logo

Son 22. Bölüm izle

Özet: Aylin İranda tutuklanır. Polis, Aylini bir adamı öldürmekle suçlar. Aylin hapishaneye girer. Aylinin tek çaresi birinin onu hapishaneden kaçırmasıdır. Halil Aylinin gitmesiyle dengesini tamamen kaybeder. Halilin Alevin hayalini görmesi Ali Komiseri kardeşi Halille ilgili başka şüphelere itmiştir. Ali Halille yüzleşmeye karar verir. Aylinin evinde kalan Leylanın yanına Yorgo gelir. Yorgo, Leylaya onu Selime götüreceğini söyler. Leyla ve Yorgo yola çıktıklarında onları bekleyen başka biri daha olduğundan habersizdir.
kerem demiş ki;
askerde vallah süpermen gibi anında yer degistiriyor mübarek ne hızlı adam ya.

0   0

melissa demiş ki;
yesil,belki bu yorumu okumazssin ama ben hatirlatirim 23.bölümde.bencede hep öyle hissediyorum hep diyorumya icindemi evet ama kilit kisiler var hep yazdim halilinki korku paniklemesi askla filan igisi yoook.ya tayfunda ne kadar anlayisliydi yani seven insan bunu yaparmi.mehdiyi aylini irana getirebilmek icinmi?ayy yesil demekki onun icinmi simon "olamiyacaksin"demisti aylini bagaja koyarken.o zaman tamam tahminlerim hep dogru cikacak gibi.belki biraz farkli ama tahminlerimin yarisicikacak demektir.yesil,bu gün baktim selim kendi koymus arabayi dolaba alttaki yorumu okursan.evet aksama yada yarina görüsmek üzere.

0   0

melissa demiş ki;
bu gün eskilere bakarken kudretin arifi iskence ettigi yerde selimin yeri.eee o zaman kudret biliyor o yeri yani su deposunu orasi cevdetin sanmistim ama kudretinde yeri.

0   0

yesil demiş ki;
Bili aksam Halile mesaj gelince hemen Selime de gösterdi. Belki de Halile bir ara verdi tekini halil gitti birakti spor salonuna, herseyi biliyor ya sevgili dostu... Hala diyorum sadece halille ilgisi yok. Bu sadece ask icin yapilmis seyler degil. su da olabilir Mehdinin kalmasi bir oyundu Aylini getirebilmek icin Irana. Neyse aksama görüsürüz. Düsündüklerimi yarina birakacagim.

0   0

melissa demiş ki;
evet arkadaslar spor salonu bölümüde buldum.aylin dolabi aciyor ama oraya selim koymus cünkü tenis arkadasi arabayi görüyor ne o arabami aldin vs..diyor selimde bizimkisaf iste diyo.yani oraya selim koymus.ama hangi adrese postanadi bilemem.ama tenis arkadasi bana likörlü cikola getirmeye unutma dedigine göre yeni koymus dolaba cünkü danismadaki cocuk bir haftadir gelmiyor dedi.bu arada nadjayi cevdet tutup tehdit etmistiya ayni mekan gene eski su deposu.

0   0

melissa demiş ki;
evet unutmadan yazayim.aliyle taner oyuncakciya gidiyor ali soruyor,iki tanemi alinmis satici 3 tane alinmis faturada ama elimizde iki tane oldugundan birini sparis etip adresine poslamaisiz.hii demekki adresine?eve olmadigina göre hangi adrese?herhalde spor salonuna degil degilmi?ve oyuncakci öyle deyince allide bir düsünme oldu o meshur kulagini kasiyarak.simdide spor salonunu bulayim..

0   0

sevin demiş ki;
en son olarak dizi baslamadan birsey yazacagim ama ben toplayamam toplamama yardim edin hani su restorandaki kapsonlu baska digeri baska diyorumya birde tuturdumya ömer ölmedi diye simdi bunlar steve ile yazismistikya sormustum onada yani ikizler birbirlerinden haberleri varmi diye o yok demisti ama varsa haberleri varda birbirlerinin yerine geciyorlarsa digeri onu oraya koymus olabilir yani bu senaryo hosuma gitti ama ikisinin digerinsanlari atlatip nasil böylebirseyi basarirlar ha birde bunada niye gerek duyarlar orayi bagliyamiyorum,birde o restorsndaki selim kapsonlu onu buldu hani ben cok merak ediyorum neden sakliyor diye belki saklamiyor belki oldürdü mahzendeki diger ikizi halilde iki ikiz arasinda kalmistir yazik yok buda olmadi dün aksam yazdigim daha mantikliydi degilmi ya melissa akram -ramin baglantili olarakta yazicam senaryo su expobotanik ile ilgili ama raminnin isi gücü deney yani insaat ile hic ilgilenmiyor zaten o deneyide napacak anlamadim bu kadin deneyi tek basina mi gerceklestirdi basindadir ama birlikte ca´listigi okadar insan var onlarda biliyor deneyi sonucta öyle kötü adam erol tas gibi sen cok sey biliyorsun deyip vurdu.deneyi bachman ona zaten vermisti bitince senin demisti yani resmen selimi kimin tuttugunu söylemesin diye vurdu. iyi seyirler.birdakika turkün akli tam kacarken aklima geldi bu selim restoranda beyaz kazakliydi degilmi kacarken bavul almadigina göre kiyafetini nerden buldu ok diyeceksiniz satin almistir tutsak eden.

0   0

melissa demiş ki;
arkadaslar o takildigimiz yerlere tekrar bakacagim.o kadar olaylar olduki kücük bir söz ufak bir detay dahi gözden kacmamali demekki bu dizide.ya bunu yazan senarist nasil yazmis bunu hayret ediyorum gercekten nasil en ince detaylari düsünmemizi zorluyor sasilacak sey.nihan siz bence kuaförünüze gidin en aydinlatici bilgiyi o verir belki yanlis bir seymi koydu yada fazla,eksik bir seysede olabilir.kovalar iyidir.benimki hem su hem toprak grubu yükselenim su öz burcum toprak grubundan.ayy güldürdün beni gercekten sinegin nesinden korkuyorki hadi sivrisinek olsa can yakar kanemiciler.horrordan bende korkarimda gizemli,gerilimli,satolu filmleri severim.amerikalilar bu iste ustadir.neyse su araba bölümünü bulayim.nihan inan tekrar baktim kocaman su vanalari vardi hani türkiyede evlerin alt kisminda olurya kücük bu kocaman yani eski su deposu gibi kalin borular vardibak fragmanda selim demir merdivenden cikiyor ve leyla dinliyor kocaman su deposuna basini saklamis.birde taner,kudret,cevdet sahnesine bak ayni yer.

0   0

sevin demiş ki;
nihan biz zaten kafayi yiyoruz burda arada bir alakasiz seyler de olursa dagiliriz hic önemi yok sacindaki soruyu anlayamamistim ben ama simdi ok saci yapan kisiye sorsan icinde kullandigi madde alerji yapmistir yada röfleye denkdelmistir ama ondan olmiyabilirde devam ederse doc amcaya gitbence simdi bende kendime güldüm cok süpheli bir cevap oldu sanki bu dizi yüzünden herhalde sizede oldumu carsi dolasirken gülesim geliyor her köse basi siyah kapsonlu abiler daha öncede bu kadar varmista ben mi farketmedim ablam bugün hava yagmurlu diye kapsonlu siyah kazagini giymis pis pis siritiyor bana.bende o filmin 1.seyrettim 2.seyretmedim.aksama görüsmek üzere

0   0

sevin demiş ki;
simdi bili bak bütün gün onu düsünürüm acaba yine öyle detay hatasimi yoksa varmi altinda bir sey belki benim tutturdugum gibi ikizi ölmedi kardes kardes yasiyorlar kimse bilmeden gece onu aramistir onu dolaba saklatmistir yada dolaptaydida aksam gizlice arabaya koydurmustur yedek anahtar ile ama mantikli olarak ikisnide yanina almasi daha dogru yani sonra cocuk gelince verirlerdi yada atarlardi yada ötekinin 2arabasi olurdu kim paketlenmis valize (yada arabaya gizlenmis) hediyeyi dolaba saklatirsinki.mantiksiz gibi düsünemediler herhalde bili senin böyle dikkatli olacagini yazan senarist soktadir zaten ben bile bukadar detaya girmemistim diye.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler