logo

Son 6. Bölüm izle

Özet: Halil, Selimin başka bir kadınla beraber yeni bir hayat kurmak için kaçtığını açıkladıktan sonra Aylinin psikolojisi oldukça bozulur... Ali Selimi bulup her şeyin hesabını sormak istemektedir, Selime ulaşmanın yolunun Halilden geçtiğini düşünerek kardeşini arar ama Halile soracak soruları olan bir tek Ali değildir... Sonun yeni bölümünde Selimin geçmişi günümüzdeki sorulara ışık tutuyor, gerçek biraz daha aydınlanıyor. Selim bizi hikayenin başladığı yere götürüyor.
melissa demiş ki;
nur kesinlikle gönder keske benim cocugum olsa gönderirdim.evet cok zormus ama kücük yasta baslrsa vücutta esneklik olur.bilhassa valsta cok zor emek ister ama yetiskin olunca zolanir kizinda böyle kugular gibi olur.benim gördügüm yorumu sende gördünmü farki naptim yaptim buldum ve o yazdiklarim oldu.ayrica aklima geldi ferhatin ikizi olmasin oslodaki zaten iltica kanmpinda degilmi ee leyla daha yeni gelmedimi van ucagiyla istanbula yoksa ferhat oslodan irana ordan vanami gitti cünkü su an hem osloda hem yeni geldi stabula ne dersin?neyse kafanizi karistirmiyayim sürprizleri bekleyelim daha güzel olur görüsmek üzere.

0   0

Nur_Ýclal demiş ki;
Melissa çook güzeldi.. Benim kızım 5 yaşında baleye başlamıştı yıl sonu sahneye çıktılar ve ben en ön sıradan izlemiştim baletlerin ayaklarına zarar gelemsin diye taktıkları sert kısım sahnede tak tak sesleri öyle eziyet verici gelmişti ki 2. yıl başka alanlara yönlendirerek çok istesede gönderememiştim. Ama bakıyorum da çok da estetik çok naif çok çok güzel. Bir daha heves ederse engellemiycem yavrumu :) Sevgiler..

0   0

melissa demiş ki;
nur iclal zaten ünlü isadaminin yada soyeteden ailesi olsa bu kadar gurur duymazdik ama sende seyrettiysen anadolunun daginda cobanmis dediler ve avrupali böylesine saygi duyar.dedigin gibi sanat aski vamiski tüm avrupa sosyetesinin seyrettigi dansi yönetmis.ama güzel hzirlamis degilmi.

0   0

melissa demiş ki;
degilmi nur iclal insanin ici ürperiyor mutluluktan gururdan .cünkü 56 yildir meshurdur operball her sene olur tüm avrupalilar seyreder ve böyle ünlü dünya capinda ünlü operball in dans toplulugunu bir türkün olmasi ben biz cok heyecanlandik ama gercekten rüya gibiydi gösteri kizlar kugu gibiydi cok güzel hazirlanmislar.biz sosyetik bölümlerine degilde o giristeki gösteriyi her sene mutlaka izleriz.SAT3 ve ORF 2 da oldu persembe aksami internetten bak istersen.görüsmek üzere....

0   0

MSFIGO demiş ki;
arabadaki ikiz agir yaraliydi. yasayabilir. yada selimin yerine ömer yasiyor. oda olabilir. ikizler kendi aralarinda konusup kudretin babasinin arabasina selimin yerine ömerde binmis olabilir. iranda selim leylanin hastanedeki cesaretine hayran kalip ona ilgi duymus. hatta orda kalmak istemisti. ama aylinin hamile oldugunu bildigi an türkiyeye geri döndü. buda leylanin neden ona arabada soguk davranmasini anlatiyor. leyla o geceden sonra bence hamile kaldi. macidle evlendi.

0   0

Nur_Ýclal demiş ki;
Melissa dün yazdığını anlayamamıştım bugun çözdüm :) Ne büyük gurur ki Yüce Rabbim hepimizin evlatlarına böyle gurur okşayıcı milletimizi devletimizi ülkemizi temsil edecek başarı ile adını duyuracak insanlardan nasip etsin. 6 yaşında çoban imiş İsmet Özdek yani köyde yaşıyormuş hep küçümserler cahil diye köylü derler ama bakın insanoğluna kim engel olabilmiş gerçekden içindeki sanat sevgisiyle zirveye taşımış. Yolu açık olsun gurur duydum..sevgiler...

0   0

melissa demiş ki;
nur iclal,yesil,sizin gördügünüzü ben görmedim nur un yazdiklari yoktu benim gördügümde ömer yoktu aylinde ikinizde feda ettiniz filan demiyor.ali müstesarin dedigi dogruysa hepiminiz tehlikedeyiz diyor bahcivan tüfekle isaret aliyor karsida asim var,aylin selim gönderdi sizi ömeri görmek istiyor diyor kudrette basini cevirip bakiyor demek degisik fragmanlar var.neyse sabir arkadaslar zaten fragmanda aldatmaca oluyor.herkese iyi aksamlar ....

0   0

yesil demiş ki;
fragmanlarda ki aylinin konustugu mavi yüzüklü kadin.Kudret degil. Kudret baska sahnede dikkat ederseniz Nur_Iclalin dedigi gibi. Yorgo olma ihtimali de var. Ama aylin yillar önce o beyaz sacli kadinla tanismisti. Selimi tanidigini biliyordu. odur muhtemelen. Her bölüm daha dikkat cekici olmaya basliyor gercekten :) burada ki paylasimlar da cok güzel, seviyeli.Diger dizilerin yorumlari gibi degil. beyin firtinasiyla güzel güzel fikirler cikiyor.

0   0

Nur_Ýclal demiş ki;
Melinda Nihat kan verdiği zaman yine şüpheli hareketleri vardı gidecekti sonra gitti vazgeçti. Sonra Ali Feridenin yanına gitti elinde çay vardı sinirle Fırlattı hatırlarmısın ?? Nihatı etkisiz eleman gibi gösterseler de başka bir şey de çıkabilir ilk zamanlara göre söylüyorum. Melisa sen 1. fragmanı izlemişsin orda Kudrete değil de sanki saçları beyaz Yorgo yada Roza Gibi geldi. Vallaa çok uç nokta ama bahçıvanda olabilir :)

0   0

melissa demiş ki;
neyse ismet özdekin acilisini gördüm gurur duyduk tüm avrupanin seyrettigi opernballin dans acilisini yönetenin türk olmasindan.evet nu bende buldum ama farki,ali diyorki müstesarin dedigi dogruysa hepimiz tehlikedeyiz asker diyor asker yani kudret asim beyle arabada anlasiyolar,aylin kudrete selim gönderdi seni ömeri görmek istiyor diyor,halil saskin caresiz alevde selimi bulmamiz lazim diyor,alin yadimcisina bulunmak istemiyor taner diyor.bakalim seninkiyle benim buldugum 1-2 fragman olabilir.unutmadan yazayim aklimdayken ferhat zaten su anda norvecte demek norvecemi gönderdiler havaalanindan.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler