logo

Son 16. Bölüm izle

Özet: Sene 2013. Ali Komiser emekli olmuş ve eşi Ferideyle inzivaya çekilmiştir. Aylin kaybolan eşi Selimi unutmak için yeni bir ilişkiye şans vermek istemektedir. Sınırdan kaçak geçerken yakalanan ve hapse düşen Majidin durumu gittikçe kötüleşmektedir. Majidin kendisiyle aynı hapishaneden olduğundan habersiz Leyla ise kaçmaya karar verir. "Son", bu hafta zaman atlıyor, geçmişin emrinde yeni bir gelecek kuruluyor.
bili demiş ki;
Ferhat:)Leyla sınırdan geçerken ikizlerden birini Majit özellikle alıyor.Leyla ona geri dönsün diye.Çocuğu Bahmanın yanına bırakıp,İrana gidiyor öbür çocuğunu almaya.2 gün sonra gelmezsem Norveçe gönder diyor çünkü biletlerin tarihi 2 gün sonra.Ve senin de dediğin gibi hapse düşüyor.Aslında Leyla hiçbirzaman Selime dönmedi.Selim çocuklarla birlikte Norveçe iltica etmesi için Leylaya yardım ediyordu.3 kişilik biletlerini çok önceden almıştı.Kendisi gitmeyecekti.Leyla gelmeyince çocuğu Norveçe gönderdiler.Zaten bileti vardı.Selimle Leylanın yolları,Selim Aylinin hamile olduğunu öğrendiğinde ayrılmıştı zaten.Leyla da Selimin evli olduğunu öğrenince onu istememişti.Yıllar sonra yardım istemek için Selime mecburen çocukları söyledi.Evet Aylin Selimin Leyla ile kaçtığını sanıyor,Majit de Leylanın Selimle kaçtığını sanıyordu.O da onu aramak için çocuğu Simona emanet edip,Türkiyeye giderken sınırda yakalandı.Şimdi Leyla da çocuğunu Majitin yanında sanıyor.Ama bu bölümün özetinde yazdığına göre,Majit zaten hapiste ama çocuk Simonın yanında da yok.Kim aldı acaba çocuğu?

0   0

taner demiş ki;
Leyla Sinirdan Gecerken Ikizlerden Birini Alamiyor ve Ikizlerden Biri Macitte Kaliyor, Leyla Da Halile "Macit Ikizlerden Birini Aldi" Diye Mesaj Atiyor, Sonra Bu Masaji Alev Goruyor,Ucagin Dustu Gun Leyla ve Selim Bahmanin Saklandigi Eve Gidiyorlar,Sonra Bi Sekilde Nasil Oldugunu Anlayamadim Selim ve Leylanin Yollari Ayriliyor,leyla Bahmana "Eyer 2 Gune Kadar Donmezsem Yaininda Kalan Cocugunu Bu Adrese Gonder" Diyor ve Macitte Kalan Ikizini Almak Icin Irana Gidiyor ve Sinirda Hapse Dusuyor, Bahmanda Cocugu Norvece Gonderiyor ve Biri Selimi Esir Tutmasini Istiyor, Bu Biri Kim Yorgo Mu ? , Selim de Esir Tutuldugu Icin Ayline Geri Donemiyor, Aylinde Ucak Kazasi Sebebiyle Selimin Leyla ile Kactini Saniyor, Acaba Bu Ucak Kazasi Aylinin Her Seyi Ogrenmesi Icin Plan li Mi Yapikti ??

0   0

melissa demiş ki;
bencede taner ilk bölümde aylini görmemizin sebebi o olabilir.17.bölümde devam ederiz benim kafam tamamen degisik fikirler olusturdu su mezartasindan beri baska yönleri düsünüyorum.bir cocuk yastakinin ne hakikati ne yarim yalani olur ben bunu baska yönlere cekiyorum.bu kaza bilinerekmi yapildi acaba .neyse 17.bölümde yazisiriz arkadaslar..

0   0

taner demiş ki;
17 Bolum Ozetinde Halil ve Aylin Yakinlasiyorlar, Yaziyor, Bence, Yakinlassalar Bile Aylin Selimi Unutamiyor, O Yuzden Iranaa Gidiyor Selimi Aramak Icin, Orda Da Heralde Bi Sekilde, Kudret Yada Sammyle Karsilasiyor, O Yuzden Ilk Bolum De Aylin 2013 Yilinda Irandaydi....

0   0

melissa demiş ki;
amaaan yesil bizene ben hic bir dizi oyuncusunu bilmem ne magazin bilirim ne bu konulari.ama bunlar hep oluyormus türkiyede o ayri konu bakin avrupada o kadar yabanci asilli oyuncular vardirki hic biride öyle senaristmis yönetmenmis olmaz.ama bu kiz tiyatro egitimliymis.ya aslinda bu dizide oyuncularin hepsi rollerini iyi oynuyorlarki bizde farkedip anliyoruz mimiklerinden. yarim hakikat en büyük yalan cocuk yasta birine ait olamaz o zaman bunlarin babalarinda bir sorun gibi.bahmana anlatmistir belki o tutsak eden yada edenler evet edenler diyorum artik.

0   0

yesil demiş ki;
17.Bölüm Özeti; Aylin ve Halil Selimin yokluğunda birbirlerine destek olmaya çalışırlar. İkisinin de benzer yaralara sahip olması Halil ve Aylini bu güne kadar farkında olmadıkları bir yakınlığa iter. Ali ve Kudret Selimi bulmak için Bahmanı ulaşmaya karar verir. Bahmanın izini bulmak için ellerindeki tek şans Cevdet Korukandır. Cevdet Korukanı arayansa sadece onlar değildir. Taner de komiseri Alinin suçlu olduğunu ispat etmek için Cevdetin peşine düşer. Ali Cevdeti bulmaya çabalarken Nihatın başından beri Cevdet için çalıştığını ve kendisine ihanet ettiğini öğrenir. Ali Nihatın ihanetini öğrendikten sonra Kudretin önerisiyle başka bir plan kurar. Hapisten kaçan Leyla İrandaki oğlu Mehdiyi aramaya başlar. Amacı Mehdiyi de alıp Norveçe gitmektir. Oysa Mehdi ne Majidin ne de Simonın yanındadır. Oğlunu bulmak için tehlikeye sürüklenen Leyla ise geri dönüşü olmayan bir karar verir.

0   0

yesil demiş ki;
"Yarim hakikat en büyük yalandir_" Bu cok önemli bunun üzerinde durmak lazim. be€lki de Melissanin buldugu bu ay meselesi yarim hakikat oldugu icin böyle söyleniyor olabilir. Yani biseyler gizlendigi kesin bununla ilgili olmali. Ama bunu Bahman nereden biliyor. O adam oturup herseyi anlatacak hali yok ya. Öyle degil mi? Birde Alevle Halilin iskelede verdigi söz ne? Habire karsimiza cikiyor demek ki mühim bir söz. Belki de sadece artik aramizda yalan yok falan gbi bir sözdür. (Buarada aylinin senaristle birlikte olmasina sinir oldum cok karaktersiz olmali ki her oynadigi dizide yönetmenlerle birlikte idi, hic hos degil.. bunda biraz degisiklik yapmis ama...)

0   0

Nihan demiş ki;
Evet bili hanim:) kazadan once 20.02.1982 de baska bir olay oldu. O kazada kesinlikle karisiklik var, kasitli olarak gazeteye yanlis bilgiler verildi. Bunlar herkimse eli kolu cok uzun...Melissa hanim, Leyla yakalandi, hapse dustu, sonra Ayse ile kactilar ama baslarina neler geldigini bilmiyoruz. Bu demektir ki hala basi dertte...Iyi pazarlar SON ailem:)

0   0

bili demiş ki;
Melissa:) Selimle Alinin babası iş arkadaşıydı.Doğalgaz mı,tüpgaz mı bir fabrikadaydı sanki.Onunla ilgili olabilir mi diye daha önce de düşünmüştük ya.Aselsanda intihar süsü verilmiş ölen mühendisler geldi aklıma...

0   0

melissa demiş ki;
bili,bizim gördügümüz 20.2.1982 de bütün aile toplandi ve ömer ve anne babasi arabayla ayrildi sonra yorgoyu alkollü aaba sürerken gördük kazayi ve yorgo ikizide varmis dedi evet her taraf karliydi ama aile fotografi cekilirken yoktu kar ama hepski paltolu mantoluydu.benim demek istedgim neden 14.9.1982 de yazilmis ölüm tarihi.bence senaristlerin hata yapasi imkansiz iste dügüm noktada bu aradaki tarih farki.demekki ölmedilermiydi daha o kazada 8 ay sonrami öldüler belki agir yaralandilar ama alinin babasi selimi evlerine getirdi artik bizimle kalacaksin demistide selim ben annemi babami ömeri görmek istiyorum demisti.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler