logo

Elde Var Hayat 53. Bölüm izle

Özet:
rapciman demiş ki;
bu bölümü de yeniler misiniz lütfen dizi oynamıyor link aktif değil
17.09.2018 - 19:11
0   0

CENER VE DURU demiş ki;
Ben aslında CENERİ çokkk sevirem ben CANERE aşıq olmuşum ona göre bu dizini izleyiremşSENİ SEVİR399;M CENERHEMDE ÇOKKKKK
19.11.2012 12:04:02
0   0

Feyzullah demiş ki;
Bence caner bu filmin en başarılı oyuncusudur ben sadece caner için izliyorum ve bu filmin hiç bitmesini istemiyorum

0   0

ceren demiş ki;
ben bu diziyi seyrederken büyük bir keyifle seyrediyorum.zaten ben özgün karaman hastasıyım bende gerçek twitteri vasr yani o derece numarasını bile birisi varsa versn lütfen aramak istiyorumm. onun tü twitlerini okuyorum hatta elde var hayat dizisindekiler aile boyu diye yarışmaya çıktılar eğer isterseniz netten ileyebilirsinin aile boyu yarışması 19.05.2011 yazın çıkıyor.ben başladığı ilk günden beri izliyodum yarışmayı ama o gün izleyemedim ve sonra netten yazıp birazını izledim. ama bu filim hiç final olmasın. hiç bitesin ben her gece bu filmi telefonumdan izliyorum tüm bülümlerini 3den fazla izledim. özgün karaman bu siteye girez ama olsun ben ona çok selam yolluyorum bu arada sizde tiwitlerini okuyun çok komik şeyler var.

0   0

fff demiş ki;
Bence Caner gidecem dicek,ama gitmicek

0   0

Nisan demiş ki;
Keyifle izlediğim tek dizi diyebilirim. CanerDuru ikilisini izlemeye bayılıyorum.Ama artık sorun yaşamasalar iyi olur.Tam romantik sahneler olacak diyoruz, yine tartışıyorlar.Bu bölüm Kenan Hoca ayıp etti.Elif Hocayı üzdü.DDizi sizede teşekkür ederim.Hemen yükleyip bekletmediğiniz için :)

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler