logo

iffet 24. Bölüm izle

Özet: Cemil, Nili ikna ederek malikaneye taşınır. Ali İhsan onlarla aynı çatı altında yaşamayı kabul edecek mi? Kurtulmak istediği adamı karşısında görünce ne yapacak? Cemil, Ali İhsanın malikanesine taşınır! İffet, Ali İhsanın tehdidine boyun eğip Cemile yalan söyler. Cemili korumak için kendini hiçe sayar. Artık dönüşü olmayan bir yola girmiştir. İffet ne yaparsa yapsın Ali İhsan, Cemile acı çektirmek için planlar yapmaya devam eder. Eskisi gibi direkt değil, gizli gizli düşmanlıklar planlar. Cemili oturduğu evden attırır. Cemil, Ali İhsanın yaptırdığını öğrendiğinde sinirden delirir. Ama bağırıp çağırmak yerine Ali İhsan gibi karşılık verir. Onun gibi oyunlar oynamaya başlar. Ve en büyük oyunu malikaneye taşınmak olur. Nili ikna ederek malikaneye gelirler. Ali İhsan onlarla aynı çatı altında yaşamayı kabul edecek mi? Kurtulmak istediği adamı karşısında görünce ne yapacak? Cemil ve Ali İhsan karşı karşıya. Tam Ali İhsan kazandı derken dengeler bir kez daha değişir. İki erkek arasındaki savaş, çevrelerindeki herkesi en çok da İffeti etkiler. Olaylar giderek içinden çıkılmaz bir hal alır. İffet elinden geleni yapsa da hiçbir şeye mani olmaz. Ali İhsan ona acı çektirmekten adeta zevk alırken Cemil de aşkını nefrete dönüştürür.
BK demiş ki;
Gercekten cok SIKTi bu dizi artik. Sacma sapan oldu.

0   0

selman demiş ki;
allah aşkına bu dizideki saçmalığa son verin diziyi başından beridir takip ediyorum artık boku çıktı kim kimle evleniyo kim kimi götürüyo kim kimle düşman belli deil dizi iyice saçmaladı böyle devam ederse izlemicem artık buneya:S

0   0

TURAL demiş ki;
Iffete eceb olur,her seye sebeb ozu olub,ozu de eziyyetini cekir....

0   0

:) demiş ki;
Ibrahim Celikkol 3

0   0

sabri demiş ki;
ifet diziside kardesim cem yilmazin esprisi varya cemil ifeti goturdu betulude goturdu nilide goturdu sanirsam simdide sanirsam simdide nilin babasi abcasi ablasi diye goturucek izledikce kopuyorum budiziyi yazana helal olsun cok yetenekliymis yazan yetenekli arkadasima bir fikir verimde belki tutar ben diyorumki dizinin sonundada herkes cemile gitsin ne diyosunuz sadece bir fikir nebilim tutar belkide finalede yakisir yani:)))))

0   0

sebine demiş ki;
bu iffet ujey eseblerimnen oynayir. ozunu ne sanir ki bu? cox terbiyesiz qizdi hele atasiynan danishanda lap esebleshirem. yeqin anasi sudu pozuga oxshuyub.

0   0

aydýn demiş ki;
beter ol iffettttttt

0   0

lale demiş ki;
Iffet nekadar ucuzmussun sana tecavuz eden bir adami nasil seversin hele su cemil her b... yedi simdi kendini sucsuz yapiyor

0   0

Bahar demiş ki;
Alisanin yaptiklarina inanamiyorum((( Iffet affetdi Cemili....yinede ben olsam hich affetmezdim((( Yenede Alisanin Iffetle guzel bir hayat ola bilerdi...amma Ablasile ve Yasemen olmasaydi Alisan Iffeti ozunden uzaklashtirmasdi( Cok sehv yaptilar ikiside...yenede Alisandan beklemzdim))) Vallahi tamamile sacmaladi))) Birak gitsin ve tecevuzchuynan evlensin..kizinda geri donsun) Aptaldi bu))) Iyi insanlarda kotuluk yapar))))

0   0

Esra demiş ki;
@Serap o yuzundeki morluklar ali ihsan yapti 4.part ta galiba yuzunu sikmisti iffettin

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler