logo

Yer Gök Aşk 68. Bölüm izle

Özet: Cüneyt’le Yusuf karşılaşınca ikisi de deliye döner. Havva ise, Cüneyt’in ziyaretini Yusuf’a açıklamakta zorlanır. Münevver, yaşadığı şokla Celal’in kollarına sığınır. Aralarında kuvvetli bir bağ oluşur. Celal ve Münevver tehlikeli sulara atılmak üzeredir. Cüneyt’in ziyareti, Havva’yla Yusuf’un arasındaki gerginliği daha da körükler. Bade, bebeğiyle birlikte Yusuf’u kazanma ihtimalini de kaybettiğinin farkındadır. Ama pes etmeye niyeti yoktur. Kurduğu plan kimsenin aklına gelmeyecek boyuttadır. Yılmaz’dan bir cevap alamayan Hamiyet panik olur. Havva artık ciddi bir tehdit haline gelir. Kaybedecek vakti olmayan Hamiyet, kimseyi beklemeden harekete geçmeye karar verir. Havva’yı Yusuf konusunda sakinleştirmeye çalışan Sultan’ın hayatında yeni kapılar açılmaktadır. Reşit’le buzlar giderek erimektedir. Hamiyet Havva’ya gider, onu savcılığa gitmeye ikna etmek için çok iyi bir yalan bulmuştur. Artık her şey Havva’nın atacağı imzaya bağlıdır.
meryem demiş ki;
Bu diziyi sultan ve reşit için izliyorum önceden ara sıra izlerdm sultn için sımdi dizuyi hiç kaçirmadnizliyorum dizinin fani oldum adeta sultana bayliyrm hakkini veriyor rolün ve karakterinin sultn ve reşit sizi çok seviyorum sizin için izliyorum
03.08.2013 - 02:06
0   0

ferda demiş ki;
Badede cuvallamaya basladi. Bir Insan bu kadar suursuz, gurursuz ve haysiyetsiz olamaz;(((( bu dizi degil Karaktersizler güruhu oldu artik:(( veya VIRUS girdi vücutlarina ve birbirlerine bulastirdilar kötülük yapmayi:(((Hadi bakalim rast gele:) Bir Arkadastan bu dizinin 4 Senaristi ve 4 Yönetmeni oldugunu duydum:))))) Buna ancak gülünür ve yatirilan paralara vede reklam veren Firmalarin paralarina yazik;(((

0   0

xeyal demiş ki;
bu kino niye baglan mir ki

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum; Cuneyt Havva.ya ol desen olurum dedi ama baska da birsye gostermedi, sonra da Yusuf geldi, Havva oyle bir teklif yapamaz Cuneyte. Cuneyt salak mi Hamiyet.in Deli Riza.nin yerine de hukum giysin, Cuneyt oldu bitti karsisinda kalacak ve Havva.dan boyle birsye yaptigi icin mutlaka intikam almak isteyecektir.

0   0

ferda demiş ki;
B69.Bölüm özeti Bölüm Tarihi: 27022012 Havva Cüneyt’in üzerine suçu atmayı kabul eder, karakolda ifadesini imzalar. Ama başına örülen çoraptan habersizdir. Mehmet, Bade’nin kendine gösterdiği yakınlıktan mutludur. Şimşekleri üzerine çekmek istemeyen Mehmet, herkese büyük bir sürpriz yapar. Vicdan yüküne dayanamayan Yılmaz, Küçük Yılmaz’ı gizlice mirasına almaya karar verir. Ancak, Sultan tesadüfen buna kulak misafiri olur. Havva artık Yusuf’a kavuşacağı için çok mutludur. Hamiyet’in bir an evvel Bade’yi konaktan göndereceğinden emindir. Yılmaz, Hamiyet’in Havva’yı nasıl bir oyuna getirdiğini anlar. Hamiyet, Yılmaz’a onu affetmesi için yalvarır. Yılmaz, vereceği kararla ya Havva’yı, ya Hamiyet’i yakacaktır. Bade’nin de ısrarıyla Celal ve Sezer konağa davet edilirler. Sezer’in varlığı ve hatırlayacakları, Celal ve Münevver’e zor anlar yaşatacaktır. Yusuf Havva’nın ifade verdiğini Bade’den öğrenir, şoke olur. Havva Yusuf’a bir kez daha oyun oynamıştır. Yusuf’un buna artık son verme zamanı gelmiştir.

0   0

MSFIGO demiş ki;
sezzycim ben onu demiyorum. hani havva cüneytle konustuya, cüneytde ona "öl desen, ölürüm" dedi. havva cüneyte ne dedi? orayi anlamadim.

0   0

Turane demiş ki;
MELINDACIM hos geldin canim,sen yorum yazmak istemesende, arada bizlere bir selem versen yeter,gelelim diziye,ben azdan cokdan tahmin ediyorum bu dizini sonun, simdi havva yusufdan habersiz ifade verdiya,yusufda bunu duyunca havvayla yolarini ayiriyor, bade hamile kalacak mehmetden,dizi en az 8 9 ay ireliyecek gibi,bu arada havva artik yusufda vaz gecmis olacak, kucuk yilmazla yakinlasma ehtimali ola bilir, ha bu arada havva hamil,badede hamile, bebekler oldukda sonra, yusuf badenin oyunlarni oyrenecek, ve havvayla ayrildigi icin cok pesman olacak, ve havvaya ger donmek isteyince havvanin bir oglu oldugunu oyrenecek, cocugun kendinde olmadigin dusunecek,simdide benim fikrimce yusuf havanin pesinde kosacak,anlayacak artik hayatinda bir tek havvanin ask gercekmis, ne ise, ne biliyim kafama geldi ben de yazdim,kimse bana kizmaz insallah, her kese iyi geceler,

0   0

sally demiş ki;
Cok kisi Havvaya kiziyor ama ben onu cok hakli buluyorum. Ben bir zamanlarda demistim Yusuf baya Badeye askini ilan etti diye. Ben ona hic güvenmedim Havvayi tekrar buldugundada. Simdi yine Bade diyor baska birsey demiyor. Hani Havvayi seviyordu, azarlayip duruyor, cok ayip ediyor bende askina karsi. Ben baska ne diyeyim?????

0   0

sevo demiş ki;
arkadaslar bircenin eski dizilerine bakiyodum baygi degisiklik var simdiki hali tabiki cok hos estetik vaarmi ne dersiniz

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum maalesef salak asik Cuneyt kapisinda polisleri gordugu an bile ne oldugunu ogrenemeyecek, yaka paca karakola goturulunce ogrenecek herseyi, ve malesef istedigi kadar yaln desin, iftira desin, Havva onu sucladigi icin bu isten de hukum giyecek, Havva babasini da soylemeli bence, ama yapmaz. Deli Remzi, Seref.in ondan ayrilacagini ogrenince pacalari tutustu avukatina gercekleri anlatip da o yuzden bosanmak ister diye. Oyle birsey olmadigini gorunce de keyfi eyrine geldi. Paragoz adam, o da insallah cezasini bulur. Gunay.cigim, gercekten de Munevver hapi yuttu, Celal bey onu da kullanir artik kizina yaptiklari icin ve Yusuf bunu ogrenirse sonunda cok kotu seyler olacaktir. Hele bir de Mehmet Banu ile birlikte olursa o zaman goruruz cumbusu. simdiye kadar yasananlar, yasanacaklarin yaninda hic kalacak.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler