logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Geniş Aile 106. Bölüm izle

Özet: BACANAKLAR DEFİNE PEŞİNDE EVLERİNİN ALTINDA 1 MİLYON DOLARLIK TARİHİ BİR GÖMÜ OLDUÐUNU ÖÐRENEN CEVAHİR VE BİLAL EVİ KAZMAYA BAŞLARLAR. Cevahir ve Bilal, Besimden evlerinin altında tarihi bir tabakanın gömülü olduğunu öğrenirler. Paranın kokusunu alan Cevahir ve Bilal 1 milyon dolar değerindeki tabakayı bulmak için hemen harekete geçer. Kimseye çaktırmadan bu tarihi gömüyü ortaya çıkarmak için Cevahirin aklına müthiş bir plan gelir. Evi bir an önce boşaltmak için ailenin kadınları ve erkeklerini birbirlerine düşürürler. Her iki taraf da diğeri olmadan daha güzel yaşayabileceklerini ispatlamak için evleri ayırırlar. Erkekler evin geçimini sağladıklarını ve kendileri olmadan kadınların yaşayamayacağını savunurken; kadınlar ise, evi çekip çevirenin kendileri olduğunu, kadınlar olmadan erkeklerin pislik içinde yaşayacağını savunurlar. Ancak iddiaya girmek kazanmaktan daha zorludur. Kadınlar para kazanmanın derdine düşerken, erkekler ise ev, temizlik, yemek işlerine girişirler. İlk pes eden iddiayı kaybedecektir. Amaçlarına ulaşıp evi boşaltan Cevahir ve Bilal de Besimi eve getirip tarihi tabakayı bulmak için kazıyı başlatırlar. Kazı için evin altını üstüne getiren bacanaklar temizlik işi için Ulviden yardım isterler. Ancak Ulvi, evi temizlemek için temizlikçi kadın yerine iki Nataşa getirince zaten karışık ve gergin olan ortam iyice arapsaçına döner.
görkem demiş ki;
hiç bitmese teşke
30.10.2012 21:07:44
0   0

neco demiş ki;
kanal d de kalsa daha iyi olacakti bu dizi.star da yitip gitti.kahretsin.biz kimlerle neselenecegiz,

0   0

koyu bilal demiş ki;
yaw bunlar hangi mantıkla bu diziyi final ediyolar.şu anda yayında olan en güzel dizi.keşke biri çıkıp şaka yaptık dese ne güzel olacak.daha bilalin çocuğunu bile göremedik herşey yarıda kalıyor.

0   0

koyu bilal demiş ki;
yaw bunlar hangi mantıkla bu diziyi final ediyolar.şu anda yayında olan en güzel dizi.keşke biri çıkıp şaka yaptık dese ne güzel olacak.daha bilalin çocuğunu bile göremedik herşey yarıda kalıyor.

0   0

cansu demiş ki;
Kanal d de yayınlanan ilk bölümlerdeki tadı kesinlikle kalmadı. Sezai ve kütük olmasa hiçbir komik tarafıda yok. Halk herşeyi doğru görüyor.

0   0

erhan demiş ki;
dizinin son 2 haftası maalesef.keşke tekrar kanal d ye geri dönse.yazık olacak ya bu güzel diziye.

0   0

KoyuCevoUlvi demiş ki;
eline sağlık tek part için özellikle

0   0

kücükesnaf demiş ki;
bu diziyi star tv yedi bitirdi sürekli dizinin gününü saatini değiştirdiler halbuki ellerindeki en kaliteli dizi bu farkında değiller heralde.geniş aile biteceğine keşke kanal falan değiştirse de devam etse. 5 sezon daha oynasa 5 sezonu da kaçırmadan izlerdim..

0   0

Muhammed demiş ki;
Aynen ya... güzelim dizi bitecek cok yaszik olcak ya bu dizi 200bölüme kadar gitseydik vallah hak ederdi..

0   0

ssssss demiş ki;
güzelim dizi bitecek yazık olcak

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler