logo

Türkün Uzayla İmtihanı 4. Bölüm izle

Özet: Ablanlar gezegenine inen Çılgın Türk 1 mürettebatı Ziyanın ordusunun saldırısına uğrar. Saatler süren çatışmanın ardından gemiye dönmeyi başaran mürettebat yeniden havalanmayı başarır. Kutulduklarını zanneden Fatih Kaptan, oğlu Tarkan ve geminin kadın mürettebatının Ziya tarafından rehin alındığını öğrenir. Rehin tutulan mürettebatını kurtarmak için çaresiz teslim olmaya karar verdikleri anda Prenses Alev birden ortaya çıkar. Ziyanın zulmünden kaçan Alev Çılgın Türk 1 gemisine saklanmıştır. Şartlar bir anda eşitlenince Ziya ve Fatih arasında rehine pazarlığı başlar. Seyircilere kahkaha tufanı yaşatacak olan ‘Türk’ün Uzayla İmtihanı’, 11 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de dördüncü bölümüyle Show TV’de !
ÞAHÝN demiş ki;
Bu dizide başlangıc müziğine hayranım Hemen insanı uzay havasına gökyüzünün o sonsuz derinliklerine götürüyor.Çok iyi İkinci başarı UZAYSAL EFEKTLER SAHNELER, mutlaka,HOLYWOODDA filim kurgu işinde çalışmış başarılı bir arkadaşın işi, onuda tebrik ederim.Türkiyede ilk defa bilim kurgu ve komediyi aynı anda uyguluyan bütün ekip,sizlerle gurur duyuyoruz.SAKIN BİRKAÇ ÇAG DIŞI ZEKADAKİ TENKİTCİLERE aldırmayın.Çok yeni ve Çok başarılı bir dizi.Haftayı heycanla bekliyoruz.

0   0

memet demiş ki;
süper

0   0

serdar demiş ki;
bu dizi pis yedili gibi güzel bu dizi çok çok çok çok güzellll

0   0

serdar demiş ki;
bu dizi pisyedili kadar gülleringüzeli bu diziye çok çok çok çok bayıldi bu dizi muteşem

0   0

ibrahim demiş ki;
kodro süper dizi mukteşem

0   0

yasar demiş ki;
bu dizi pisyediliden bile muhtesem ya

0   0

Metin demiş ki;
ahha, Bulent colak ayni ulvi tafirlarina bayiliyom. Volkan abi beni vok guldurdu, poooof, poof, kaptan bisey uyduramadim, pooof hayvan gibi lazer sIkIyo :P

0   0

ece demiş ki;
çok güzl bi dizi kadro süper bence muhteşem yüzyıldan çok daha güzel

0   0

umut demiş ki;
gerçekten güzel geniş aile gibi bir kasırga dizinin yerini tutamaz ama güzel ufuk özkan oynamasa izlemezdim

0   0

PýNaR demiş ki;
Yha bn bu diziyi çok seviyorum cokta komik buluyorum ama çokk kısa sürüo yha en fazla 1 saat fln biraz daha uzatsanız yhani dizide fazla bişe olmuo aynı zamanda inş alevle fatih sewgili olurlar yhaa :))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler