logo

Uçurum 17. Bölüm izle

Özet: Ulaş kararını verir; ne olursa olsun bu haberin peşini bırakmayacak ve Eva’yı bulacaktır. Pınar’ı da yardım etmesi için ikna eder. Pınar karşısına çıkan bu yabancıya inanmaktan kendini alıkoyamaz. Felicia, şimdiye kadar hep ufak da olsa bir umut taşımıştır içinde ama şimdi kaçış planını tek başına sürdürmesi gerektiğinin farkındadır. Planladığı oyun çok da iyi işlemektedir ama beklenmedik bir tehditle karşı karşıya kalır. Nur, Atıl’ın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır ama önce bodrumdaki haini bulmak için bir planı vardır.
Ayka demiş ki;
slm,Alina))ben de sizle tanish olmaq isterdim,ama nece???hmmm.cok diziye baxiram,fg,kuzey guney,ucurum,feriha,eve dushen yildirim,oyle bir kecer zamanki,yer gok ashk,muhteshem,iffete,umudsuz ev kadinlarina)))))))))))))))

0   0

Ayka demiş ki;
slm,Alina))ben de sizle tanish olmaq isterdim,ama nece???hmmm.cok diziye baxiram,fg,kuzey guney,ucurum,feriha,eve dushen yildirim,oyle bir kecer zamanki,yer gok ashk,muhteshem,iffete,umudsuz ev kadinlarina)))))))))))))))

0   0

Alina demiş ki;
slm Ayka men Novosibiriski weherinde yawayiram,siz Azerbaycanda haralisiz?daha hansi dizilere baxirsiz bu saytda?siznen yaxindan taniw olmaq isterdim.

0   0

Ayka demiş ki;
slm Alina))men de cox sevindim sizi burd gorunce,rossiyanin hansi sherinde yashayirsiz?diziye gelince evet cox iyi dizi,hayatin gizli yuzunu ortaya cikarmishlar,rossiyada da cok boyle insan alveriyle meshqul olanlar var,Allah hepsinin belasini versin.

0   0

sovalye demiş ki;
roza arkadas cok güzel yazmissin felicya kendi icin okadar fedakarlik yapan ablasindan umudu kesior güvenmior ama daha öncede kendisini satan mikaya güvenior :s

0   0

filiz demiş ki;
bu tür vahşetler onları öldürünce adamdan sayıp hapse atılmasından kaynaklanıyor.. bunlar gerçek hayattada var, dinmizde namusunu korumak malını canını korumak için adam öldürmek caiz bu tür insanları öldürene ödül verilmesi lazım .. canlarını kurtarmak için ne isterlerse yapıyorlar öl daha iyi yada öldür bir kişi bile ay çok güzel heyacanlı demekten başka yorum yapmamış ortada bir sorun var her kesin başına gelebilir kimse bişe yapmazsa devlet yok etsin arsızları hırsızları

0   0

Alina demiş ki;
her kese selam,Ayka mende Azeriyem mende Rusiyadan izleyirem burda azerini gorduyume cox sevindim,gercekden cok guzel bir dizi cok heyecanli,ben daha oncede soylemiwtim feli ordan kortulmaz,amma ben kortulmasini istiyurum cunku felini dovmelerinden bikdim,artiq onun yerine ben yoruldum gerci sezun finalinde hic kimsenin beklemediyi birweyler olacagini soylemiwler amma bekleyelim gorelim,ben bir weyi anlamadim Tolqa oldumu yoksa kaldi bence olmedi.her kese iyi seyirler.

0   0

roza demiş ki;
Evet ben artik her bölüm felicianin kacmaya calismasindan ve bölüm sonunda devamli yamanin kazanmasindan SIKILDIM. Bu konuyla 2 sezonu zor getirir ucurum. Tolga polis niye cagirmadi diyenlere katiliyorum. Degilmi yani istanbulun tüm polis teskilati yamana calismaz herhalde:))Feliciada bir alem, kendi canini düsünecegine birde mikayi takti pesine ve gördü olanlari. Ablasi evaya bile güveni kalmadi ama mikaya güveniyor

0   0

N_A_Z_L_I_M demiş ki;
gerchektende mukemel dizii helede tolga cok yakishikliiiiiiiiii

0   0

Ayka demiş ki;
Moskovadan izliyirem,Azeriyim.her bolumunu sebirsizlikle bekleyirem,felinin oradan kacma anlarini sanki kendim yashaden ya ne kadar heyacanlandim.ama sonu kotu bitdi,1azda sacma buldum doqrusu,bu tolqa hayatini riske atdiqina neden ayarladiqi otele polis caqirmadi acaba,Stanbuldaki tum polislermi yamana ishlioyo))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler