logo

Anneler ile Kızları 11. Bölüm izle

Özet: Defne, annesinin Sacitle ortak hareket ettiğini öğrendiğinde darmadağın olmuştur. Buna inanamaz, yalan olmasını umut ederek, Sacitle yüzleşir. Sacitten duydukları onu iyice altüst edecektir. Bir yanda Yağmurun yokluğu diğer yanda en yakınındaki insanın ihanetiyle baş etmek Defne için çok zor olacaktır. Gülizar ise Himmetin kendisini öldürmek amacıyla İstanbula geldiğini öğrendiğinden beri büyük bir korkuyla yaşamaktadır. Tek umudu Hamdi ve Himmetin onu bulamamasıdır. Ancak Hamdi çoktan Gülizarın izini bulmuştur. Adım adım Gülizara yaklaşmaktadır. Ömer babasını bu davadan vazgeçirmeye çalışır bütün gücüyle. Ancak bu fayda etmez. Babasıyla ipler kopma noktasına gelir. Öte yandan Selviden de uzun süredir haber alamıyordur. Selvinin başına kötü bir şey geldiğini düşünerek Malatyaya gitmeye karar verir. Ömer Malatyaya gitmek üzere yola çıktığında öğrendiği gerçekle sarsılır.
hazal yarci demiş ki;
harika bir dizi

0   0

mine ayan demiş ki;
Dizi tek kelime ile Adan Zye"mükemmel". Konu, işleniş biçimi kusursuz. Çok kişiye ibret olması gereken bir hikayesi var. Oyuncular rollerinin hakkını tümüyle vermişler. Yönetmen zaten başı çekiyor. Ummuyorum ama final yaklaşıyorsa, böyle bir hikayenin çok etkileyici ve iyilerin-kötülerin yerini bulacağı, hafızalardan silinmeyecek bir final olmasını diliyorum.

0   0

erhan demiş ki;
sevenlerine müjde okuduğum habere göre anneler ile kıkzları dizisi FOX TVYE transfer oluyormuş.ekran macerasına bir başka kanalda devam edecekmiş

0   0

MSFigo demiş ki;
lüften bu dizi bitmesin. defneyi oynayan sanatciya bayiliyorum. ben onu halide olarak cok begeniyordum. ama Burda cok süper ve cok güzel.

0   0

neyda demiş ki;
Bence Defnenin annesinin iyi bir plani var. Sacidden herseyi alip sonra kizina verecek ve de tabii ki Defne maddi imkanlari kuvvetlenince Yagmura kavusacak. Yani ben boyle bir senaryo yazdim kendimce..

0   0

aysel demiş ki;
finala cixmasin.senariyo iyi oyuncular iyi cox gozel bir dizi

0   0

melinda demiş ki;
Haklisiniz arkadaslar, yeni diziler arasinda en elle tutulur dizilerden biri Anneler ve kizlari..Bende begeni ile izliyorum..insallah digerleri gibi erken bitmez... AY TUTULMASI, YALANCI BAHAR zaten sacma sapan dizilerdi..erken final olmasi normal..reytingleride iyi degil.. Zehirli SARMASIK da 1-2 haftaya kadar final yapacakmis.. Basindan beri belliydi hicbirinin tutmayacagi zaten... Yeni baslayan Yillardan sonrada rezalet bence..ilk bolumu bile sonuna kadar seyredemedim... Ne varsa eskilerde var.. OGZ favorim, ve de FG, AFK, MY seyrettiklerim arasinda... Yenilerden ise Kuzey-Guney ve Firar fena diil bence.. herkese iyi seyirler

0   0

Turane demiş ki;
malesef bu dizde finali yaklasiyor, amma gercekde guzel bir diziyidi yazik etdiler,

0   0

ipek demiş ki;
bu en düzgün ve seviyeli dizilerden bi tanesi lütfenn rica ediyorum final yapmayin duyun sesimi ;D

0   0

seyma demiş ki;
tv dizilerinin icinde butun kadinlarimizin izlemesi gereken tek dizi cok guzel ,konusu harika,lutfen devam etsin

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler