logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 70. Bölüm izle

Özet: Fatmagül, Kerim’in gidişinin altında yatan sebebi öğrenmeye çalışıyor. Kerim’in düğün öncesinde her şeyi bırakarak babasının yanına Bodrum’a gitmesi, Fatmagül’ü çok huzursuz eder. Fatmagül, Kerim’in gidişinin altında yatan sebebi öğrenmek için her yola başvururken, Mukaddes de oynadığı oyunun daha kötü sonuçlara yol açacağından korkmaktadır. Kerim’in gitmesiyle, yeni evle ilgili hazırlıkları tamamlamak da Rahmi’ye düşer. Ancak yeni komşularının kim olduğunu öğrenen mahallelinin tavrı, Fatmagül’ü orada da zor günlerin beklediğini ilk andan belli eder. Yurtdışında kaçak hayatlarına zor şartlar altında devam eden Selim ve Erdoğan’ın arası, Ayçe’nin Selim’le yakınlaşmasından sonra açılır. Erdoğan için kötü başlayan gece, bütün kaçış planlarının tehlikeye gireceği bir olayla son bulur. Diğer tarafta Yaşaranlar cephesinde tüm ipleri eline alan Lale’nin esrarengiz hayatı, Perihan’ın da dikkatini çeker. Soru işaretleri çoğalmaya başladıkça, Lale’nin sır perdesi de yavaş yavaş aralanmaya başlar. Kerim, Fatmagül’le ilgili korkularıyla yüzleşmeye çalışırken, yıllardan sonra ilk kez Fahrettin’le de gerçek bir baba oğul ilişkisi kurar. Kerim’in gidişiyle, Fatmagül’le Kerim arasında açılan mesafeleri kapatmak için Ebe Nine sürprizlerle dolu güzel bir yol bulur.
aslý özlem demiş ki;
sizi çok seviyor ve takıp ediyoyorum oyuncuları cok seviyorum

0   0

EVA demiş ki;
merhaba MARALcim nasilsin canim sezzy anne olmadıyna sende heç yorum yazmamışsın canım işALLAH DEZ BİR ZAMANDA TOPARLANAR BEN ÇOOOOOOOOOOOK ÖZLİYORUM SEZZY ANNEMİ SASIL OLDU ACABA SEZZY ANNEM MERAK EDİYORUM .

0   0

gulshen demiş ki;
selamlar her kese 2bolumu iye seyr ede bilmedim bir karanlik qaldi aglimda kim bilir bu lale hanim kim?cok subheli apariyor kendini kimin adami bu kadin?hecde iyi niyyetli adama okshamiyor bilen varsa bu haqda yazsin cox memmun olurum

0   0

selo demiş ki;
çok guzel ya fatmagul kerime sıcak davransın artık mukaddesin oyunuda ortaya çıksın

0   0

isinsu demiş ki;
Agziniza saglik Adanurcugum Maralcigim .Ne guzel yazmissiniz. Gonulden katiliyorum butun soylediklerinize .

0   0

ML demiş ki;
Sevgili Maral ne kadar guzel yasmissin...ne kadar dogru yazmissin..

0   0

roza demiş ki;
Tabiki maral erdogani ve selimi sevimli bulmamdaki en büyük faktör senarist, yönetmen onlari öyle yansittigi icindir. Yoksa gercek hayatta böyle tecavüzcüleri tanisam asla sevimli bulmam. Zaten bu dizi hem Fatmagülün hayatini anlatmaya calisiyor,onun mücadelesini. Ama ayni andada Erdogani,Selimide sevimli birer insan olarak lanse ediyorlar. Biraz korkakca davranis şekli aslinda. Ama iffetteki cemile dönersek. Senarist,yönetmen onu nekadar düzgün,sevimli yapsa bile ben asla sevmem onu. Adamda ne tip nede rol gücü var:) Kerim ve Fatmagül mutlu olabilmek icin galiba en iyisi başka ülkede yasamalilar. Yoksa kuş beyinli komşular standardi daha düşük mahalledede yada Kerimin babasinin aldigi lüks bir sitedede onlari rahat birakmazlar. Önyargi malesef hep var olacak..

0   0

yavuz demiş ki;
1,5 saatlik filmi 80X1,5 saatlik dizi yaparsan ne kadar iyi oyunculuklar da olsa sacmalar. Oyunculara yazik oluyor hem eniyi caglarinda bize cok iyi projeler sunabileceklerken biz mahrum oluyoruz hem de onlarin bu verimli donemlerinde tembellestiriyoruz. Bu dizinin sanat gorsel yonetmenine ayrica tesekkurler benim gibi ulkesnden cok uzakta insanlara memleketinden o kadar guzel doga goruntuleri sunuyorki o sahnelerdeki hisleri aciklamak zor.

0   0

Cavidan demiş ki;
Mahalleli atm dedikoducu kendi kizalrinin, karialrinin basina gelebilecek bir olayi, haksiz yere yargiliyorlar.Hic bir kadin bir erkege zorla cinsel ikiskiye musade etmez, biizm Miletimiz dizi bile olsa illaki kadinlari yargiliyacaklardir. Muklades kotulugunle kalacak pos kadin kendi utanmadi evli adamla fingirderken ...

0   0

Nuray S. demiş ki;
yine bir süper bölümdü sonunda yasar yakalandi erdoganda türkiyeye gönderiliyor . hersey yavs yavas yerine oturuyor galiba dizinin sonu geliyor. bu dizi herzaman sabirsizlikla bekliyorum her bölümünü.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler