logo

Türkün Uzayla İmtihanı 2. Bölüm izle

Özet: Uluslararası uzay istasyonuyla kenetlenmek üzere uzaya fırlatılan tarihteki ilk uzay gemisi Çılgın Türk 1, kenetlenme sırasında yaşanan elim kaza sonucunda dünyanın yörüngesinden fırlayıp; uzayın derinliklerine doğru sürüklenmeye başlamıştır. Geminin kahraman mürettebatı bir yandan hayatta kalma mücadelesi verirken, diğer yandan da dünyayı aramaktadır. Bu sırada başka bir galakside havasıyla suyuyla tıpkı dünyamıza benzeyen Ablanlar Gezegeninde, Muhteşem Ziya dünyaya geri dönebilmek için hain bir plan hazırlar. Muhteşem Ziya, kırk yıllık platonik aşkı Alev’e bininci kez evlenme teklif edip yine reddedilir. Ziya bu defa Alev’in canını yakmaya karar verir. Alev eğer Ziya ile evlenmeyi kabul etmezse; Ziya, onları dünyaya geri götürecek gemiye Alev’i almayacaktır. Ziya’nın hain planını öğrenen Alev saraydan kaçmaya karar verir. Bu sırada yoluna devam eden Çılgın Türk 1 karşılarına çıkan dev göktaşı ile çarpışma tehlikesi geçirir. Seyircilere kahkaha tufanı yaşatacak olan ‘Türk’ün Uzayla İmtihanı’, 28 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de ikinci bölümüyle Show TV’de!
defne demiş ki;
bence volkan rolünü çok iyi oynuyorrrr.
07.02.2013 - 18:29
0   0

mustafa demiş ki;
bu dizi mükemmel bence fatih çok güzel rol oynuyor türk malındda da güzeldi değilmi
07.12.2012 - 17:25
0   0

mustafa demiş ki;
bu dizi mükemmel bence fatih çok güzel rol oynuyor türk malındda da güzeldi değilmi
07.12.2012 - 17:25
0   0

Kerem demiş ki;
Nasil bir zevkiniz var hayret dogrusu, bu ne ya, kaptan sanki cem yilmazin taklidini yapiyor ne, 2. dk si fazal geldi valla.

0   0

yeþim demiş ki;
kahkaha sesleri hiç güzel olmamış bide vaokanla necatinin kavgaları çok güzellll

0   0

fidan demiş ki;
bence bunlar ablanlar gezegenine gitmisler

0   0

Tufan demiş ki;
Evet bütün arkadaşlar ve ben dahil gülme efektlerinden rahatsız olduk.Bu numara bilhassa Amerikan dizilerinde mevcut.Çünkü onlarda espri anlayışı yok Yapımcı nerde güleceklerini bu şekilde hatırlatıyor ,onlarda gülüyor.Ama bizde her türlü espirinin,sözde ve manada binlercesi var.BIRAKIN ŞU BASİT YÖNLENDİRME AMERİKAN MODASINI.Siz espiriyi yapın biz nerde güleceğimizi biliriz.Yapmacık kahkahalara hiç luzum yok.Yapımcı biz diziyi sevdik.Başka macera arama.Dizinin de tadını kaçırma.

0   0

adsýz yorumcu demiş ki;
gülme efektleri çok kötü olmuş.....hiç beğenmedim...zaten diğer sitelerede baktım;izleyicinin 95iyle hem fikiriz....eğer gülme efekti bu kadar tepki görmesine rağmen hala kaldırılmazsa dizinin hem reytingi düşer hemde izleyicisi azalır...ve sonrada dizi yayından kalkıcak yaa.....

0   0

fýrat demiş ki;
yav 3. bölümü ne zaman eklenecek kardeşim kaçırdık diziyi ya.

0   0

naz demiş ki;
gulme sesi cikacak mi acaba?lutfen dizinin tum tadini kaciriyor ...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler