logo

Yahşi Cazibe 82. Bölüm izle

Özet: Kemal, her fırsatta memleketi Azerbaycan’ı özlediğini ifade eden Cazibe’ye bir sürpriz yapar ve ona bir uçak bileti alır. Cazibe’nin Azerbaycan’a gideceğini öğrenen Simge derhal haince bir plan yapar. Eğer Simge’nin planı işlerse Cazibe tutuklanıp sınır dışı edilecek böylece Kemal de sonsuza kadar Simge’nin olacaktır. Ne var ki Simge hayati bir hata yapıp planını uygulamak için Barış’tan yardım alınca işler karışır.
EVA demiş ki;
GAZİBECİM selam ben iyim sen nasilsin şimdi senin yorumunu gördum ve rahatlandim vet biliyorum senin cocuk hasta olduqun ben ne yapa bilirimki içalah salikna döner canim öpersin ikisinide senide ben öpiyoru canim.

0   0

CAZIBE demiş ki;
EVAcim merhaba nasilsin canim.biliyorsun cocuk hasta vakit oldukca yazarim,bende seni ozledin.skaypla konusuruz.opdum.sanada salam SIMON cox sevindim bir vetandasimizin yazdigina xos gelmisen,insallah bundan sonra yazarsan.mende azeriyim.ozun haqqinda yazarsan sevinerem.nece yasin var?istesen cavablandira bilersen.opdummmm

0   0

EVA demiş ki;
selam gazibe cim nerelerdesin 81 bölümde yazmışdunki 82 bölümde görüşürüz ben geldi se nerelerdesin bilmiyorum cabuk gel seni özledim canim ikzilerinede salik dilerim onlarida ğöpersin saol .

0   0

™simon‡ demiş ki;
ben azeriyem.Bu filmide bayila bayila izliyorum

0   0

esra demiş ki;
bu dizide en cok barisa bayiliyorum

0   0

grs demiş ki;
su diziyi biraz daha cabuk tek part yaparmisiniz lutfen :)

0   0

PiskopaTTeam demiş ki;
Lütfen Muhtesem Yüzyildaki Gibi Eklerken 480P Koyun 230 Ve 320P olunxca insanin ici Karario Bea :)

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler