logo

Alemin Kralı 16. Bölüm izle

Özet: Yeni yıl gelmiştir. Aslan hariç bütün ev halkı yılbaşını kutlamak ister. Ancak Aslan hiçbir yılbaşında evde veya dışarıda yılbaşının kutlanmasına izin vermemiştir. Aslanın bu tavrına uyuz olan Asalet bu sene yılbaşını kutlamaya karar verir. Evde yapılan hazırlıklara sinirlenen Aslan evi terk edip Beşere yerleşir. Aslanın bu sert tavrını merak eden aile üyeleri, Nihaleden gerçeği öğrenince büyük bir şok yaşarlar. Torunu Beşeri Jülidenin sevdasından kurtarmak isteyen Nene, Jülideyi köye kaçırır. Eline fırsat geçince Jülideyi bir an önce baş göz etmeye karar veren Nene, köyün ileri gelenlerinden Hıyar Ağası ile Jülideyi evlendirir. Gerdek gecesinde başına gelenlerden sonra Jülide yeni yıla ailesinden uzak girmek zorunda kalır.
buket derin demiş ki;
tek kelimeyle harika:)

0   0

jale demiş ki;
çok keyifli bir dizi ilk bölümlerinden itibaren izliyorum emeği geçenlere çooooook teşekkürler

0   0

sabri ozan demiş ki;
pes dogrusu, yahu bir yabanci seyretse yerin dibine gireriz utancimizdan.Hadi iaile hiristiyan noel kutluyor, noel kiyafetleri ile yibasi kutlandigi nerde gorulmustur.sablonu bile beceremiyoruz

0   0

alaaddin demiş ki;
ee adam gibi dua etmeyi öğretmezsek çocuklarımıza onlar da nail dayıdan isterler. Dejenerasyonun dibine vurmuş bir durum. Ama bu diziye çok gülüyorum. final şahane :)

0   0

Orhan Akgün demiş ki;
Bu Diziyi hafta ici seyredemesem bile, mutlaka bu sayfadan izlemeden duramiyorum. SÜPERRRR. Budizide her sey var komik, drama, daha ne olsun.TESEKKÜRLER

0   0

Sena demiş ki;
Bence bu dizinin başlaması çok güzel oldu:D En azından biraz gülebiliyoruz:) Ben zevkle izliyorum bu diziyi hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum:)

0   0

felez demiş ki;
bekliyoruz şimdiden teşekkürler ...

0   0

þahin demiş ki;
küçük kızlar mükemel bir oyun hevesine sahip oldugu için onları tebrik ediyorum ve büyüklere gelince çok güzel

0   0

toprak saglam demiş ki;
merhaba ben TOPRAK SAGLAM bu diziyi internetten severek izliyorum tesekkurler

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler