logo

Al Yazmalım 37. Bölüm Final 720p izle

Özet: Helin hapisten kurtulmanın yollarını zorlarken İlyas da yaptıklarını Helinin yanına bırakmayacağını her fırsatta söylemekte ve gerekirse onu öldürebileceğini bile söylemekten çekinmemektedir. Bu nedenle mahkemeye getirilirken Helin saldırıya uğrayınca bütün şüpheler İlyas üzerinde yoğunlaşır. Masum olan İlyas, Asiyenin bile kendisinden şüphe etmesi ile sürpriz bir karar alacak ve herkesi şaşkına çevirecektir.
Yayınlandı: 12/01/2018
Ada demiş ki;
finali begenmedim. :)

0   0

sibel demiş ki;
Final gercekten cok kötü olmus. Helinin ölümü gereksizdi... Ipek - Ayca kanka olmalari da cok sacma ve gereksiz olmus, ...oyuncularin hepsi cok iyiydi, ama gereksiz karekterler vardi,diziyi seve seve izledim ama Final bastan sagma olmus hic önem verilmemis.

0   0

uneyse demiş ki;
böylee finalmi oluryaa çok yazk oldu ilyasa mutlu mesut yaşasalardı keşkee

0   0

GULER demiş ki;
bu tur diziler yani eski filimlerden alma zaten guzel olmuyor

0   0

Berkay demiş ki;
Final çok kötü olmuş. Halbuki dizi çok güzeldi. Final aceleye getirilmiş. İpek ve Ayça dostluğu çok gereksiz.Doğum günü güzelliği hiç olmamış. Oyuncular mükemmel fakat final senaryosu olmamış. Titanic gibi sonu biliniyor fakat bunu yeniden yorumlamak kolay değil. Sanırım bu final daha önce çalışılmadan gelişi güzel monte edilimiş.

0   0

GULER demiş ki;
bu dizi umdugumuz gibi cimadi ne yorum yazalimki

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler