logo

Gün Akşam Oldu 4. Bölüm izle

Özet: Eşref Bey, İstanbulda yaşayan çocuklarına sürpriz yapmak için yola çıkar. Ediz ise kardeşlerine babalarının İstanbula geldiğini haber verir. Babalarından sakladıkları gerçeklerin ortaya çıkacağından korkan çocuklar panik olurlar. Belgin, önce Türkanı klinikten çıkarmak sonra da Kaanı eve dönmesi için ikna etmek zorundadır. Dilek, kumarda parayı Ayhanın kaybettiğini öğrenince Eşref Beyden para istemeye karar verir. Tarık, annesinin ölümünden sonra babasıyla ilk defa yüzleşecektir. Melisin gizlediği sırrı, Ediz ile geri dönüşü olmayan bir yola girmelerine sebep olur. Eşref Bey ise kendinden saklanan gerçeği hiç beklemediği bir şekilde öğrenecektir.
rashad demiş ki;
neden boyle guzel bir dizini ardi olmadi ? ben cok beyenmishdim

0   0

Neslihan demiş ki;
bende bittigi icin cok üzüldüm, bizim insanlarimisa hep ask olacak dizide yoksa ilgilenmiyorlar, yasik gercekden hayatta asil olan seyleri anlatiyordu bu dizi :( :( :(

0   0

MELEK OÐUZ TEMÝZ demiş ki;
insanların emeğıne yazık

0   0

esra demiş ki;
ya anlamiyorum bakdinizki izleme cok degil,ozaman son olarak toparlayin öyle bitirin.ben begenerek izliyordum bu diziyi.simdiki cok aylenin yasadigi bir hikayeidi,baskalari gibi sacma degil.

0   0

erkut demiş ki;
boyle guzel dizi lere bakilmiyor neden bilmem nerde salak ve sapik dizi varsa onlar tutuloyor insallah yayina yeniden koyarsiniz

0   0

Gülsen demiş ki;
diziyi begenerek izliyorduk. haftalarca bekliyoruz oynatilmiyor. neden kaldiriliyorki?

0   0

ek12 demiş ki;
Gün aksam oldu ya bayildim nolur bitirmeyin yoksa cok kisi üzüler Ediz sen cok tatlisin yani Mehmetcan mincinözlü bütün filimlerine baktim. Almanya ya hic gelirmisiniz? Nolur gelin gelirseniz augsburg a gelin ve lütfen geri yazin bütün bölüm ler harika.

0   0

erhan demiş ki;
nedeni malum sebep:reyting problemi.önceden 13 bölümde biterdi bazı diziler şimdi,2,3,4.bölümde bile kaldırılabiliyor

0   0

ULKER demiş ki;
neden?cok guzel bir dizi daha yeni baslamis her kes de sabirsiz bekliyor yeni bolumlerini oyuncolar da super

0   0

erhan demiş ki;
dizi yayından kaldırıldı her yerde yazıyor arkadaşlar.haber doğru maalesef

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler