logo

Son 19. Bölüm izle

Özet: Taner, başına vurarak yaraladığı Ferideyi kaçırmak ister. Ali Komiser buna izin vermez ve Taneri yakalar. Taner ve Ali son kez karşı karşıya gelirler. Bu son karşılaşmada tetiği kimin çekeceği ise meçhuldur. Aylinin evine giden Leyla onunla yüzleşmeye cesaret edemez. Leyla gerçekleri öğrenmek için uçağın düştüğü gün mesaj attığı Halili bulmaya karar verir. Bunun için Selimin doktor arkadaşı Alperden yardım ister. Leyla, Alper sayesinde Halilin izini bulur. Bugüne kadar ilk defa yüz yüze gelen Leyla ve Halilin unuttukları biri daha vardır.
yesil demiş ki;
Evet bili bende onlardan birine benzettim. Kadinin adi da Isabelle di hatirladigim kadariyla. Ama yine de tekrar bakmak lazim. Isabellein olmasi bana daha mantikli geldi ayrica.

0   0

bili demiş ki;
Merhaba arkadaşlar.Kaç gündür internetim yoktu.Daha şimdi izliyorum.6.bölüm fragmanındaki kadını konuşmuşsunuz yorumlarda.Ben de baktım.Aylinin yanındaki kadın Ayşe değil.Bu bölümde Mehdinin yanındaki kadınlardan birine çok benziyor.

0   0

yesil demiş ki;
20. BÖLÜM ÖZETİ Sonda bu hafta beklenen yüzleşme gerçekleşiyor. Leyla, Aylinden yardım istemek için mimarlık ofisine gelir. Aylin, Leyladan gerçekleri anlatmasını ister. Leyla, Selimle olan tüm hikayesini Ayline anlatır. Selimin tek amacı Leylaya yardım etmek, o ve çocuklarını Norveçe göndermektir. Halil ve Aylin hikayeyi Leylanın ağzından duyduktan sonra akıllarında tek bir soru kalır. Leyla ile birlikte kaçmayan Selim nerededir? Bu soru aylardır hayatı felakate sürüklenen Ayline yeni bir kapı açar. Aylin kocası Selimi bulmak için son şansını denemeye karar verir.

0   0

yesil demiş ki;
tamam 2. fragmani sonunda buldum izledim. Artik gerek kalmadi efrosini linke tesekkürler... Kaldi son 5 bölüm. hadi bakalim neler olacak.

0   0

yesil demiş ki;
Efrosini ikinci fragmani nereden buldun. site ismi söyleyince cikiyor galiba. Link belki cikmamistir ama hangi sitede baktin? O Ayse meselesi cok önemli eger Aylinin yaninda ki AYse ise kesin örgütle ilgisi var. Ama SElim nasil hapse düstü??? Zaten AYsede birsey olmasa Leylanin yaninda gölge gibi dolasmaz bir zamanlar Selenin ayline yaptigi gibi. Hem Ayse olmasa Leyla o pisirikligiyla birsey yapamicak. Nasil örgüt icin nasil calismis anlamadim zaten. Buarada LEylanin ailesine hic deginmediler acaba önemsiz mi yoksa onlarda mi örgüt icin öldürüldü???

0   0

efrosini demiş ki;
Filiz 20.bölüm 2.fragman yayinlanmis link koydum ama cikmamis burda belkide yasaktir link koymak bilmiyorum.Bu bölüm cok fazla sey görecegiz sanirim,fragmanda Aylin Selimi bulmaya gidiyor Irana.Ilk bölümlerde herkese gizem katmak icin öyle sacma cümlelerde var ama,ayrica gercekten Alevin psikolojisi cok bozuktu,Selim öldügünde falan ne kadar rahatti bu adam karisina ihanet etsede hicmi üzülmez insan yillardir tanidigi biri ölünce.Halil disaridan bakildiginda aslinda Alevle iliskisini düzeltmek icin cabaliyordu,yani sonucta kocan birini seviyorsa ya ceker gidersin yada kabullenirsin.Alevin Halil disindaki ruh halide ciddi sorunluydu.O cümleye bende ck takilmistim hatta ilk bölümler o evde basina biseyler geldigini sanmistim ama sonra ilerleyince sanki o eve Selimin yalanlari yüzünden gitmek istemiyormus gibi gösterildi kendi ailesi aklina geliyordu.

0   0

filizfiliz demiş ki;
evet o fragmandaki kesinlikle ayşe alnının genişliği ve saçının ayrılışından çok belli :))) ayrıca ilk bölümde alev o eve gitmeyelim diye yalvarıyor resmen ve halil şöyle diyor o sen takıldın kaldın orda üstünden zaman geçti bitti herşey sen kendi kendini soktun o duruma ben yoktum yanında şimdi de kendi kendine çık diyo yani bence bi olay olmuş gibi geliyo efrosini

0   0

efrosini demiş ki;
Ben bazi seyleri tesadüfe yoruyordum özellikle Mellisa herseyin baglantili oldugunu savunuyordu :) haklida cikti.Bu sahne ile sadece 50 ihtimal verdigim Halil benim icin süpheliler arasindan cikti,Iran onun organize edebilecegi birsey degil.4 kisi biliyordu Bachmani kaldi geri 3 kisi,Aliyi de saysak mi ki,normal kapsitede biri olarak hahha.Birde yani hapishanenin icindeler,Majit ve Leyladan gördük Simon bile zorla görüstü bir odada Majitle.Ama Ayse ile Aylin iceri girmis.Ayse gibi geliyor bana tekrar baktim ama benim sabikam var biliyorsun yüzleri ayirt edemememkte :)

0   0

yesil demiş ki;
evet efrosini bnde buldum o fragmani tekrar baktim. Dedigin gibi biz öyle bir sahne izlememistik.. Tekrar izleyince meydana baska seylerde cikiyor. Ama AYsenin kasitli gönderildiginden emindik melissa da. senin dedigin gibi bu dizide cok sey tesadüf degil. Tesadüfler zinciri bu kadar olmaz :) YAlniz bir kac arkadas daha baksin o kadin AYse mi Yoksa Mehdiye bakan Isabelle mi???AYse gibi ama o kadinda biraz benziyor cok da karanlik yapmislar parmakliklarin ardinda kalmis bir yerde derken insan sasiriyor.

0   0

efrosini demiş ki;
Yesil Ayse icin ben rsatlanti olabilir diyordum,Leylayi kurtarmak icin geldi demistiniz ya :) iste kim icin calsiyor diye konusmustuk.6.Bölümün fragmaninda Selim Iranda hapisde ve Ayse götürüyor Aylini yanina :) ama 6.bölümde öyle bir sahne yok.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler