logo

Yer Gök Aşk 76. Bölüm izle

Özet: Küçük Yılmaz’ın teklifi Havva’yı şoke etmiştir, evlenmek planlarında yoktur. Ne cevap vereceğini bilemez. Bade kontrol için Doktor Asım’a gider, kesin olarak hamiledir. Ne var ki, Mehmet de Bade’nin hamile olduğunu öğrenmek üzeredir. Havva Küçük Yılmaz’ın planını kabul eder ve yıldırım nikâhları kıyılır. Pınar ve Murat, tesadüfen buna şahit olurlar. Yusuf’un, Havva’nın evlendiğini öğrenmesi an meselesidir. Küçük Yılmaz, babasından konağı ister. Ancak konak Yılmaz’la Hamiyet’in ortak malıdır. Yılmaz hemen bir çözüm yolu bulmalıdır. Havva, Cüneyt’in artık başına dert olmayacağını düşünürken, ummadığı bir sürprizle karşılaşacaktır. Celal Münevver’e söz vermesine rağmen Sezer’e ayrılmak istediğini söyleyemez. Münevver’in tepkisi umduğu gibi olmayacaktır. Küçük Yılmaz intikam planını adım adım hayata geçirmektedir. Artık sıra Yusuf’a bir kardeşi daha olduğunu söylemeye gelmiştir.
melike demiş ki;
bade iyice salaklasdi önceden nakadar sekerdi cocuk konusunda mehmedin elline koz vermicekti basina derd olcak..yusufta artik gözünü acza artik diyorum havvaya cok yasik oluyor ordan oraya sarulub duruyor kiz..

0   0

sabir demiş ki;
yer gok askda Havva cok cirkinlesmis biraz kendisine ceki duzen verse iyi olur

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili MSFIGO.cum; Ali kaptani(Erkan Petekkaya) daha once de pek cok dizide cok begenerek izlemistim, Gecenin kanatlarinda da Murat Unalmisla birlikte oynuyordu. OBGZ dizisinin baslarinda ben de cok farkli bir rolde gorunce hic begenmemistim, ama butun yaptigi kotulukleri unutturmak istercesine artik canla basla ailesi icin birseyler yapmaya calisiyor, cok pisman, yaptigi hatalarin da kotuluklerin de farkinda, o nedenle bir sansi daha olmasini istiyorum. Tovbe etmis ve gercekten degismis herkesin de ikinci bir sansa haklari olduklarina inaniyorum, insallah Cemile de en sonunda onu bagislar. Muratla Bircenin ardindan Bugra ile Burcunun da ayrilma karari almalarina cok sasirdim, onunla olabilmek icin Bugra Burcunun arkasindan cok kosmustu, galiba sanat camiasinda bazilari bu kosusturmalarin icinde evliligi yurutemiyorlar. Yazik oldu. Burak Hakkinin cok guzel bir evliligi vardi, onlar da bitirdi sonunda. Aman Arzum Onanla Mehmet Aslantugun evliliklerine nazar degmesin insallah.

0   0

vefa demiş ki;
cok yzaniyor bu dizi.Bade ne qeder surdurecek bu cocuk yalanini.

0   0

MSFIGO demiş ki;
gecenin kanatlarinda hatta bizim ali kaptanda oynuyordu. ali kaptan ilk sezonda korkunc biri oldugu icin ben onu gecenin kanatlarinda terörist olarak daha sempatik buluyordum :) ordaki murat ünalmisla simdiki murat ünalmisin arasinda cok fark var. orda cok yumusak yüzlü ve bakisli bakiyor. ses tonu ayni ama daha yumusak. vücut ise bayagi kasli. orda cok degisik göründügü icin murati ilk yga taniyamadim. yüz ifadesi ayni ve soguk. gülümseme ise ona cok yakisiyor. hele havvayla tarlada karsilastigi zaman sergiledigi performans süperdi.

0   0

Berran demiş ki;
Melindacim SEKSENLER hk. yazdiklarina katiliyorum. Bravo dogru yazmissin. Annenin sese cok tiz tüylerimi diken-diken oluyor. Baba iyi yapamiyor hem yasli hemde genc halini. Nazlida cok yapmacik. Esasinda iyi bir sanatci. Yazdigin gibi neden gitmis belesci ve fakir Tiyatrocu ile evlenmis ERGUN PLAK dururken??? O zamanlar Tiyatroculara KIZ vermezlerdi HAYRET Evet Almanyali Yegen biraz abartsada CAGATAYdan daha basarili hele vücut dili ve mimikleri perfekt Veeeee..ERGUN PLAK müthis Ayrica 46 li ile Saminin dialoglarini cok zevkle izliyorum:))) YUSUF konusunda haklisin bir bikkinlik bende sezdim. O Film GECENIN KANATLARI degilmiydi??? Sultan iyi bir Oyuncu. Hamiyet mimiklerini iyi kullaniyor. Ama SULTAN hepsinin üstünde. Zaten kendisi ayni zamanda Konservatuarin Uni bölümünde HOCA galibaKeyifli izlemeler FGde sevgilerimle canim :))

0   0

melinda demiş ki;
YUSUF konusuna gelince, bende onun bir sinema filmini seyretmistim ve cok begenmistim...Hatta Beren Saat ile oynuyordu.... (adini su an hatirliyamiyorum) orada bu dizidekinden cok farkli idi, hatta sanki biraz daha kilolu, iri yari gibi duruyordu.... Havva cocugu igne iplige dondurdu.... Aslinda Yusuf dizinin baslarinda da fena degildi, gittikce ruhsuzlasti...sanki isteyerek oynamiyor gibi.... belkide oyledir...zira diziden ayrilma dedikodulari bile ciktigina gore..(gerci ayrilmiyormus) YGAnin en iyi oyunculari basta SULTAN ve sonra Hamiyet...gicik micik ama Hamiyet de fena oyuncu degil.... hele o kasi gozu agzi ayni anda nasil oynatiyor oyle...hahhaha:))))))))

0   0

melinda demiş ki;
Berrancim, Seksenlerde ki ERGUN PLAK benim adamim...hahhaha....:))))muthis bir oyun sergiliyor ve canlandirdigi karakter, espriler tam o donemin firlama, p... tipi...hahhahah... hatta bazen unuttugum esprileri hatirliyorum onun sayesinde....:)) Su evin kizi ne kadar kafasiz bir kiz gidip tiyatrocu ile evlenmis, Ergun dururken...:( ve tabii ki SAMI karakteride cok sevimli...aslinda sen Almanci kuzeni sevmiyorsun ama aslinda o da basarili bir oyuncu bence....Evin 2 oglundan da daha iyi... Sen anne karakterine isinamadin(okudum), bende baba karakterine...sevemedim su babayi nedense..:(( evin kizi rolunede daha sevimli birini bulabilirlerdi bence... Neyse, bence senaryo dort dortluk..... su TV de Dullesi seyrederken falan elektriklerin zirt, pirt kesilmesi, kazan ile su isitilan banyo ve ilk banyo yapanin soguktan donmasi vs beni cok gulduruyor...hey gidi gunler hey....ne cabuk unutmusuz o yokluk donemlerini...:))) simdi komedi niyetine seyrediyoruz....

0   0

MSFIGO demiş ki;
yilin cifti remzi ve hamiyete gelirsek, neden uymazlar? cünkü hamiyet panter gibi kadin, remzi gibi fare kilikli adami ezer :)) k yilmaz bizim bade sekeriyle oynamamismiydi beraber? güzel cift olmuslardi.

0   0

Berran demiş ki;
Evet MSFIGOcum sanki KASABADAda daha etkili oynamisti. Ama belirttigin gibi; K.Yilmaz da daha önceki rollerini animsarsak öyle bir potansiyel var yani TERMINATÖRLÜK:))))))Sevgiyle kal.GUTE NACHT:)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler