim burcdasim nerelerdeydin? Tesadüfen gördüm burda seni.O yazistigimiz yerde;" können wir weiter machen oder?" Sayin Hatipoglunun Ekran kirliligi aciklamasindan sonra hepsi mercek altina alinmis güya Simdilerde revacta olan temalar: tecavüz,ayni kisiye asik Kerdesler, sürekli YALAN söyleyenler ve entrikacilar en gözde konular.Haaa..birde kizlarina koca satinalan zengin Babalar ve sevgilisiyle birinci öpüsmede hamile kalan kizlar ve dogmamis ceninlerini kullananlar v.s., v.s., Hatta yalani mesrulastiran diziler YGA ve LD gibi Lütfen YGAya bir göz at izleyiciler bile YALANi hafife alinca Senaristlerde MELEK yaptilar basrol oyuncusunu:)) Hele burdaki olay tamamen baska Senin fikrini ögrenmek isterdim:))Iyi günler burdasim hatta ve hatta günesli günler zira bu sene yaz görmeden kis geldi Almanyada:)sevgiyle kal canim arkadasim:))

0   0

zeynep demiş ki;
sonya, beyninde arizami var kardesim... engin yakutun annesiyle birlikte oldu... bu durumda senin INSALLAH yakutlada birlikte olmaz demen gerekmiyormu... tamam neticede yakut ceylanin annesi oldugunu bilmiyor ama sen biliyorsun, bu durumda nasil birlikte olsunlar diye INSALLAH diyebiliyorsun... normalmidir annesinin birlikte oldugu erkekle kizininda birlikte olmasi... hangi beyine hizmettir bu... insan beyinlerini ne hale getirdi bu sapik diziler...

0   0

ASUMAN demiş ki;
Dizilerin bölüm süreleri kısalsın mı böyle mi devam etsin tartışmaları sürerken benim de bu konuda söyleyeceklerim var. Dizilerde yer alan çalışanların uzun süren saatlere kadar süren çalışmalardan şikayetçi olmaları normal. Bu konuda yorumlar ve istekler elbette onlara ait. Ben bir seyirci olarak farklı bir açıdan görüşlerimi bildirmek istiyorum. Dizi bölümlerini yetiştirmek için acele yapılan çekimlerde sürekli hatalara rastlıyoruz. Mesela Zehirli Sarmaşık’ın 1. bölümünde Engin‘nin Ceyla’yı arabayla takip sahnesinde olduğu gibi. 3.06’ncı dakikada Ceyla arabadan iniyor; biz de o sırada arabanın farlarından şiddetli bir yağmur yağdığını görüyoruz. Engin’e doğru yürüdüğü andan itibaren yağmur falan hak getire. Konuşmanın devamı boyunca üst-baş kupkuru. Konuşma süresince durum aynı. 4.30’da arabaya binip giderken de Engin’i kupkuru bir yolun ortasında bırakıyor. Her ikisinin arabalarının da -evlerine dönüş sahnelerinde- ıslak olmayışı yine gözden kaçmıyor. Tıpkı Sinem’in, eve dönüşte, yoktan varolan ceketi gibi. Sayın yetkililer, bizler seyirci olarak sevdiğimiz dizi bölümlerinin uzun sürmesini elbette isteriz ama her şeyden çok da bizlere saygı göstermenizi bekleriz. Çünkü bizler gerçekten İZLEYİCİYİZ.

0   0

Sonya demiş ki;
Gerçekten harika bir dizi sinem çok kötü şeyler yaptı ama yinede hakanın ona böyle yapmaya hakkı yoktu umarım hakan ve sinem tekrar barışıp mutlu olurlar yakut ve enginde çok tatlılar inşallah onlarda sevgili olur.

0   0

nergiz.babayeva91 demiş ki;
bu diziyi cok beyendim sonunu merak ediyorum

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler