logo

Leyla ile Mecnun 40. Bölüm izle

Özet: Aynı gün dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar "Leyla ve Mecnun" dan alırlar... Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun ise Açık Öğretim’de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede’yi görür. Ancak Aksakallı Dede’nin rüyalarından çıkıp Mecnun’la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır.
KÜRŞAT demiş ki;
leylayı çıkardınız dizinin tatdı kaçtı
10.02.2013 - 19:30
0   0

ylz demiş ki;
Turkiyenin degil dunyanin en iyi dizileri arasinda 4. sirada (imdb puani 9.4) eeee elektirik faturasinin ustundeki tarihi bile atlamiyosa demek ki var bu dizide is :)

0   0

Ali demiş ki;
Sedeffffffffffffffff kıyamam :d

2   0

buðra demiş ki;
bunun üzerine dizi tanımam :)

0   0

serkan demiş ki;
abbboooooooovvvv vurdu yineee ..

1   0

hanzala demiş ki;
trt olayından sisteme güzel giydirmişler. trt katkı payına bir dönem takmış biri olarak duygularımıza tercüman olan erdal bakkala teşekkürler :)

0   0

serhat demiş ki;
Öle bir dizisi ki Kendi kanalını tiye alıyor öle bi kanal ki yayınlayalım diyorlar ne güzel zaten güldürürken de hüzünlendiyor 1 sezon full güldürdü bunda hep bi hüzün var çok güzel yapıyorlar ellerine kollarına sağlık bir de şunu atlamayalım 1) Küfür Etmeden de güldürebilen 2) Kahkaha efekti kullanmdan sadece alt fon müzikleri mimik ve ince espirilerle işini yapan bir dizi hiçbir bağlantısı olmayan kişilerin izliyormusun bak izle diyerek genişletiği çok sağlam takipçilerinin olduğu 10 numara bir dizi : ) baya uzun oldu

1   0

AHMET demiş ki;
bence türkiye de izlenmesin de sıkıntı olmayan tek dizi bu.hiç bir müstehcen görüntü ve olay yok.sadece espiri üzerine dayalı

0   0

Tony demiş ki;
Zombi bu kafasına vuralım :D Replik

0   0

Senan demiş ki;
baliyorum Leyli ve Mecnuna Trt1 ve Turkiyenin en iyi komedi dizilerinden biri.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler