logo

Firar 26. Bölüm izle

Özet: Civan, Nadiri vurunca bu müjdeli haberi vermek için hemen eve gider. En ince ayrıntısına kadar olan biteni babasına anlatır. Ama yılların Aziz Ağası Nadirin vurulmasına Civan kadar sevinmez. Bahtiyanların polis içindeki köstebeği Nadirin olay yerinde bulunmadığını söyler. Civan, Nadiri öldürdüğüne ne kadar eminse Aziz Ağa bu durumdan o kadar şüphelidir. Elif ise Civanın baskınından yaralanmadan kurtulur. Olay hakkında savcının şüpheli soruları karşısında sinirleri iyice bozulur. Semihin ortadan kaybolması işleri tamamiyle karıştırır. Elif artık keskin bir yol ayrımına varmıştır. Bir an önce bu karışıklığın içinden kaçmak ister. Semih ise kaçar kaçmaz Cemreyi arayarak onunla buluşmak ister. Derdi Bahtiyanlarda kalan haklarını tekrar elde etmektir. Cemre ise Semihin kendisini aradığını polise yakalamaları için ihbar eder. Bütün bunlar olurken Elifin aklı Nadirdedir, yaşayıp yaşamadığını merak eder. Nadirin yokluğunda can yoldaşları boş durmazlar. Adım adım Bahtiyanların ne yaptıklarını takip ederler ve onları en ummadıkları bir anda köşeye sıkıştırırlar. Artık asıl kovalamaca bundan sonra başlayacaktır. Nadir ise hayata dönme mücadelesi verir. Yola birlikte çıktıkları insanların umutla bekleyişleri devam eder.
rahim demiş ki;
devamı olsa güzel olur.

0   0

Melinda demiş ki;
Bunu da mi final yapmadan bitirecekler acaba???

0   0

nedret yakýn demiş ki;
seyrettiğimiz dizilerin her hafta yeni bölümünü bekliyoruz..oysa tekrar verip duruyorlar bu durumda konuyu unutturuyor..heyecanı kalmıyor seyretmenin..demekki tutmamış..kaldırsınlar bari zaten çok güzel dizilervar seyredecek..

0   0

Aspet demiş ki;
Bu dizi pek tutulmadı sanırım bu hafta gene oynamadı galiba

0   0

Burak demiş ki;
Bence Nadir öldü öylesine heycan yapmak icin ölmedi süsü veriyolar

0   0

tuana demiş ki;
Admin harikasin yaaa .. ellerine saglik ...

0   0

Aspet demiş ki;
Dizinin tüm partlarını en kısa zaman da ve kaliteli paylaştığınız için teşekkürler uzun zamandır takip ediyorum siteyi bazen sorun çıkıyor ama bu dizi de ve arka sokaklar dizisinde henüz bir sıkıntı yaşamadım

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler