logo

Al Yazmalım 35. Bölüm izle

Özet: Helin’in dadısı Azimet’in ateşlenen Memo’yu sağlık ocağına götürmesi sonucunda arka arkaya gelişen olaylar Helin ve yardımcısı Akif’in saklandıkları adada yakalanmalarıyla son bulur. Ancak Memo jandarmanın yaptığı tüm aramalara rağmen bulunamaz. Asiye ve İlyas çocuklarının Helin tarafından öldürülmüş olabileceği endişesi ile perişan haldeyken hiç beklenmeyen bir gelişme olur ve Memo Azimet tarafından Suna ve Cemşit’e teslim edilir. Kucağında Memo ile yakalanan Cemşit bir anda kendisini gözaltında bulur.
kartal demiş ki;
Berran Kardeşim bu hafta bölümü izle al yazmalım bu cemşite niye kızdığımı anlayacaksın bu arada teşekkürler ...

0   0

kartal demiş ki;
Melike arkadaşım saadetin yorumu derken anlayamadım demek istediğini... kusura bakma ...

0   0

Ayla demiş ki;
aslinda cok güzel bir dizi ama sonu gercekten sacma olmus... yani polisler madem bunlari takip ediyor, o bebegi teslim eden dadiyi görmediler mi hic??? :))

0   0

MELÝKE demiş ki;
SAADETİN YORUMU EŞİTTİR KARTALIN YORUMUDUR.ARKADAŞA HARFİEN KATILIYORUM

0   0

kartal demiş ki;
Geri zekalı cemşit gile iyi oldu sizin ne üstünüze lazım kimseye haber vermeden gidip çocuğu alıyosunuz ... geri zekalı cemşit efendi o süper aklıyla aklı sıra çocuğu alıp tek başına asiyeye götürücek asiyenin gözünde 1 numara olucak ilyası sorumsuz ilan edip kendisi oğlunu bulmuş olucak ya işte allahın sopası yok milletin arkasından iş çevir sinsilik yapıp asiyenin gözünü boyamak için git çocuğu kimseye haber vermeden kendi çocuğun bile değil sanamı kaldı ilyasa haber versene polise haber versene geri zekalı cemşit artislik yapcaktın işte sonun böyle olur gösterişi hiç sevmem...

0   0

ulya demiş ki;
guzel dizi bence

0   0

Tugay demiş ki;
Valla biterse büyük üzülürüm gayet zevkli izliyorum yani.

0   0

ela demiş ki;
Ne demek sacma beynemiorsan izlemessin diziyi bu kadar kolay dizi hakinda yorum yabiorsaniz yabin finalmis cartmis curtmis gecin bunlari beyenmiorsan izlemessin aylincim :)

0   0

turneo demiş ki;
Sayın yönetmen ve senarist...36 bölümde toplayın 37 de güzel bir FİNAL yapın..İzlenme 1.60...Denizaltında 20.000 fersah olmayın..

0   0

Aylin demiş ki;
Baktim, baktigimada pisman oldum. Cok sacma bir sondu. En iyisi bu diziyide bitirsinler. Pek diziye bakan kaldimi?

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler