logo

iffet 25. Bölüm izle

Özet: İffet ve Cemil aşkı çıkmazda! Cemil ve Nil’in malikanede yaşamaya başlamasıyla birlikte her şey bambaşka bir boyut kazanır. İffet’in çaresizliği ve acısı giderek artar. Artık ne kaçabileceği bir yer ne de yardım isteyebileceği biri vardır. Ali İhsan’ın tehditleriyle Cemil’e kötü davranmaya devam eder. Cemil de aynı şekilde sert tepki verir. Hem Ali İhsan’ın hem de İffet’in canını yakabilmek için elinden geleni yapar. İffet ve Cemil her yan yana geldiklerinde ellerinde olmadan birbirlerine doğru çekilirken tam tersini yapıp birbirlerinin canını yakarlar. İffet iki erkek arasındaki savaşın tam ortasında kalmıştır. Ali İhsan’ın da Cemil’in de davranışları giderek sertleşir. İffet hem fiziksel hem de psikolojik olarak o kadar çok hırpalanır ki sonunda dayanamayarak Cemil’e tüm gerçeği açıklamak ister. Tam açıklayacağı sırada beklemediği bir şeyle karşılaşır. Ali İhsan’ın bu sefer ki planı hepsinden çok işe yarar.
bb demiş ki;
cokk ahlaksız iffet daha kalkmıs kocasının evinde ağlayarak tecavüzcüsünün gözlerine bakıyor tühh

0   0

Gamzelii demiş ki;
Ama KIZLAAAR tmm ifet gurursuz bir kadin ama birde böyle.düsünün insan kendi karar vermiyo ki kimi seveceni iffet de onu unuttmaya calisdi ama yapamadiii bence iffet hem delli gibi asik hemde ondan nefret ediyoo ama iffet demisdi ya " ben onu affedim" o söz cok yanlis di ve cok irencti ... hepinizi öptüm saygilarimlaa

0   0

Sevda demiş ki;
men bu filmi wexsen cox sevirem. niye burdaki yorumlarda hami bu dizini karaktersiz bilir ki? men Azerbaycanliyam ve Turkiyede cekilen diziler arasinda da en sevdiyim dizi "IFFET"di ve her bolumunu boyuk maraq ve heyecanla izleyirem...

0   0

saçma demiş ki;
daha bu kadar abuk sabuk fılm gormedım ruyada gorsem ınamazdm

0   0

tugba demiş ki;
25. bolum itibariyle diziyi izlemeyi birakiyoruz.Bu kadar sacma sapan bir dizi hayatim boyunca gormedim.Guzelim senaryoyu da oyunculari da maskara ettiler resmen.Kararkter diye birsey yok dizide.Cemil neydi ne oldu?Ali ihsan birdenbire canavara donustu.Bir karakter ile 100 oynanmaz.Nil gibi simarik uyusturucu bagimlisi kizin su andaki haline bakin.Tum herkesi diziyi birakmaya davet ediyorum.Cunku yapimcilar alenen izleyicileri aptal yerine koymayi israrla surduruyorlar.ben ve arkadaslarim birakiyoruz.Bunlara en guzel tepki boyle olur arkadaslar.Daha fazla bu kalitesizligi izlemeyecegiz.Saygilar.

0   0

kita demiş ki;
Arkadaslar,Cemil demis ki beni para ile satin alamazsin.tamam.o zaman betulle satin alinarag evlenmedimi?Kendini sutden cikmis ag kasikmi saniyor?Banagore Iffet dersini aldi.Cemilin burnu dik gezmesi artig sono erdi.hadi Iffet goruyum seni.yetdi yaaaaaaa.Gurursuz kadin.

0   0

deniz demiş ki;
ya nekadar basit bir dizi oldu bu bana oyle davranan bir kocam olacak ve ben buna izin verecem ve deymicek baska biri icin cok kucultuler bu dizideki oyunculari

0   0

betül demiş ki;
bence en iyisi betül, en namuslu o cikdi. dizi cok cirkin ve sacma oldu

0   0

Züleyha demiş ki;
Hangi kadin tecavüzcüsünü sever, ya da sevdigini tecavüz ettükten sonra sevmeye devam eder. Üstelik sonrasina arkadasiyla menfaat ugruna evleneni affeder? Bu nasil sacmalik, bu nasil aymazlik kepazelik, gurursuzluk, onursuzluk.... Senarist erkek egemenligi saltanatinin gönüllü hizmetcisi olmaya mi adamis kendisini Bir kadin olarak diyorum ki; kadinlik gururu diye birsey var. Nedir bu dizilerde ki kadinlari asagilama? Cemil gibi erkekler coktur da, Iffet gibi kac kadin vardir acaba? Sinir küpü oluyorum bu karakterleri yaratanlara Bu arada admin arkadasim emeginiz ve zahmetiniz icin cok ama coookk tesekkürler.

0   0

Bahar demiş ki;
Cemilin annesi hastaxanaye dusennen beri dizi tam sacma oldu....ondan once ne guzelidi....En iyisi Iffetin ne Alisanla nede Cemilnen olmamagi....En IYISI bu...Diziyi final yapmak ve Iffetin shexer dishina gitmek)))))) Eski Iffet dizisine bakanda orda 3 saatik diziidi)))))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler