logo

Yer Gök Aşk 72. Bölüm izle

Özet: Havva, Yusuf’a olan aşkını kalbine gömmüştür; artık intikam zamanıdır. Yusuf‘un tek isteğiyse huzur bulmaktır; belki de beklenen bebek onun için tek umuttur. Sultan Havva’nın oyunlarına ortak olmamaya kararlıdır ve hemen plan yapar. Bu arada Küçük Yılmaz’ın gönlü Havva’ya kaymaya başlamıştır bile. Ancak umulmadık bir olay, Sultan’ın planlarını alt üst edecektir. Remzi, Hamiyet’in başına gelenleri gazeteden öğrenir ve panik olur. Başını beladan kurtarmasının tek yolu, kızının ve karısının tekrar gönlünü almaktır ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Havva, asla ifadesini Hamiyet’in lehine değiştirmeyecektir. Hamiyet bu sorunu çözmek için avukatı Kerem’le harekete geçer. Celal, Münevver’e doğum günü için güzel bir sürpriz yapar; Münevver sevinçten havalara uçar. Ne yazık ki, Sultan’a yakalandığının farkında bile değildir; bu ona pahalıya mal olacaktır. Hamiyet, sıradan hayatını umursamazca devam ettirmeye çalışır. Ama evdeki hesap çarşıya uymaz. Üyesi olduğu dernekten kibarca kovulan Hamiyet’e bu darbe ağır gelecektir. Yılmaz’la Şeref’in geçmişini öğrenen Hamiyet, deliye döner. Şeref, Hamiyet’le zor anlar yaşar. Hamiyet’se hiddetinin kendisine ve ailesine verdiği zararın farkında bile değildir.
HATİCE demiş ki;
NEDEN İZLEYEMİYORUM DİZİYİ
06.09.2017 - 16:03
0   0

ACIKAHVE demiş ki;
sezzy cigim..size neden salak diyeyim ben..ne haddime düser..ben toparaga salak dedim..yanlis anlamana neden oldugum icin cok özür dilerim..saygilar

0   0

MSFIGO demiş ki;
bence ahlaksiz lafina fazla takilmayalim:) ayni badem sekerine gibi :) o zaman baska bir kelime bulalim. migdesizlik diyelim. sahtekarlik diyelim. gurursuzlukta var. konu badenin ve havvanin entrikalari degilmi? bir erkek icin yapmadiklari degilmi? gözü karalilik degilmi? yalancilik degilmi? eh bunlarin hepsini toplarsak ne badenin karakteri karakter, ne havvaninkisi. isterse ikiside asklarindan yapsinlar yada asklarindan ölsünler. biri icin namus beyindedir, öbürü icin iki bacak arasindadir (affedersiniz). biri istediklerini elde etmek icin yusufun kuzenine göz koymus, öbürü istekleri icin yusufun abisine göz dikmis. ama ne yapsinlar. senaristler fazla ucuyorlarsa, kizlarinda sucu yok :)

0   0

feride demiş ki;
Bazi yorumlar a güldüm:) Havva ahlaksiz degilmis yatmazmis K.Yilmazla:))) Peki evli Yusufla neden yatti?? Yalan söylemek, sahtekarlik veya iftira atmak önce cemileye sonra fakir Insanlara simdide kendisini encok seven Cüneyte...yaptiklarinin adi nedir???Bu kiz Lise mezunu degilmi? Neden hep Teyzesine göre hareket ediyor?.Ayrica saflikta var biraz zira ikide-bir gerek Sultan,gerek Babasi vede gerekse Hamiyet onu saf-saf kandirdilar:))

0   0

sezzy demiş ki;
Havva taa basinda K.Yilmaza kim olldugunu aciklasa ve K.Yilmazin da o konagin buyuk oglu oldugunu soyelse ve birlikte plan yapmayi teklif etse, onu alkislarim, ama numara yaparak hem K.Yilmaz.in kalbini calacak, onu sevdigine inandiracak, ondan sonra da evlenince ben seni sevmiyorum seninle beraber ayni yatakta yatamam diyecek, bu bana biraz fazla sacma geliyor, daha akla yakin bir care bulan varsa yazsin lutfen.

0   0

nira demiş ki;
sevgili Melinda teşekürlerimi sunuyorum bende seni beğenerek takip ediyorum ve şurdan havvaya ahlaksız diyen herkese cevap olsunki göreceksiniz Havva K. Yılmazın mahremi olmuyacak çünkü gerçek seven bir kadın bunu yapmaz zaten takılmaya gere yok yusuf öyle sanacak ve badeyi ahlaklı görecek ona sığınacak saygı duyacak havvanın birşeyler yaşadığına inanacak ama havva yusufa o anlamda ihanet etmiyecek gelecek bölümlerde göreceksiniz yalancı diyebilirsiniz ama asla ahlaksız diyemezsiniz bunuda ilerde göreceksiniz zaten aşkında bitarafını yıktı bu senaristler ortada sevende sevilende yok herkez yüreğini kopardı artık.

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, 13 yasindaki kucuk kiz bu olaydan sonra oturabilmek icin tam 3 kez ameliyat olmus,hele o igrenc kadinin kucucuk kizi bu serefsizlerin eline teslim etmesi beni kadin oldugumdan ve o tecavuzculer icin de insanliktan utandim:((Berrancigimin dedigi meshur sekizler galiba YGA.ta 4 senaristle 4 yonetmen diye yazmisti galiba:)))ne ekipmis ya:))) sanki MYY.i cekiyorlar. ve cikara cikara eski olaylari tekrarlamakta bulmuslar careyi.

0   0

MSFIGO demiş ki;
berrancigim o aldigim mesaj korkunc. kizin amelyat oldugunu yazildigi zaman caktim ve migdem agzima geldi :( ama en korkuncu, o kadininda o yastaki kizi millete teslim etmesi

0   0

Berran demiş ki;
Canim Sezzycim ve MSFIGOcum bana katilmaniza sevindim.Tesekkürler:) Hele KARAVAN konusunda seninde benim gibi algilamana sevindim.Seninde belirttigin gibi zaten saftirik olan Münevver A$Ktan iyice basi döndü ve daha saflasti. Babasina söyleigi laflar neydi öyle??:))Hic öyle Hediyemi olur? veya hic düsünmeden kabul etti-Bence Ailesi kizacak öyle bir Hediyeye..Gönderdigim maili baskalarina iletmene cok sevindim.Hicbir sey yapamamaktan iyidir.O hadise cok-cok korkunc:((( Hepsinin boynu altinda kalsinÜstelik hepside önemli pozisyondalar.Insan demeye dilim varmiyor.Insan müsveddeleri bunlar;-( Cok sinirlendim Sezzycim devam edemeyecegim.Zira hizimi alamayip küfür edecegim ve Adminde yayinlamayacakYGAnin super 8 lileri Diziyi sezon Finaline kadar sürükleyecekler muhakkak:(Sevgilerimle ikinizide öpüyorum:))

0   0

MSFIGO demiş ki;
dün baktim, lale devrinin 4 tane senaristi var ama yönetmen 2 tane okudum :) 8 nerden oluyor?

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler